Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Upozornění: prodám jen někomu, kdo fakt prachy neřeší. Nemíním si vzít na svědomí někoho, kdo kvůli pitomé konzoli zadluží sebe, nebo dokonce svoji rodinu. A to myslím vážně. 

Nejlepší hláška z toho inzerátu :D, ten kaket je hotovej lidumil :D hotovej Mirek Dušín - ambasador PS5

Odesláno
před 3 minutami, Kamel napsal:

Upozornění: prodám jen někomu, kdo fakt prachy neřeší. Nemíním si vzít na svědomí někoho, kdo kvůli pitomé konzoli zadluží sebe, nebo dokonce svoji rodinu. A to myslím vážně. 

Nejlepší hláška z toho inzerátu :D, ten kaket je hotovej lidumil :D hotovej Mirek Dušín - ambasador PS5

Jojo nechápal jsem toho hajzlíka....je to neskutečný.

Odesláno
před 2 hodinami, Umberto napsal:

Ja si myslím ze se to po Vánocích uklidní  . Nemá cenu podporovat prekupniky. Za chvilku budou bungle s hrama a speciální edice. Jsem zvědavý jestli v průběhu příštího roku přijdou s nějakou slim verzi nebo 2T SSDčkem a podobně.

No edice nebudou dokud bepokryjou poptavku, takze bych to nevidel driv jak unor, stejne tak 2TB ssd. O slim si zati m muzem bechat zdat, to prijde bejdriv za tri roky, musi totoz behdriv byt posun v technologii, aby mohla slim verze byt. 

před 2 hodinami, krtek6 napsal:

tak určitě... já se jen budu smát jak to těm překupníkům zůstane po x kusech jak midžet spinery 🤣

Se bohuzek nestane, muzou vracet zoatky do eshopu za kolik nakoupili nebo prodat jen za nakupku. Bohuzek tigle smejdi budou nejhur na 0. 

• Junior Moderators

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu