Manoust Odesláno Říjen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 Ano, protoze kdybys kupoval vice her na jeden ucet(coz, ale samozrejme muzes), tak tezko najdes cloveka, ktery bude chtit ty hry vsechny. Proti jakym podminkam by to jako melo byt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 20, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 akorát je omezení na počet primárů na jedné ps4ce. když jich je moc dostaneš banana na měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 No nevím, slyšel jsem že třeba Apple zakazuje obchodování s účty… no a když pak si budeš chtít zahrát ten balík her na tom účtu a pak na jiným účtu když ho koupíš, tak pochybuju že funguje něco jako sloučení účtu to musíš nějak složitě přepínat?Jinak si dovedu představit, že třeba někdo vyroste, a chce se zbavit účtu z 50 hrama… A někdo jiný, jako já, který žádné hry nemá, tak to za výhodnou cenu koupí…Od doby, kdy mám Apple, tak už jsem žádnou hru neupiratil, Ale mám snad 10 000 aplikací na účtu, z toho většinou hodně placených, avšak koupených v akci za 0,00... akorát je omezení na počet primárů na jedné ps4ce. když jich je moc dostaneš banana na měsícJakože ty účty můžeš nějak snadno svičovat?A kolik je to omezeni, jaký počet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 před 1 minutou, mirai_trunks napsal: akorát je omezení na počet primárů na jedné ps4ce. když jich je moc dostaneš banana na měsíc To je hloupost, protoze na moji konzoli se ty primary stridaly pomalu jak ponozky a jsem naprosto v pohode :D. @Locker Ty hry nejsou upiratene, jsou to normalne legalne koupene hry, takze no problemo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Říjen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 Vyměním primár sniper 4 za jinou hru, nejlépe Wildlands (cz titulky) klidně doplatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 To je hloupost, protoze na moji konzoli se ty primary stridaly pomalu jak ponozky a jsem naprosto v pohode . [mention=77726]Locker[/mention] Ty hry nejsou upiratene, jsou to normalne legalne koupene hry, takze no problemo.No ok takze jak rychle se prepinaji ty ucty a pri kazdem prepnuti msis znovu vyplnovat heslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 20, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 vjednu chvíli víc než 16 primáru je max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 před 2 minutami, Locker napsal: No ok takze jak rychle se prepinaji ty ucty a pri kazdem prepnuti msis znovu vyplnovat heslo? Ne, precti si prvni stranku a jestli chces neco vedet, tak mi napis zpravu nebo si zaloz topic at to tady nespamujeme. @mirai_trunks Maximalni pocet uctu je 16 a je jedno jestli jsou primary nebo ne, ale ja narazel na to s tim bananem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 Ad prvni prispevek: https://console-forum.net/index.php?/topic/1099885-Obchodov%C3%A1ni-s-%C3%9A%C4%8CTY-SLOTY-her-%28prim%C3%A1rn%C3%AD-sekund%C3%A1rn%C3%AD%29 Pojem "primani system" je knzola ps4, ano? Jak je osetrene, kdyz tu konzolu budou pouzivat cizi lide, treba na chate? Aby nenakupovali z me karty, nebomli neco dojebat, ale aby si mohli treba zadat udaje sveho uctu a stahnout svoje hry ze sveho uctu? Ps: knzoli nemam a vyburam pro tento ucel viz ... https://console-forum.net/index.php?/topic/1103467-Jakou-konzoli-pro-zamestnance---poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasneo Odesláno Říjen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 před 10 hodinami, lostkojot napsal: Vyměním primár sniper 4 za jinou hru, nejlépe Wildlands (cz titulky) klidně doplatim. Mel bych zajem o odkoupeni... cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2017 před 6 hodinami, kolda27 napsal: Nevíte někdo jestli se dá fortnite koupit jenom jednou a hrát ho klasický primár jiný uživatel a sekundár já kde to je koupený? 1) Toto téma slouží k obchodování se sloty, jak to funguje so dozvíš v jiném tématu. Piš tam. 2) Piš tak, aby se alespoň trochu dalo rozluštit, co chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Říjen 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2017 před 3 hodinami, aRMy-K napsal: 1) Toto téma slouží k obchodování se sloty, jak to funguje so dozvíš v jiném tématu. Piš tam. 2) Piš tak, aby se alespoň trochu dalo rozluštit, co chceš. Nademnou je asi 20 komentů kde se nic neprodává. Nevím jestli hra nepoužívá nějaké ověření na kterém je to koupené. Takže když bych to spustil na jiném účtu než na kterém jsem to koupil. Chci hrát save the world v coopu. Něco podobné má hra the crew season pass který je aktivní pouze na účtu kde se koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkas.roman Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Locker a Kolda27 - tohle téma slouží vážně pro obchodování - koupě; prodej; výměna. S tím co tady predvadite je tohle téma totálně nepřehledný pro lidi co chtěj skutečně obchodovat. Nikoho nebaví hledat inzeráty mezi tisíci dalších příspěvků. Pokud máte nějaké další dotazy, tak to dejte do jiného tématu, někdo vam tam na ně určitě odpoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 @drak3go prosím tě přesuneš to jinak? Opravdu je to tu jak v holubníku teď. Díky Jinak k tématu - prodám primár na The Order: 1886, dohrál jsem tak posílám dál, cena 150,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 před 10 hodinami, kolda27 napsal: Nademnou je asi 20 komentů kde se nic neprodává. Nevím jestli hra nepoužívá nějaké ověření na kterém je to koupené. Takže když bych to spustil na jiném účtu než na kterém jsem to koupil. Chci hrát save the world v coopu. Něco podobné má hra the crew season pass který je aktivní pouze na účtu kde se koupil. před 5 hodinami, Locker napsal: Jakoze se v konzoli hra nespusti, kdyz mas ucet hry nastaven jako sekundar? Bezte oba do adekvatniho tematu... Vse je v nem popsane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Toto téma slouží k obchodování, další příspěvky, které budou mimo téma, mažu a uděluji body! craig27 a Lukasneo reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 nekdo na shadow of war ? koupil bych z us store, chtel bych primarni ucet, sekundar prodam za 550 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Prodám/vymením Outlast 2 primár: prodáno Uncharted :Lost legacy primár: 350,- (preferuju výměnu) Journey,child of light primár: 80,- Mad max sekundár: prodáno Locker reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmichalangelo Odesláno Říjen 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2017 koupeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatramatrafatra Odesláno Říjen 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2017 Vyreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggy1468627247 Odesláno Říjen 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2017 Měl bych zájem o primár na Destiny 1 (kompletní edici = všechny DLC). Má někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2017 Behem par dni budu mit na prodej primar na The Evil Within 2. Koupeno mnou, sekundar me overeny uzivatel zde z fora. Pokud ma nekdo zajem, tak prosim do PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Říjen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 Ahoj prodám secundár slot na Batman: Arkham Knight cena 200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 Ahoj, KOUPÍM na PS4:hra (cena ve storu) ... Nabízím CZKBattlefield[emoji769] 1 Revolution (29,9$) ... 500,-Call of Duty - nejakou verzi a cenu NABIDNETE, Sz, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 25, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 prodám primár na The Order: 1886, dohrál jsem tak posílám dál, cena 100,- EDIT : prodáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.