Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Junior Moderators
Odesláno

🙂 kdyz zabijes bosse otevre se ti zkratka do dalsiho biomu a tedy v dalsim runnu jiz bosse dat nemusis. po 3 biomech je jakejsi checkpoint, nebudu spojlerovat, pak jiz chodis zase 4-5-6 dokut si to neprepnes z5 na 1-2-3. Po pár hodinách je již hra celkem lehká kde víš kam jít i když je to random dle ikonek na mape. Biomy se daj jenom probihat pak a cele se to da dohrat za 2h. Vytrvat a odměnou je excelentní hra pouze pro Ps5

• 2 weeks later...
Odesláno

Zdravíčko pánové, dotaz pro někoho, kdo není taková lama v oblasti monitorů, jako jsem já 🙂 chci si pořídit nový monitor, jelikož můj starý už má 11 let. Musí mít rozlišení QHD, ale chci ho připojit i k PS5. Dočetl jsem se, že některé monitory, které jsou sice QHD, ale umí nějak přijímat signál i 4k, takže hry na PS5 vypadají líp, nějak to propočítávají. Ale jak zjistím jestli to daný monitor má?  Nebo rovnou nemáte nějaké doporučení na takový monitor? Uhlopříčku 27 a IPS panel, nejlépe podpora G-Sync. Cena max 9000. Děkuji za jakokoliv radu.

• Junior Moderators
Odesláno

PS5 zatím podporu qhd nema, tedy pobezi ve fullHD. Podpora je jiz v testovani beta verze posledniho FW takze se dockame.

Na 27" bych se o kvalitu obrazu moc nebal, je to mala uhlopricka a vypada tam dobre asik cokoliv:) 

spis bych bral 32 a vetsi. kupovat za 10k malej monitor je myslim jiz passé.

ja mam Samsung odyssey g7. kupovan kdyz byla akce a kešbek a spokojenost. 

Odesláno

Ahoj,

náhodou bych ti chtěl říct, že mám předobjednávku u Datartu k vyzvednutí kdovíkdy. Objednáno mám už od 14.10.2021 a dodneška konzole není. Je to vytrvalá objednávka a operátoři datartu soupeří s emaily, kde mě informují, že moje objednávka není vyřízena.  Tuto objednávku ti rád přenechám :D.

A pokud nejsi jelito tak objednej na mamut.cz a máš ji do 3 dnů doma. Nebo osvědčené planeo či Electroworld, kde čekáš max měsíc.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu