petrhopa Odesláno Únor 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2022 Jako když jsem chodil do školy. Přijel jsem ted z práce, taška letí do kouta a beru ovladač do ruky. Hrot level 1001! mirai_trunks, werty, Akumazensho a 1 other reagoval na 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Únor 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2022 Pokud někdo využije mám 25% slevu na PS+ na storu ( 3 a 12 měsíců ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Březen 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2022 Kdyby tady byl snad jeste nekdo kdo nema ps5, elektroworld: jde udelat objednavka a podle zkusenosti do mesice ji mate doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Březen 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2022 Tak to mame kazdy jinu zkusenost MakovyPanacek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 23, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2022 https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=konzole-playstation-5-brzy-dostane-podporu-pro-vrr-gde3 Vánoce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Březen 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2022 Chceš proměnlivou frekvenci k vánocům? Na hry ti je to stejně prd platný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 23, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2022 jak prd platny? léta to funguje na pc i xboxu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 26, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2022 https://blog.playstation.com/2022/04/25/variable-refresh-rate-support-for-ps5-is-rolling-out-this-week/amp/ tak vánoce jiz tendle týden:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2022 Zeptám se skromně k čemu je to dobré? Přeci většina her na PS5 má režim buď 4K 30 fps, nebo horší grafika a 60 fps, tak k čemu je to dobré? Podle mě je nejzásadnější, aby udělali podporu rozlišení QHD. Nebyl by to lepší kompromis, než 4K a 30 fps? Třeba na QHD, by to bylo cca 50 fps na těch 60 fps, to nějak samo mění rozlišení ne mám pocit. Podle mě by QHD, bylo ideál. Ale zase problém je, že TV toto rozlišení nepodporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 27, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2022 když hra běží na skálopevných 60/120 fps tak je to asik fuk, spousta moderních her poslední doby (elden ring, ghostwire...) ale nedosahuje těchto hodnot a dochází k tzv. trhání obrazu. S VRR se toto trhání minimalizuje a hra je "plynulejší" i když běží na 50 fps. https://websetnet.net/cs/what-is-hdmi-vrr-on-the-playstation-5-and-xbox-series-x/ Jinak není nutno čekat na firmware update na PS5, stačí restartovat PS5 a menu s VRR se objeví. Kdo má LG telku s podporou VRR, stačí poklikat 7/8 x na zelené tlačítko na dálovém ovladači. Dnes chvíli otestováno na Ghostwire tokyo a funguje to. Rozsah VRR u LG je 40-120Hz tedy je nutno zvolit mód, který umožnuje generovat dostatek FPS (Tedy ne 30fps lock mód:) Budu testovat na hrách co mám:) Kamel a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Červen 17, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2022 Pokud někdo stále shání PS5 a rovnou by chtěl i Horizon + Pay Turismo, tak mironet má skladem jako celek. https://www.mironet.cz/playstation-5-standard-edition-horizon-forbidden-west-gran-turismo-7+dp525464/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2022 Tak. Všechno dobré jednou skončí. Prach si a v prach sa obrátíš. Má PS5 pomalu ale jistě odchází do křemíkového nebe. Před cca 14 dny mi při hraní kaa párkrát hra spadla do menu konzole. Říkal jsem si asi chyba hry. Ale bohužel. The Quarry mi začala pravidelně padat co půl hodiny, někdy dokonce i pětkrát do pěti minut. Vždy se jakoby grafika hry zastavila, zvuk šel pár dalších vteřin, než se hra sekla úplně. 