Hráč123 Odesláno Červenec 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2019 před 4 hodinami, zdenur napsal: Já počítal na 99 procent s tím, že to zruší a teď mi to rozhodilo rozpočet na dovolenou A podle těch recenzí jsem to bral tak že mi třeba fakt pošlou základní edici nebo se se mnou budou soudit za to, že jsem to nepřebral protože když mě pošťačka kasírovala tak jsem byl ráno ještě v trenýrkách v polospánku a to balení má fakt minimalistické rozměry - jakože bych byl za plného vědomí fakt na vážkách jestli to tam je nebo ne (oproti sběratelce základní verze je fakt pidi). Za chvilku to jdu rozbalit, tak jsem zvědavý, jak tam ten obsah napresovali. Tos me pripomnel moji objednavku Dark Souls 3 Lord of cinder nebo jak se jmenovala ta obrovska edice..za podezrelou cenu na mistnim amazonu...no objednal sem..za par dnu zvoni typek a v ruce obalku...tak sem ho rovnou ve dverich otocil XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 19, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2019 @MakovyPanacek posíláš jim to zpět nebo si to necháš? Já bych takovýhle odpad poslal zpět. JRC u nás by mělo mít připravenou moji objednávku v pondělí. Amazon.co.uk mi už strhl peníze za xbox verzi a dnes odešlou, dodávka taktéž příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2019 Makovico, jako rozjebáno je to fest, osobně bych to asi vrátil. Objednal jsem si kdysi z židjrc sběratelku spidermana, byla označena jako s poškozeným obalem za 1999. Byl jen jemně naražen jeden roh krabice, úder nešel ani do polyša. Objektivně, stav krabice byl v o hodně lepším stavu než ta tvoja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Červenec 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2019 právě přemýšlím co je pro mě nejschůdnější, když vezmu v potaz můj čas, reputaci eshopu a případné další problémy, balení, cestu na poštu, 130 czk za poslání balíku zpět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 19, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2019 Už si to rozdělal, jestli je to vevnitř roztřískané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Červenec 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2019 nerozdělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 19, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2019 Tak to vrať, rozděláš to, něco bude roztřískané a zmerdtep ti nakašle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Červenec 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2019 Az je mi to trapny, ale mel jsem kliku a posta zachazela s balikem jak se svatym gralem. Stacilo aby balik upustili na hranu nebo roh a byl jsem na tom stejne. Krabicka byla v baliku tak tesne, ze nesla ani vyndat a musel jsem balik po stranach rozriznout. Hlavne, ze jsem za postovny a balny zaplatil 109Kc. MakovyPanacek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Červenec 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2019 je to tak, takhle se zbozi nebali, navic jak je to olepene paskou, tak nemas jak poznat, jestli sel balik na roh/hranu a vevnitr vzniklo poskozeni nebo jestli uz byla sberatelka jebla pri kompletaci u odesilatele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 19, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2019 Pokud se nevy se ru na amazon a xbox edici, tak teoreticky budu mít v alze jednu PS4 edici navíc, pokud budeš nebo kdokoliv. V úterý či ve středu mohu poslat. MakovyPanacek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Červenec 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2019 počkal bych na tvém místě zda a v jakém stavu přijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 19, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2019 To přesně udělám, xbox verze by měla přijít v pondělí taktéž, takže rovnou porovnám a rozhodnu se jestli vyzvedavat v alze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Červenec 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2019 vy, kteří už jste rozbalovali, na které straně je prosím v krabici uložen obsah, který by šel poničit(vztaženo k potisku krabice)? EDIT: aha, ono to steelbook nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Červenec 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2019 proletel jsem recenze, obchodni podminky a rozhodl se, ze to nebudu resit v okamziku kdy vratim zbozi prodejci, vydam dalsi penize za postovne, uz taham za kratsi konec provazu a fakt nemam naladu se dohadovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 19, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2019 Kdyz vracis zbozi koupene pres net, musi ti prodejce vratit i postovne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 20, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2019 Bohužel né každý prodejce se tím řídí, většinou poštovné vynaložené za zaslání balíku prodejce nevrací a je to zmrdtep, neočekával bych od nich žádné rozumné řešení. Zkus jim poslat email s pokutou 800 Kč za nezaplacené poštovné jako jednou naúčtovali oni jen tak mě . Zrušil sem amazon objednávku, ty kondy to prostě nejsou schopný poslat, včera se mělo odesílat a zas sem dostal hlášení o spoždění. Nevěřil bych že taková alza je dokáže s rychlostí předběhnout a už to mám připravené na prodejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 20, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2019 Takže mám vyzvednuto, jedna škatule alza druhá škatule z zidjrc za stejné zidopenize. Měl sem kliku že ani v alze, ani v jrc se škatulema zachazeli jako v rukavickach, maximálně sem musel otřít box jaké nad tim bylo fapuke. Mortymer jde rozbalovat a druhou škatuli zasilam manasoj . Jinak kdo cekate na amazon tak hodně štěstí, už nevěřím že to komukoliv pošlou. MakovyPanacek a Mandaz reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 20, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2019 Takovy orgie nad takovou drakovinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2019 Rozumíš tom jak @perrekkvalitním hrám anebo práci A k @Mortymer edici sem dokonce až z dílny dostříkl Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 20, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2019 Pár fotek na fapuke. Pevně verim ze az @Martinoslavuvidi tyto fotky tak nejenze provede ritualni sebevrazdu vyhonenim, ale edici poridi, naoise o ni recenzi, kde da 11/10 jako spiderogendermanoj a jeste mi podekuje mirai_trunks a Mandaz reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 20, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2019 @Mandaz Sam si vlez do misky @Mortymer Drakovina jak Drak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2019 Tak nevěřil jsem ale stalo se...amazon.co.uk ještě se slevou takze i s postovnym necelych 1400,- :) ale jo radost to udelalo Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk mirai_trunks a drak3go reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Srpen 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2019 taky mi tento tyden prisla z UK sberatelka KCD PS4 verze! v pevne kartonove krabici vice nez dvojnasobne velikosti nez samotna sberatelka! vystlana sacky proti narazu! neponicena! ted co s tou PC verzi s drblym rozkem? nejaky sberatel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2019 Jojo hledel jsem jak to dorazilo parádně zabaleno :)Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 2, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2019 @MakovyPanacek si tu PC verzi mě zmrdtepu vrátit a bylo by. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.