figi-1 Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 Tak v jrc mi taky teďka zrušili ale prej se jim podařilo sehnat jiného dodavatele tak prej bude až týden po vydání. Tak koupim normal hru abych mohl hrat a pak budu cekat a doufat ze napisou ze uz ji maji a jak ne tak uz je fakt seru
djtoko Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 článek (Sony snížila pro ČR počet sběratelských edic hry Uncharted 4): http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-snizila-pro-cr-pocet-sberatelskych-edic-hry-uncharted-4-pen2
kruta Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 Tohle jsem tady psal už někdy před 2 měsíci. Mylně jsem si myslel, že všechny kusy "vyžralo" JRC a Xzone .. vypadá to, že Sony to pěkně zkrouhla, když už nemá ani JRC. PS: Zajímalo by mě, jakého jiného dodavatele mohou sehnat, aby to byla verze s CZ popisky.
figi-1 Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 Taky nevim tak mi to napsal jsem zvedav no a ceske popisky nemusim mit jde mi o tu sosku hlavne.
Moderators drak3go Odesláno Květen 4, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 Tohle jsem tady psal už někdy před 2 měsíci. Mylně jsem si myslel, že všechny kusy "vyžralo" JRC a Xzone .. vypadá to, že Sony to pěkně zkrouhla, když už nemá ani JRC.PS: Zajímalo by mě, jakého jiného dodavatele mohou sehnat, aby to byla verze s CZ popisky. To si myslelo víc lidí a e-shopů, taky na jejich konto napsali několik nehezkých slov (sice nejmenovali, ale označovali je jako "dva největší molochy"). No, chyba bude asi někde jinde.
kruta Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 Asi vím, na koho narážíš, taky jsem to tu někde četl :D .. ale to znění mailu bylo přesně takové, které rozesílají vždy, když se vše "prodá" JRC a X.
Kamel Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 Já slyšel zase, že česká Sony jede poslední rok pořádné bomby, pr manažer to má v pejtchi a podle toho to vypadá. Jako ztratit objednávkový list pro Čr a Sr, to je docela vtip, tomu nevěřím :D.
Erendil Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 Nevím co řešíte. V ČR koupím regular edici na hraní. CE edici vezmu na amazonu nebo ebayi.
Kamel Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 Tak hoši sem též bez edice, život jde dál :D.
headhot Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 (upraveno) Já slyšel zase, že česká Sony jede poslední rok pořádné bomby, pr manažer to má v pejtchi a podle toho to vypadá. Jako ztratit objednávkový list pro Čr a Sr, to je docela vtip, tomu nevěřím :D. sony od 31.3. nema PR managers, oba my znamy jsou fuc a na misto se furt nekdo hleda,bohuzel. Mozna uz tam je,ale kdo vi,co zmuze btw. tohle byla jedina sberatelka,co me nechalo chladneho tento rok. Pomer cena vykon, je fakt bida na tak uzasnou hru. Upraveno Květen 4, 2016 uživatelem headhot
Kamel Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 (upraveno) Tak to bude nejspíš ten problém. Já zaslechl, že se tam vedení střídá...Každopádně s Libertalia edicí to je celkem nezvládnuté. Upraveno Květen 4, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje
gorerated Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 Měl by někdo o něco zájem? Buďto vyměním za něco zajímavého na PS4 nebo cenu nabídněte.
headhot Odesláno Květen 4, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2016 celkove sony je uz par roku v prdeli. Vyhazuje schopne lidi,protoze nema prachy ne, docela je valcuje cela konkurence. A hrebicek do rakve je android v Sony tv. Ja jsem je povazoval za spicku,tedka je to odpad. gorerated: doporcuje garbage do popelnice vyhodit. Tohle je priklad jak by sberatelka nemela vypadat.
kruta Odesláno Květen 6, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2016 Tragédie pokračuje, stojí za přečtení :D -> http://console-forum.net/tema/162455-uncharted-ps4/page8?p=1496258&viewfull=1#post1496258 všechny shopy, které si pro hry jezdí osobně, nebo využívají kurýra po Prahe / Ostravě tak jsou OK.
djtoko Odesláno Květen 6, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2016 Tyhle "zmatky" jsou jen u nás nebo je to i takhle jinde? Po zahraničních fórech nikde nečtu, že by někde byly problémy. Je i s podivem, že SONY neposílala press kity a promo disky českým recenzentům...
Rowan Odesláno Květen 6, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2016 Jsou to amatéři :/ Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Moderators SAIXX Odesláno Květen 6, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 6, 2016 Tyhle "zmatky" jsou jen u nás nebo je to i takhle jinde? Po zahraničních fórech nikde nečtu, že by někde byly problémy. Je i s podivem, že SONY neposílala press kity a promo disky českým recenzentům... Ve světě už mají dohráno [emoji3]
Erendil Odesláno Květen 6, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2016 Jo to mají. Včera jsem koukal na 2 videa :-)
Moderators drak3go Odesláno Květen 6, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 6, 2016 Tak co byste čekali od nadfirmy, že? :cheesygrin:
Mandaz Odesláno Květen 6, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2016 (upraveno) Snad nebude dračisko moc plifat oheň, ale tohle si zaslouží samostaný příspěvek - Battlefield 1 collectorka Jako jo, ale už mne poslední dobů ten multikulti sere. Všude musí cpát lesbického černocha nebo teplou muslimku jen aby sa zavděčili součanému sluníčkaření. V tu dobu (kolem ww1 nebo ww2) sa černoši používali jenom jako kanonfuter. Není to rasistické (možná trochu hodně jo), ale je to také fakt. EDIT: A cena je pjekných 220 doláčů :lol: Upraveno Květen 7, 2016 uživatelem Mandaz
davidma Odesláno Květen 8, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2016 Zdravím. Zeptám se tady. Měl by někdo zájem o Guillotine edici AC Unity? Je to ta co byla exkluzivně pouze na Ubisoftáckým shopu. Je to sice PC verze, ale stejne to 99% lidí kupuje kvůli sběratelským předmětům, takže si myslím že je to jedno....stav je asbolutně perfektní, jako nová.
noba Odesláno Květen 8, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2016 Ahoj, mám tu na prodej press kit The Last of Us a Assassins Creed Unity - Notre Dame Edition (PS4), měl by někdo z vás zájem? Pokud jo, tak mi, prosím, pošlete nabídku do SZ, představu o ceně moc nemám, tak bych to nechal nejvyšší nabídce. Díky
djtoko Odesláno Květen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2016 (upraveno) Tenhle inzerát mě pobavil :) Jedná se o The Division (Sleeper Agent edice), tak kdyby někdo měl zájem tak na konzolistovi.... Upraveno Květen 9, 2016 uživatelem djtoko
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 9, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 9, 2016 Taky jsem na nej koukal :D Problem je, ze ty veci z ty edice jsou poradnej ausus :/
Recommended Posts