Moderators drak3go Odesláno Květen 21, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2019 JRC rozesílá maily (asi všem, na které se nedostalo ve fér losovačce), že mají nějaké další kusy sběratelských edic. Stačí jim odpovědět na mail a zároveň být dostatečně rychlý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2019 Ano ano, odpověděl jsem okamžitě při doručení emailu a dnes se budu domlouvat na zaslání. Sem nakonec rád, že sem ve slabé chvíli nekoupil Rage 2 CE a díky tomu mi zbyde na Days Gone :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 22, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2019 Vzdyt jdi rikal, ze je to drakovina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2019 NN, po mém rituálním FAPUKE časovač moru zjistil, že se mi vyplatí věřit. Drakovina je rejž2 ve všech svých podobách (vyjma bůčku z mamazonu). DG je PROnadhra a soška dýkona je PROnadsoška Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2019 Přesně tak, nechal sem si poradit od Mandaze, on se kluk jedna nemejlí v těch hrách. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 22, 2019 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2019 Ale joooo, hral treba Shitro a ustrikaval z nej jako by ho na vejcich drbal Jurek Takze ani mistr Zdenda neni neomylnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2019 Přišel mi email, že mi jrc gratuluje k výhře Days Gone CE a že výhru mohu získat zaplacením 3999,- okajos, Mandaz a Martinoslav reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Květen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2019 Mohli u těch kusů co dali bokem na pozdější prodej alespoň zvednout nějak cenu takhle to vypadá jen hloupě . ps: To je taková ta výhra, jako když píše Arabský princ Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2019 Zcela upřímně jsem čekal odpověď typu: Dobrý den hráči! Gratulujeme k výhře Days Gone CE, zboží ti obratem posíláme. Bohužel tě musíme informovat, že z důvodu enormního zájmu a tlaku dodavatele jsme nuceni zvednout cenu na 5 999,-, jako bonus od nás obdržíš předobjednávkový balíček skinů a POŠTOVNÉ ZDARMA!!! na vybranou pobočku JRC. Poštovné na adresu balíkem L vyjde na 240 Kč k ceně zboří. Pakliže nemáš zájem, tak si na ser Kamele! okajos a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2019 Tak nakonec díky radě Mandaza, medvěda ve zbraní a onanyji martyna nad Days Gone jsem podlehl a zidojrc mě za přátelské vypalne 3999 zidopenez obdarovalo MakovyPanacek, Akumazensho, Mandaz a 2 others reagoval na 1 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.