Frosby Odesláno Srpen 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2021 Celkově se prodalo 82 milionů her, což je o 22 % méně než ve stejném období loňského roku. Pořád se ale jedná o nárůst v prodejích, pokud je budeme porovnávat s rokem 2019. Vzhledem k současné situaci okolo koronaviru začali lidé hry více kupovat digitálně. 67 % her tak bylo digitálně zakoupeno a následně staženo, což je 5% nárůst oproti loňsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Srpen 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2021 Snažím se na PS5 přidat svoji kreditní kartu, ale bohužel se mi nedaří přepnout ve fakturovací adrese jiný stát než United States (a to po i před vyplnění přesné adresy) V kolonce "State or province" to samozřejmě nabízí jen americké státy. Neví někdo kde by mohl být problém.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 15, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2021 nemas nahodou americkej ucet?:) Pepek360 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Srpen 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2021 Áno, treba prepnúť región v ps store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek360 Odesláno Srpen 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2021 Frosby tak to si milerád počkám na návod... Nespěchej, mám času dost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Srpen 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2021 Frosby tak to si milerád počkám na návod... Nespěchej, mám času dost [emoji846] . [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Srpen 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2021 Vypadá to, že to má PS5 trošku jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek360 Odesláno Srpen 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2021 před 19 minutami, Frosby napsal: Když ty regiony rozklikneš, tak co tam vidíš? Je na výběr 27 možností, proč asi. dessperadoss v US Storu ti chybí možnost "Storefront Country" hned nad "Personalized Setings". Chybí, protože to není na tvém účtu možné. Pokud chceš nabít kredit, nejjednodušší je to asi přes dárkové karty, popřípadě spárovat s PayPal účtem, protože PS Store ti jinou, než US kartu nevezme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Srpen 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2021 Idem to pozriet na PS5Tu mas návod, ako sa dá obísť región https://cybernews.com/how-to-use-vpn/change-psn-region-on-playstation/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek360 Odesláno Srpen 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2021 Ale tady je řeč o změně regionu stávajícího účtu, ne vytvoření nového. To co si poslal (a zjevně ani nečetl), je návod jak si založit nový účet s jiným regionem, než ve kterém se nacházíš. Region stávajícího účtu měnit nešel, nejde a bohužel nejspíš ani jen tak nepůjde. A ty státy, u kterých jsem ti chtěl napovědět (marně) a je jich 27, jsou všechno státy EU. Mimo ně se nepřepneš stejně tak, jako se nepřepneš z US Storu na jinou lokalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Srpen 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2021 Tak to je zvláštní, že tam mám nastavený region US, ale účet sem tvořil před 12 lety ještě na PS3, takže možné je vše.. Nicméně pokud to tedy nepůjde, bude mě to v něčem ještě jiném omezovat, než v tom, že mi nepůjde nabýt účet online? Ptám se z důvodu, jestli tedy nemá smysl vytvořit úplně nový účet.. Jinak díky oběma za snahu vyřešit problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek360 Odesláno Srpen 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2021 No zakoupené hry z US Storu nemají českou lokalizaci (nechci to říkat na 100%, ale za sebe myslím, že nikdy). Další omezení je, že musíš buď mít US platební kartu, kupovat kupony, nebo spárovat PayPal. Výhoda zase je, že by ti měl jet PS Now. Těžko říct, já mám i CZ i US účet. Na US účtu bývají většinou lepší ceny a slevy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Srpen 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2021 Áno, nebudeš môcť kupovať hry určené pre EU región, tam kde sú CZ titulky ich mať nebudeš. Skús zavolať na podporu, aby ti zmenili región, že si omylom nastavil USA ale žiješ celý život v ČR [emoji18] Ak by si nepochodil tak ďalšia možnosť je založenie nového účtu, kúpil by si hry tam, stiahol a potom by si ich hral na svojom pôvodnom účte, tzv primár [emoji6]@pepek360Lepší ceny ma aj SK store oproti CZ [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Srpen 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2021 Jasně, díky.. Tak vytvořen nový CZ účet mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 20, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2021 Tak jsem si donesl Ghost of Tshusima director cut a na platinu musím hrát všechno znovu….to je debylní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 20, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2021 To nemáš save z ps4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 20, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2021 https://www.zing.cz/novinky/96298380/jak-prenest-ps4-pozici-ghost-of-tsushima-do-ps5/ mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 20, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2021 Ja to hrál na ps5 a pozice ok ale trofeje se neprenesou ne? Už to mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 20, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Srpen 20, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2021 Onedlho budú dvojičky [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 20, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2021 Česká alza zrušila objednávku z prosince bez udání důvodu. email nepřišel nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 20, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2021 Asi prokoukli tvuj preprodej mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 20, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2021 a nebo jsou to vykcane zelene zrudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 21, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2021 Tak na stránce Alzy je teď klauzule: V současné chvíli bohužel z důvodů celosvětové nedostupnosti neznáme konkrétní termín naskladnění zboží. Veškeré objednávky budou odbavovány postupně podle termínu vytvoření zakázky. Pro zajištění co nejrychlejšího dodání tedy doporučujeme konzoli předobjednat a zařadit se tak do našeho pořadníku. Všechny zákazníky s předobjednávkou pak pravidelně informujeme, jakmile od výrobce dostaneme jakékoli nové informace. V současné chvíli limitujeme množství vydávaných kusů PS5 na 1 ks na zákazníka z důvodu snahy o uspokojení co největšího množství zákazníků a výdej zboží je podmíněn ověřením totožnosti zákazníka platným dokladem (jméno a příjmení se musí shodovat s údaji v objednávce a po objednání nelze měnit). Děkujeme za pochopení. osobně pochybuji, že klauzule byla i v den kdy jsem objednával. Nejhorší, že Alzák po 9 měsících prostě zruší objednávku bez jediného slova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Srpen 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2021 Já už Ps5 koupil ale jsem hodně zklamaný. Na PS4 Pro jsem mohl napojit subvofer s bednama ale na Ps5 to nejde protože obsahuje jen možnost zapojení 1 HDMI kabelu a ten jde do displeje a nemá ani digi port. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.