Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
před 15 hodinami, lewel101 napsal:

Mám problém s hramy, istaluji hry přes kabel pc, nsp a xci a nejde mi nic spistit, instaluji na kartu, po spoštěni hry píše : Could not start the software, Please try again from the HOME menu.má nejnovější sistem. co mám dělat, poraďte.

Psat neumis a se switchem taky zachazet neumis.Radsi to dej nekomu jinemu.

• spenat changed the title to Atmosphère-NX (v1.2.5 / FW 13.2.0): Zdarma dostupný CFW
  • spenat changed the title to Atmosphère-NX (v1.2.6 / FW 13.2.1): Zdarma dostupný CFW
Odesláno

Dakujem pekne za navod. Viem sa dostat po 6 bod. Naformatoval som kartu, pridal potrebne subory, ale ak pripojim usb kabel k switch tak sa mi neukaze v PC a teda nemozem preniest Payloadu" (CFW) do Switche. Skusal som to s viacerymi kablami, kde by mohol byt problem? Port v Switch je ok, skusal som ho  nabijat.

Problem som vyriesil. Hadam niekomu pomoze. Bolo potrebne nainstalovat program Tegra bez neho sa neda vlozit payload. Nefunguje to teda tak, ze si pripojim usb kabel do pc a len dam kopirovat subor. Uz mi to teda ide. 

• 4 weeks later...
  • spenat changed the title to Atmosphère-NX (v1.3.1 / FW 14.1.0): Zdarma dostupný CFW

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu