Kamel Odesláno Listopad 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2021 @Bounera Martinoslav za týden bude prodávat za bazoši za 19 999,- Jinak mě došla poslední objednávka a jelikož semnou scalpeři taky vyběhli s cenou limitky Halo konzole, tak sem si poprvé v životě zascalpoval a dorovnal si ztrátu na limitce. Sice sem si vyslechl milijon a dva tisice nadávek na fb, ale stálo to za to . Celý rok sem poctivě přenechával objednávky kamarádům nebo jim je dokonce vyzvedl a posílal a jak se říká, že každý dobrý skutek je po zásluze potrestán, tak se tak stalo a mě ve výsledku nikdo nepomohl, když sem potřeboval konzoli já. Tímto se neobhajuju, ale byl to zajímavej zážitek vyzvednout konzolu a dostat za ňu víc . A díky této zkušenosti jsem zjistil, že jsou Kamarádi a "kamarádi", bo nabídnout kamošoj vyzvednutí konzole a dostat vyhubováno, že si pro ní jako musí zajet 20 km daleko do EW a ještě za ňu vypláznout 13,5 tis. je prostě drzost....ale dětem k Vánocům by udělala obrovskou radost. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 29, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2021 Ja nic takoveho nedelam, konzoli si bere kamarad, ktery na ni ceka uz rok. A kdyby mel nekdo jeste jednu nevyzvednout objednavku, tak svagt taky ceka uz pres rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 29, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2021 a kde objednávali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 29, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2021 Neptal jsem se, ale vim, ze objednavek meli vic. Svagr snad na Alze a rikal, ze mu ji Alza zrusila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2021 @Martinoslavvšak si jen dělám legraci :D. Ale jak píše miráj...kde objednávali, bo rok je pit chovina čekat. Všechny objednávky jsem měl vyřízené nejdéle do půl roku a to mě rukou prošlo asi 8 PS5, pro kamarády. Nejdelší objednávka trvala opúravdu nejdele 6 měsíců a nejkratší 1 měsíc... Neskončilo to u kamaráda a švagra spíš jen zbožným přáním si PS5 objednat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 29, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2021 Vazne ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Listopad 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2021 Tak panove ja objednaval. 6.11.2020 v OKAY a stale nic takze cekam uz rok mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 1, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2021 Na Electroworldu vyběhla možnost objednání. Ze zkušenosti, když objednáte tak za měsíc máte konzoli doma. Tak pokud tu je fakt někdo, na koho se ani za ten rok nedostalo, doporučuji neotálet a objednat v EW. Objednáno 14.10 a minulý týden dodávka na prodejnu. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2021 Zdarec, v jrc hradci králové mám k vyzvednuti ps5 s mechanikou do 12.12. Kdyby jste někdo chtěl tak je k mání. Mně se to teď nehodí kupovat. Nechávám za ofiko cenu. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlitom Odesláno Prosinec 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2021 Ahoj, jsem tu nový, koupil jsem PS5 synovi k vánocům. Pročetl jsem vlákno, ale nikde není aktuální odpověď na to, zda jde v ČR pořídit nějaké předplatné, jako má Xbox. Chtěl bych mu v prvních měsících postahovat co by chtěl, aby si to vyzkoušel, a až potom nějaké hry třeba koupit. Existuje něco takového? Je mi 40 a PS jsem nikdy neměl, potřeboval bych, aby až to pod stromkem rozbalí, mohl si hned něco zahrát (fotbal, hokej, auta). Předem díky, jesi na tuhle otázku máte nějakou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 10, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2021 predplatne ala Gamepass u xboxu na playstationu neni. mozna pristi rok. takze bych zkusil projet bazary a hry koupit, klidne i starsi dily na ps4 za pakatel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlitom Odesláno Prosinec 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2021 Někde jsem četl, že se lze zaregistrovat nějak přes zahraničí, že prý v jiných zemích toto funguje. Ale vůbec netuším, o co jde, o čem mluvím... Jsou nějaké specializované stránky, kde to z druhé ruky koupit, nebo mám hledat na bazoši a podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 10, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2021 V ČR existují 2 předplacené služby pro PS: https://www.playstation.com/cs-cz/ps-plus/ - každý měsíc hry zdarma, nutnost pro hraní online, pro majitele PS5 při aktivaci PS plus máš i přístup na Playstation game collection https://indian-tv.cz/clanek/playstation-plus-collection-prinasi-vyber-nejlepsich-ps4-5nmxen