majkom Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 Ono bude rozumne pockat na revB:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 23, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 Nekoukal jsem na video, co tam povida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 23, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 pameti pres 93 stupnu, sundanim bilejch bocnic pokles o 5 stupbu. tady by pomohla i stara dobra chladic pod notas:) pameti se chladi jen odvodem do kovoveho krytu vevnitr ps5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 23, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 Ou shit To nekdo nedomyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 Za mě musím říct že to topit bude vždycky, ale SONY si myslím udělalo tolik zátěžových testů a dalších podobných věcí že se nbojím že by to přestalo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 23, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 Jedna vec jsou zatezovw testy, druha jak to bude fungovat doma az to postavis na koberec nebo zavres do televizniho stolku v nedostatecne vetrane mistnosti. Nemyslim si, ze by to byl nejaky zasadni problem, minimalne na prvni dva roky Ale je to zbytecne poddimenzovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 Test si vždy postavíš tak aby ti vyšel ... nicméně jak píše Martinoslav .. první rok to problém nebude .. poté už můžou PSka ve větší míře na toto umírat ( Ale nemusí .. nicméně 90+ není na paměti dobré). Navíc to testovali na nenáročných hrách ve 20 stupních ambient ... až toto někdo zapne ve 30 s náročnou hrou tak to raději nechci vidět ...zase kdyby podávali k tomu nějaký boční panel s mini-pánví na sváču tak proč ne . Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 No s tím postavením testu by vyšel bych nesouhlasil. Všechno má svoji životnost a zatížitelnost a je pravda že všechno ukáže čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 http://www.czechgamer.com/35823/na-playstation-5-sa-objavuju-zahadne-flaky.html A je to tu, černé fleky na PS5...Že by to bylo výsledkem teploty pamětí a procesoru docházelo k deformaci plastů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 To v levo vypadá na propálení, chtělo by to kryt sundat a vidět jak to vypadá z druhé strany popřípadě vnitřní část konzole. Ale fakt se mi to nezdá. Každopádně výměna krytu tomu nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 Skoro mi to přijde jako očúzené zvenku zapalovačem ale jak píše Umberto, chtělo by to vidět plasty zevnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 23, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 no, z tehle strany je sice procesor, ale taky 2kg chladic a dalsi vrstva cerneho plastu, ten by musel jiz bejt kapalnej kdyz je ocouzen vrchni plast. ramky jsou na druhe strane, kryte plechem a cernym plastem. na obou mistech neni duvod k bodovemu ohrevu. cekal bych spise degradaci na vetsi ploše edit: koukal jsem na video na ifixit a zezadu v miste kde jsou ramky lezi na plechu jeste BD mechanika. takze lokalne bych to vylouvil pro pska s mechanikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 kluci uvidíme co Jim Rayen na to pokud se mu to tam bude vracet jedna PS5 za druhou ale snad ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 Pánové tohle je pecka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 super ale co pak reklamace asi v prdeli zamítnuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 To neni ''ficura''? Mandaz a Bouner reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 před 30 minutami, Croft napsal: super ale co pak reklamace asi v prdeli zamítnuto S tímhle ti nikdo reklamaci nezamítne .. max bude mít blbé kecy ...ale je to na moc kýčovité a nevkusné ..ale pro dítě třeba asi dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2020 Tak už mám vše mirai_trunks, Mandaz, Kamel a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2020 Krásnej TV stolek, mám ten samej. Hail Ikea :D! mirai_trunks a dany_ reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 24, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2020 Ty konzole jsou ale letos obe takovej atyp, ze se nehodej vubec nikam a do zadnyho nabytku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2020 Xbox=cihla a PS5=věž z pana prstenu nebo router. