Susperian Odesláno Červen 14, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2021 Diky a ještě jeden dotaz, třeba ten nový Ratchet and clank, podporuje vice nastaveni, třeba 4k raytracing a 30 fps. Kdyz to teda zvolim, budu mit teda jen fullhd, ale raytracing zustane? Jde mi o to, jestli když mam jen fullhd monitor, prijdu jen o rozliseni 4k, ale neprijdu jinak o ty jine graficke efekty. Nemyslim HDR, to muj monitor taky nepodporuje. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 14, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2021 Ano samozrejme prijdes jen o to rozliseni, raytracing atd. zustane. Susperian reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červen 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2021 Ne, zadne vyhody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2021 Pánové, prosím vás, reklamoval někdo někdy ps5, nebo i ps4? Oni píšou, že je potřeba zaruční list sony a faktura. Ten zarucni list je co? Ta knizecka? Ale nesjou v ni zadne udaje, tak nechapu k cemu jim je, nebo se musi nechat orazitkovat v obchode, kde byla konzole kupovana? Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 17, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2021 Podle zakona potrebujes jen doklad o koupi, to je vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2021 Jak píše Martinoslav. Pro představu, co se ti na PS5 pokazilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2021 Diky pánové, zatím se mi naštěstí nepokazilo nic, ale na sony strankach pišou, že při reklamaci vyžadují fakturu a zarucni list sony a ten ja neumel najit. Nevěděl jsem, že je to ta knížečka Každopádně uvažuji o druhém ovladači, protože jak čru, že je tak extra poruchový, vydrží sotva 3 měsíce, tak abych měl druhý na výměnu při reklamaci ¨Je to fakt tak špatný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 18, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2021 není. ale jak jedou furt ty motůrky na vibraci v Račetovi nebo Returnalu tak nekdy nedožije 5h.. takze druhej se hodi, na hrani:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2021 před 9 minutami, Susperian napsal: Diky pánové, zatím se mi naštěstí nepokazilo nic, ale na sony strankach pišou, že při reklamaci vyžadují fakturu a zarucni list sony a ten ja neumel najit. Nevěděl jsem, že je to ta knížečka Každopádně uvažuji o druhém ovladači, protože jak čru, že je tak extra poruchový, vydrží sotva 3 měsíce, tak abych měl druhý na výměnu při reklamaci ¨Je to fakt tak špatný? Ohledně DualSense. Mám od listopadu dva. Vždy na jednom hraju a druhý nabíjám. Zatím oba jedou bez chybičky. Chovám se k nim normálně, nehážu s nima na balkon, napadajů mne na zem a nežeru při hraní. Jako je to kus techniky, může sa pokazit, ale pokud bych měl věřit všemu co je na internetech tak nás ovládají reptilijáni ve spojení s registrovanými partnery gatesem a sorosem. Susperian a okajos reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 18, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2021 Očekávám, že se objeví drift joyconu, stejne jako na ds4ce, ale popravde to bylo po 1500h takže žádná trága Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2021 No mě přijde v pondělí PS5 Ratchet edice + Immortal Fenix Rising Shadowmaster od bratrů poláků, tak snad to bude ok a nebudu hned reklamovat Cena příznivá, vyšlo mě to na 2739 Zl, 15 800 kč Akorát Immortal už jsem dohrál na PC, tak půjde dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2021 Estli se nebojíš že by ti místo ratcheta přišla posypová sůl, tak bych sa už nebál ničeho. Prvně pak zkus astrobota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 18, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2021 popravde celkem mor bojovat pak na bazaru s Polskejma hrama z bundlu kdyz se prodavaj novinky za litra a clovek by chtel prodat po 3 dnech hru co koupil za 1999 precijen o neco draz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2021 Jj, to mám v plánu, prý se díky tomu člověk seznámí líp s ovládáním a prý to není vůbec špatné Jo, s tím počítám, Immortal maximálně za 700, jestli vůbec a Ratcheta si zatím nechám a pak podle bazarové ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Červen 24, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2021 [emoji41] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 24, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2021 Dnes mi přišla sms ze si muzu vyzvednout PS5 v Brně v Olympii v EW. Platnost je 5 dnů ja už svoji mám, jestli ji někdo chce tak mi zavolejte na 731552415. Preposlu mejl s číslem objednávky a pin k vyzvednutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Červen 24, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2021 Ze kdy máš ten EW? Ségra se švárou čekají na objednávku z EW v Brně, tak jen ať přibližně ví jak dlouho budou muset ještě čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 24, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2021 Mám ji od prosince 2020… takže skoro 7 měsíců jestli potrebujes tak ať si klidně vezmou tu moji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Červen 24, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2021 Takže ještě 2020 fuha, už jsem čekal tak začátek 2021 aspoň . Pokud by si mohl postrádat tak by to určitě udělalo radost. Konečně by měliv rodině PS všici a nezvažovali by ledničku X . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 24, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2021 Ok tak mi pošli do SZ tvuj e-mail a preposlu ti potvrzovací email Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Červen 25, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2021 Zdravím ! Předání asi proběhlo že? Kdyby náhodou někdo taky měl volnou rezervaci, dojel bych si z Třince až do Brna za nějaký rumík Díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 25, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2021 Jojo proběhlo Lomykar reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2021 Zdravicko panove, prosim vas nekdo znalý a hrál Marvels Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition? Tato edice obsahuje i prvniho spider mana, ale nevite nekdo jestli je klasicky na disku, nebo jen jako kod ke stazeni hry? Chtel jsem koupit na bazosu, ale ten kluk mi pise, ze pouzil kod tudiz uz to prvniho spidermana neobsahuje, prijde mi to divne. Jestli ten kod neni jen pro The City That Never Sleeps? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 26, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2021 nn, remastr prvniho dilu je kód. na cd je pouze black spider Susperian reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2021 před 1 hodinou, Susperian napsal: Zdravicko panove, prosim vas nekdo znalý a hrál Marvels Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition? Tato edice obsahuje i prvniho spider mana, ale nevite nekdo jestli je klasicky na disku, nebo jen jako kod ke stazeni hry? Chtel jsem koupit na bazosu, ale ten kluk mi pise, ze pouzil kod tudiz uz to prvniho spidermana neobsahuje, prijde mi to divne. Jestli ten kod neni jen pro The City That Never Sleeps? Diky Tak jak píše míraj nade mnou, ale kod na prvního jsem viděl prodávat kolem 400 na tuším key for you nebo na nějaké podobné stránce zabývající sa prodejem herních kódů Susperian reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.