Moderators Martinoslav Odesláno Červen 1, 2020 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 1, 2020 Citim zavist ze vsech smeru Myslim, ze tohle bude prvni hra, kterou dohraju driv nez fanaticky pronadgamer Miraz Citovat
Kamel Odesláno Červen 1, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2020 Miráj není fanatik...Pravej fanatik je největší fanoušek plejstejšnu v Čechách, Kuba Andreas. Možno ho potkat ve fb skupinách ps4 či na konzolšitystoj. Pokud najdeš nějakou chybu na lezbicitě tlou2, konzultuj to s Kubou Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 1, 2020 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 1, 2020 Miraz nehraje hry, hry hrajou Miraze Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 1, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 1, 2020 Tak šup šup. makej hrát ať máme 19.6 recenzi i tady! Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 1, 2020 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 1, 2020 Recenze uz 12.6. I tady Jestli vas neco zajima, napiste to sem, hned jak to pujde, odpovim. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 1, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 1, 2020 Tak to máš co dělat! tak instaluj a makej Citovat
Kamel Odesláno Červen 1, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2020 @Martinoslav no brzdi s těma odpověďma, abys nedopadl jako kachlo z konzolšitysty, kde už řeší se Sony porušení embarga. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 1, 2020 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 1, 2020 A on tam neco vyzradil? Ja prave kvuli embargu pisu, ze az to pujde, tak odpovim Citovat
Kamel Odesláno Červen 1, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2020 Jo, stačilo, aby se opřel do lidí, že uniklej scénář je zcestnej a obsahuje ani ne desetinu věcí plus nějaké další a ani né zásadní věci a už bylo zle. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 1, 2020 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 1, 2020 Ajajaj. Ty embargovy pravidla jsou hodne striktni, takze je potreba radeji fakt drzet jazyk za zuby. Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 1, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 1, 2020 Přesně tak Martýne, hobo drž Kamel a Martinoslav reagoval na 2 Citovat
Bouner Odesláno Červen 1, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2020 Hoď to všecko na reddit .. budeš slavný ...to az to stojí ! Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 4, 2020 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 4, 2020 Uz jen par dni, tesite se? Citovat
petrhopa Odesláno Červen 4, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2020 těším se, otravilo mne ale to množství odkladů, tak je mi nějak jedno, jestli zapnu první den po vydání, nebo až za týden. víc nahrocenej jsem spíš na ps5. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 4, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 4, 2020 ja na ps5 vubec. nic nevime a hry nebudou urcite zadne pecky day1. takze znova klasiky ze 4ky a doufat v 4k@60 Citovat
Kamel Odesláno Červen 5, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2020 https://www.originalky.cz/the-last-of-us-part-ii-collectors-edition-ps4-p115260/ Originálky mají zpět v nabídce sběratelku, pokud tu je někdo, kdo ještě nemá objednáno (což pochybuju, že z nás honičů někdo nemá objednáno) Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Kamel Odesláno Červen 17, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2020 Tak tu máme unboxing sběratelky :-))))))))))))))))))))), mrkněte a pište názory. Balení je dost bohaté, ale upřímně...soška mohla dopadnout lépe. Ellie mi přijde v obličeji jako socha Madony na modlitebním oltáři v kostele. Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Mandaz Odesláno Červen 17, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2020 Jako nevypadá až tak zle jako první fotky. No ale zase si vem sošky dékona u dejs gone. Taky každá vypadala jinak, některá ok a některá hnusná jak perrdel Citovat
Maram45 Odesláno Červen 17, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2020 Jako celek to vypadá hezky, i krabice a způsob zabalení je reprezentativní. Odznaky krásné, steelbook se mi taky líbí, poděkování týmu hezké, artbook standard (škoda, že není větší) , náramek (zvlášť ty odhalené strany) vypadá docela levně, samolepky asi není třeba komentovat. Socha je kategorie sama o sobě. Chtělo by to vyměnit kytaru, komplet přebarvit a dodělat textury a vegetaci. Velká, ale působí na mě docela hračkoidně. Pohrál bych si s ní v dílně, ale zatím nic moc. Martinoslav a Akumazensho reagoval na 2 Citovat
Mandaz Odesláno Červen 17, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2020 Tak potom jako u vánočního stromku. Hnusnou částí otočit do rohu Martinoslav a Akumazensho reagoval na 2 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 17, 2020 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 17, 2020 Co me na tom videu zaujalo vic nez unbox bylo, ze ten unboxer ma na prave ruce jen 4 prsty, vsimli jste si? A z ukazovacku ma palec Asi nesikovnej drevorubec Jinak soska je teda hrozna Kdyby aspon Ellie bojovala s nejakym zombikem To hrani na kytaru je snad nejnudnejsi vec na cely hre Sberatelka k jednicce byla mnohem hezci Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 17, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 17, 2020 všichni koukaj Elie do xichtu, jen Mártin lidem na prsty:)) Tóž uvidíme která edice přijde jako první:)) Citovat
Kailo Odesláno Červen 18, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2020 Taky někomu z vás Alza změnila stav z "rezervováno" na "Zajišťujeme"? Že se na mě ta zelená pizda zase vykašle nebo jen hysterčím? Citovat
Mandaz Odesláno Červen 18, 2020 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2020 Mě to zelenáčoj pizdoj změnila u speciálky tuším předevčírem. Z rezervováno na zajišťujeme/budeme vás kontaktovat. Tak sem si k nim volal a prý akorát probíhá fakturace u mé objednávky a dneska ji odešlou. Kdyžtak si tam zkus taky brnknout. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.