2x mi dokonce spadla tak, že problikla zelená obrazovka a musel jsem udělat tvrdý restart. Poté proběhl rebuid databáze. Zapnu qarry a zas. Pád. Říkám si bubá hra, prodám ju a hotovo. Bohužel. Shadow warrior3 jsem dohrál jen s pár pády (i když těch cca šest hodin...). Ale gt7 mi nejde ani spustit, wrc10 se v menu kariéry rozpadá grafika kanclů (jakoby vyskočily všechny objekty a kromě postraního panelu je jen černo), a fejfa, pokud se rozjede tak obraz problikává jako stroboskop. U chernobylite se nedostanu z úvodního menu. A ob druhý pád byl se zelenou obrazovkou. Hry jsem zkoušel reinstalovat, nepomohlo. Rebuid databáze nepomohl. Takže v pondělí budu volat do servisu a posílat konzoli na reklamaci... Doufám že ji vyřídí co nejdřív, neb dostanu absťák a budu muset hrát full life 4 na obtížnost demons souls. A to se mi moc nekce. Pepek360, Akumazensho a Crashíčeq reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 25, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2022 Tak to je na draka… asi ti to nepral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2022 Odpočívej v křemínkovém nebi Manasův PS5 ...Snad servis brzo vzkřísí nadstroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2022 Malé info k reklamaci. Ptože mi psko přeprodal kamarád za nákupku a litr slivovice, tak sem mu psal a poslal mi fakturu. Volal jsem do krámu a prý uvedenou fakturu nemohou najít... Tak sem jim napsal mejla a prý mám počkat... Což sa mi moc nechce, tak sem volal na Sony servis, popsal jim problémy a prý sa mám na krám vykakat a poslat konzoli bez příslušenství, kopii faktury a průvodní dopis přímo k nim. Dle popisu nejspíš odchází gpu a to mění konzolu kus za kus během čtrnácti dnů. Takže počkám estli mi během dneška nenapíšou z krámu a pokud ne, zítra PSko pošlu přímo do Sony servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2022 Posli to tam rovnou, protoze ten obchod to tam stejne taky posle, takze jen obejdes prostrednika a budes to mit o par dni driv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Červen 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2022 taky nechapu proc cekat na obchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červen 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2022 Je to starej nekňuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 27, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2022 balit ps5 abys ho nerozmrdal je jiz prace na dyl, snazsi ho pohodit na prodejnu a mrdat. ale zase cekas dyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2022 Tak update ohledně reklamace. Včera mi napsal obchod, že mám zkusit dát konzolu do továrka... Na to jsem jim odpověděl že sem psko už v úterý ráno poslal do servisu. Na to ještě neodpověděli. Ale pošta zlyhala. Nejspíš ztratila balík do ruky s ps5... Dle skenu by měl být na depu v Praze, ale fyzicky tam není. Konzoli sem poslal v tej origo čistéj bílej krabici co je pod tou jakoby krycí origo krabici s potiskem. Plus sem krabicu eště zabalil do běžného balícího papíru, takový světle hnědý neprůhledný a neprůsvitný. Balík je pojištěn na 30t. Pepek360 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek360 Odesláno Červen 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2022 Balík do ruky: "Dnes podáte, zítra ztratíme" Tvé prozíravé pojištění, je aspoň nějaká záplata za čekání na nový pleják . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Červen 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2022 ahoj ...nedalo mi to protože jsem už o něčem podobném slyšel a pošta Ti bude házet klacky pod nohy takže i pokud to uznají tak se připrav že se budou hodně kroutit a nebude to záležitost pár dnů-- Pokud byl balík pojištěn a byla uznána oprávněná reklamace, sepíše se protokol a zahájí řízení, ve kterém je nutné prokázat, co bylo obsahem zásilky a zda obsah odpovídá částce, na kterou byl pojištěn. .... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2022 Tak dědo to mám pořešené. Známý (má dýlerskou firmu) by mi vystavil v případě potřeby fakturu kde bude uvedeno ps5 za cenu 31.999,- Plus k tomu mohu doložit emailovou komunikaci se servisem, že jim v úterý posílám psko na reklamaci a je tam uvedeno i podací číslo numi a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červen 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2022 Beztak řeknou, že sis to celý vymyslel a že jsi vůbec na poště nebyl. On totiž krtek jako brigádu dělá na reklamacích na poště. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Červen 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2022 mandaz, kdyztak mam zabukovanou ne zabugovanou dalsi ps5 v zido jrc , tak kdybys byl zoufalej, je tvoje. sem ted dalsi kousek z datartu posilal potrebnejm do prahe. tak mi neva pomoct aji chudej morave, at je svet v rovnovazel Mandaz a mirai_trunks reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.