Dále lze zaplatit i EA play: https://www.ea.com/cs-cz/ea-play/games-playstation Tady je několik i sportovních her spíš starších. V zahraničí existuje ještě PS Now, ale ta zatím v ČR není, snad příští rok. Takže do začátku zakoupit PS plus na rok (stojí 1560Kč ale teď ještě možná seženeš levneji) a ktomu vzít měsíc EA play za 99 (nebo rok za 600) ať je co hrát:) Bazarové hry někdy tady, pak je gamebazar.cz, aukro nebo facebookove bazar skupinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlitom Odesláno Prosinec 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2021 Moc Ti děkuju, tohle mi fakt pomohlo. Asi začnu tím EA pasem, protože co koukám, tak si snad tím pádem půjde zahrát Fifu, NHL 21 a NFS, což znám z dětství. Údajně je ke konzoli 14denní zkušební verze toho "PLUS", kterou vyzkoušíme a kdyžtak zaplatíme. Nepotřebuji žádné novinky, pokud půjde přes toto hrát rok dva staré sportovní tituly, myslím, že synek bude alespoň do prvního roku maximálně spokojen. Chápu to tak, že zatím verze na DVD kupovat nemusím a bude mi stačit členství v těchto "klubech". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Prosinec 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2021 Ps now je dostupne, kdyz mas account napr na anglicky try. To mam ja… normalne je ps now dostupne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2021 Jo kluci prave mam na podlaze 25ks PS5 z Datartu.Je to bláznivá doba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 11, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2021 skoda ze cena šla ke dnu. je jich nejak moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlitom Odesláno Prosinec 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2021 @majkomPs now je dostupne, kdyz mas account napr na anglicky try. To mam ja… normalne je ps now dostupne Já jsem anaflabet, asi bych potřeboval vysvětlit, co mám udělat, aby mi to šlo. Jaký účet na anglický "try"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek360 Odesláno Prosinec 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2021 placek alias Roman2277 z konzolisty, už zase prudí a machruje jak přeprodává konzole, rýžuje prachy a pak jak socka řeší hacky na Nintendo . A stačí se mu podívat na FB, co je to za máslo. To nevymyslíš . Edit: Vidlák se ti podíval na feedback's a viděl tam jeden za posledních 10 let . Ty si normálně z nějakého ústavu, to není možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2021 Ale Pepiku Vidlaku.Kazdy dlouholety clen zde vi kolik jsem zde za poslednich x let prodal zbozi.Jen Vidlak jako Ty nema o tom poneti.A jinak hacking je muj konicek.Nemam rad cokoliv uzavreneho od vyrobce.Pa..Pepicku. Pepek360 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Prosinec 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2021 před 1 hodinou, havlitom napsal: @majkomPs now je dostupne, kdyz mas account napr na anglicky try. To mam ja… normalne je ps now dostupne Já jsem anaflabet, asi bych potřeboval vysvětlit, co mám udělat, aby mi to šlo. Jaký účet na anglický "try"? No musis simudelat ucet na jinem nez ceskem store.. ja mam na britskem, a pak je ps now normalne dostupna sluzba, ale uprimne, neni moc o co stat:) se na to vykasli a kdyz budu nejake akce na ps store kup mlademu overene klasiky za pr penez, a mas vyreseno:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Prosinec 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2021 Můžu se ještě zeptat k tomu PS Plus a EA Play: Musí se platit prvně PS Plus a k tomu EA Play nebo jde platit jenom EA Play a hrát jen EA tituly uvedené na stránce ? Jinak PS Now by třeba pro mě bylo super, rád si zahraju starší hry podle návodu z YT. Bohužel se mi to nepodařilo spustit ani z Engl. adresou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2021 Můžeš platit jen EA play, ale PS+ musíš mít, pokud chceš hrát online, kromě těch her co jsou Free2Play ala Apex Legends, Genshin Impact, Warframe... Odesláno z mého M2101K7BNY pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 12, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2021 To PS now je slozitejsi na nastaveni, jestli najdu čas tak udelam navodku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlitom Odesláno Prosinec 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2021 @mirai_trunks To bys byl moc hodný, každopádně moc všem děkuji za tipy, protože takové info pro začátečníky jsem nikde sesumírované nenašel. Mně jde hlavně o to, aby po rozbalení dárku bylo hned co hrát a syn neměl jen prázdnou konzoli. Jelikož má rád fotbal, hokej a auta, tak to předplatné EA bude ideál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.