lewel101 Odesláno Listopad 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2021 Mám problém s hramy, istaluji hry přes kabel pc, nsp a xci a nejde mi nic spistit, instaluji na kartu, po spoštěni hry píše : Could not start the software, Please try again from the HOME menu.má nejnovější sistem. co mám dělat, poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 17, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2021 Sigpatches máš aktuální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2021 před 15 hodinami, lewel101 napsal: Mám problém s hramy, istaluji hry přes kabel pc, nsp a xci a nejde mi nic spistit, instaluji na kartu, po spoštěni hry píše : Could not start the software, Please try again from the HOME menu.má nejnovější sistem. co mám dělat, poraďte. Psat neumis a se switchem taky zachazet neumis.Radsi to dej nekomu jinemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lewel101 Odesláno Listopad 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2021 Dělám vše podle návodu a hry mi neddou spustut, jaky je aktualní Sigpatches ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik-spk Odesláno Listopad 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2021 před 16 hodinami, placek napsal: Psat neumis a se switchem taky zachazet neumis.Radsi to dej nekomu jinemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Listopad 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2021 tomu hovorím kolegialita... keby tu nebol Spenat a taký ochotný tam sme viacerí úplne nahratí... Radšej ako ho máte kritizovať tak mu buď poraďte alebo mlčte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2021 Když neumí psát, ani si po sobě nepřečte co napsal, tak by se měl asi vrátit do školy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Listopad 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2021 možno ani nikdy poriadne nebude vedieť aj keby chcel, aj keby sa vrátil so školy, proste sme každý iný, z môjho pohľadu je to úbohé sa niekomu posmievať (lebo nevie písať, lebo vyzerá smiešne, lebo nemá maturitu, lebo .....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Listopad 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2021 Tak uvidíme, schválně: @lewel101 Odkaz na aktuální Sigpatches jsou hned v prvním příspěvku tohoto tématu - návod od špenáta (díky). Znova to aktuálně stáhni a přepiš to na kartu, kam to patří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 1, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2021 Vyšla nová verze oficiálního FW (13.2.0), Atmosphére (vč. sigpatches) je již aktuální FW 13.2.0 má v changelogu pouze jednu velmi populární změnu (není tedy potřeba aktualizovat): - General system stability improvements to enhance the user's experience. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 20, 2022 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2022 Opět vyšel malý update, v každém případě je již Atmosphére aktuální a s ní i sigpatches. lubik-spk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Leden 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2022 Ahoj, a existuje už prosím nějaký hack na OLED verzi ? Nebo ten Atmosphere tam také jde dostat? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 21, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2022 ne a ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 21, 2022 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2022 Stále stejný hack, jako v případě jakékoliv jiné, než v1 verze, tzn. hardwarový chip. Atmosphére tedy na OLED dostaneš, ale zdaleka ne tak snadno, jako na první verzi Switche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfmanek6 Odesláno Leden 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2022 Chtěl bych poprosit o radu. Mám Swicth s SXOS v3.0.5, Switch console type: Erista, SX core firmware: 1.3 a omylem jsem updatoval systém, teď mi nejde spustit, naběhne jen do autorcm SXOS menu. Jaké možnosti, abych mohl switch zase normálně použivat? Dočetl jsem se, že musím migrovat na Atmosphere, jde to bez rcm jigu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexSP Odesláno Leden 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2022 Zdravím, ja mám podobný problém. Dal som si update na 13.2.1, mam taktiez sx os. Mam aj rcm jig aj rcm loader, bol by niekto ochotny dat postup ako prejst na Atmosphere resp ako sa vratit na firmware pre sx os, ktore funguje? Dakujem velmi pekne. wolfmanek6 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 22, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2022 První post v tomto vláknu je detajlní návod. Ktomu náhodnému updatu; zaklad cfw je bejt offline. idealne nenastavena wifi, mod letadlo v prípadě "šikovnějších"členů rodiny s přístupen ke switchu:) AlexSP reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexSP Odesláno Leden 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2022 Dakujem pekne za navod. Viem sa dostat po 6 bod. Naformatoval som kartu, pridal potrebne subory, ale ak pripojim usb kabel k switch tak sa mi neukaze v PC a teda nemozem preniest Payloadu" (CFW) do Switche. Skusal som to s viacerymi kablami, kde by mohol byt problem? Port v Switch je ok, skusal som ho nabijat. Problem som vyriesil. Hadam niekomu pomoze. Bolo potrebne nainstalovat program Tegra bez neho sa neda vlozit payload. Nefunguje to teda tak, ze si pripojim usb kabel do pc a len dam kopirovat subor. Uz mi to teda ide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexSP Odesláno Leden 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2022 Ako sa da vypnut applet mode v nintende , aby mi fungoval ppsspp emulator? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2022 Pustíš libovolný software se současným podržením R. Naskočí ti homebrew menu a otamtud standardně pustíš ppsspp .Nezapíná se to nafurt, musíš to takto udělat vždycky. AlexSP reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pytlos Odesláno Únor 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2022 Ahoj, mate někdo zkušenosti s RCM loaderem z aliexpressu? Píšou tam ze by to mělo být připravené k použití a nic dalšího není třeba stahovat/instalovat. Má to tam hodnocení 4,9* z 3500 hodnocení. Za 15e včetně dopravy mi to přišlo celkem fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik-spk Odesláno Únor 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2022 Uplne v pohode,bral jsem jich tam nekolik.Akorat musis nakopirovat aktualni spoustec a prejmenovat ho na payload. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Duben 5, 2022 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2022 Právě vyšel oficiální FW 14.1.0, Atmosphére-NX (vč. SigPatches) je již aktuální mirai_trunks a mikk reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Duben 5, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2022 co dělám špatně chtěl sem aktualizovat na nejnovější atmosphere a poslední co jsme měl byl 0.10.0 (asi) tak podle návodu přpíšu v sd soubory nahraju na payloader fusee a jediné co mi to dělá je že mi to ten switch payloader nabíjí .. žádná reakce, černá obrazovka, poprvé se na momenta objevila atmosphere obrazovka a pak už vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Duben 6, 2022 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2022 Zkoušel jsi payload odeslat jinak? To vypadá spíš jako problém v samotném payload injectoru. Lazyt reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.