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Listopad 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2020 Nemáte si kupovat sektorovy nabytky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Listopad 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2020 Zdravím, ještě tu nepadlo téma nových Pulse 3D sluchátek, máte je někdo a můžete prosím krátkou recenzi? Nebo jaká jiná bezdrátová sluchátka k PS5 půjdou připojit? Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2020 Tak jsem si říkal že napíšu malé srovnání PS5 a XBOX SX po vyzkoušení obou konzolí. Gamepad PS5 a jeho vybrace a haptická odezva je fajn ale příjde mi to prostě pořád jako různé druhy vybrací ...prostě žádný zázrak. Tlačítka a všechno je v pohodě. Velikostí je větší jak u xboxu a drží se mi hůř. Prostě padne hůř doruky ( to bude mít taky každný jinak podle velikosti rukou). Co se týče hlučnosti tak zase má xbox navrch. Ten je opravdu absolutně tichý a není vůbec slyšet až člověk neví že je konzole zapnutá. PS5 je znatelně hlučnější , neruší to ,ale když se člověk na to soustředí tak to vnímá. A poslední srovnání je v dashboardu. Vím že to na PS4 bylo jinak , a co se týče vypnutí hry a celé konzole, tak mi to příjde zbytečně složitý a moc kroků oproti xboxu kde je to otázka dvou kliků. Jsou to všechno jen individuální poznatky a každý to může mít trochu jinak. Z pohledu hráče to beru tak že je dobrý mít obě dvě platformy aby si zahrál exkluzivky a to musím PSku nechat že ty má jednoznačně lepší. Ale Cyberpunk 2077 si zase raději zahraji na xku. Pro mě je srdcovka GEARS of WAR na xbox a potom TLOU na PS...takže není pro mě jiná možnost , než vlastnit obojí P.S. A ten záhadný flek na krytu konzole tam mám taky a byl tam už když jsem to vybaloval a dal jsem konzoli proti světlu... je to už od výroby asi díky technologickému postupu a na funkci živočicháře to nemá absolutně vliv.... goblinN82, magyar, mirai_trunks a 2 others reagoval na 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magyar Odesláno Listopad 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2020 Pridávam krátke postrehy, ak môžem. Ako spomína vyššie Umberto, niektoré veci sa zmenili a nie lepšiemu... Porovnávam s čerstvo reinicializovaným a odloženým PS4 Pro. Menu u PS5 je síce pekné, páči sa mi viac ako u predchodcu, ale niektoré operácie sa zmenili/predlžili a to sa mne osobne úplne nepáči (i keď je to len sila zvyku z predošlých generácií), príklad: Stlačenie PS čudlíku u PS4 / PS5 - odchod na Homescreen / vyvolanie menu baru na spodnej hrane obrazovky Podržanie PS čudlíku u PS4 / PS5 - vyvolanie "vypínacieho" menu / odchod na Homescreen Vypnutie PS4 / PS5 - podržanie PS čudlíku, doprava, krížik na Rest Mode / stlačenie PS čudlíku, dole (z karty na ikonky), doľava (skratka z druhej strany na Power ikonku), krížik na Power ikonke, krížik na Rest Mode chýba mi osobne aj radenie hier do foldrov ako na PS4 tiché to je až-až, na toto si sťažovať fakt nemôžem (zvuk ale tlačím cez AVR do 2x120W sterea, tak by mi to nevadilo ani keby to bolo hlučné) nemotorné a veľké to je ako korpulentná pani za prepážkou v papierníctve ovládač je pre mňa tak akurát, uvítal som aj väčšiu váhu ten hnedý flek na paneloch nemám (zatiaľ) je to fakt, ale fakt obrovské a ťažko umiestniteľné v niektorých prípadoch (trebárs v mojom ) vibrácie a ASTRO som zatiaľ neskúšal, nemám na to čas a popravde ma to ani neláka (tá hra) V prílohe foto vo vertikálnej polohe vedľa PS4Pro. Pravdepodobne to bude presunuté vedľa TV, tam kde je ovládač od 4-ky Martinoslav, Umberto, petrhopa a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.