sběratel Odesláno Únor 17, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2017 Oh díky..! A vypadá v obličeji aspoň trochu jako Nathan..?
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 17, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 17, 2017 Vypada Ale necekej kopii 1:1 ;)
sběratel Odesláno Únor 17, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2017 nečekám, já jen jestli to není taková hrůza jako Alone in the Dark, SC Conviction, Tomb Raider ps4 aspol.
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 17, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 17, 2017 Hruza to rozhodne neni. Mne se soska libi a vystavenou ji mam. sběratel reagoval na 1
Tomas007 Odesláno Únor 21, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2017 Tak jsem do ní nakonec šel. Za ty peníze je to fajn. Soška je OK, žádnou chybu jsem nenašel. drak3go reagoval na 1
Cartman182 Odesláno Únor 21, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2017 Za tuto cenu, která je teď je to v pohodě ale za původní bych to nekoupil. Soška treba nemá kvalitu wicera, a cena nebyla moc rozdílná...
headhot Odesláno Únor 22, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2017 Tak polystone a triforce jsou na tom kvalitou hodne podobne, i kdyz polystone je pro mne lepsi. Hlavne tak soska je proste nudna, sezeni moc nikoho nezaujme. Jinak witcher z polska vysel na nejakych 1600
djbrouk Odesláno Únor 25, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2017 Aktualizace,uvedené koupím - https://console-forum.net/tema/1100374-steelbooky/
Moderators drak3go Odesláno Únor 25, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 25, 2017 Čekání se vyplatilo, dorazila živá a zdravá až z Wimony a moji sbírku konzolí tak obohatila PS4 Pro Retro limitovaná číslem 16 z celkových 25 na světě SAIXX, Stepis, Rowan a 4 others reagoval na 7
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 25, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 25, 2017 Moc pekny kousek Libi se mi vic nez PS4 25th anniversary edition.
djbrouk Odesláno Únor 25, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2017 Tady je taky nějaký výroční kousek k prodeji - http://allegro.pl/konsola-ps4-1tb-20th-anniversary-niski-numer-i6676949449.html
Moderators drak3go Odesláno Únor 25, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 25, 2017 Možnost i pro fanoušky PS4 Slim verze dopřát si retro styl. Tentolrát výroba limitovaná na 50 ks (tedy alespoň co se individuálního číslování konzole týče)
Moderators drak3go Odesláno Únor 26, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 26, 2017 Tak američané už mají svoji verzi sběratelské edice Horizon Zero Dawn k dispozici a tak jsou ke shlédnutí první vdea. Já jsem teda neodolal a koupil mimo této i Triforce Thunderjaw Collection
Moderators drak3go Odesláno Březen 2, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 2, 2017 Tady něco z mých přírůstků nasbíraných za poslední dobu, při přesouvání do archivního skladu jsem se donutil vytáhnout foťák a udělat pár fotek, protože potom už bych je neudělal Horizon Zero Dawn Collector's + Limited Edition For Honor Collector's Edition Box + Gold Edice hry Mafia III Collector's Edition Resident Evil 7 Biohazard Collector's Edition Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition Final Fantasy XV Ultimate Collector's Edition Doom Collector's Edition The Last Guardian Collector's Edition Dishonored 2 Collector's Edition Battlefield 1 Collector's Edition Mirror's Edge Catalyst Collector's Edition Socha Huntera v měřítku 1/6, Exclusive Puddle of Blood Version (limitovaná 1200 ks) Socha Huntera je luxusní, dlouho jsem zvažoval, jestli vzít tuhle anebo Dioramu, nakonec jsem vzal Huntera a dobře jsem udělal Rozbalovat ji zatím nebudu, tak tady alespoň unboxing headhot, Stepis a Martinoslav reagoval na 3
sběratel Odesláno Březen 2, 2017 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2017 Proč vlastně nerozbalujete..? To to opravdu sbíráte přednostně s úmyslem v budoucnu prodávat..? Já se zatím držím jenom u Earthbound na SNES a to jenom protože ta zabalená hra opravdu stojí kotel a mám i samotnou cartridge, takže stejně můžu hrát, jinak jsem to u ničeho nevydržel Martinoslav reagoval na 1
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 2, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 2, 2017 Presne tak Ten pocit z rozbaleni ma taky neco do sebe
Bouner Odesláno Březen 2, 2017 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2017 Mno, alza přidala do nabídky Nier limitku s tím krásným steelbookem co je k black box edition . headhot reagoval na 1
headhot Odesláno Březen 2, 2017 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2017 tak toto mne potesilo, ze to nemusim tahat square enixu
rockyzz Odesláno Březen 2, 2017 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2017 http://imgur.com/a/p1KWu http://imgur.com/a/YX00G všechno na prodej (vč. nelimit edic, hudby, filmů) většina kompletní, a v dobrém nebo perfektním stavu vzhledem k počtu věcí dělám fotky navíc jen v případě zájmu a pokud je s onou věcí něco špatně, díky za pochopení. kdyžtak sz
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 2, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 2, 2017 Mate nekdo, prosim, moznost nakupovat na allegro.pl? Zkousel jsem to se svym cz uctem, ale system mi napsal, ze je mozne nakupovat jen s polskymi nebo nemeckymi ucty :/
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 2, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 2, 2017 Chapu, ale stale to neresi muj problem jestli tam nekdo ma moznost nakupovat ;))
Moderators drak3go Odesláno Březen 5, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 5, 2017 ... ještě k těm značením US/EU/DE verzí her. Právě jsem rozbalil US a EU verzi hry Mirror's Edge Catalyst. Taková blbost sice, ale koukněte na poměrně decentní značení a potisk US disku s hrou oproti EU verzi. Jakoby si u verzí pro Evropu nevěděli rady, jak mají ta loga a text poskládat. Na první pohled vcelku dobré, ale pak když vidíte, že u US verze nic nezasahuje do výřezu obličeje hlavní hrdinky .... no a k tomu opět to všudypřítomné, ohavné a opravdu zbytečně veliké logo USK. tokyno reagoval na 1
Kamel Odesláno Březen 6, 2017 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2017 před 16 minutami, sběratel napsal: drak: Já vím, já vím, sleduju to, předem jsem si jí samozřejmě nafotit nechal, o JRC také vím, proto jsme se dohodli na řádném vycpání a zabalení, jde ale o to, že i kdybych si to zabalení nedomluvil předem, přijde někomu normální obmotat takovouhle nebo kteroukoliv jinou sběratelku vánočním balícím papírem a je*nout to na poštu..? o_O nehledě na to, že když jsem jí tedy otevřel, artbook je v němčině.. Nj ovládám ale do sbírky to moc tahat nechci, nevíte někdo ty artbooky v cz distribuci nebyly anglicky..? Má to být cz verze, tak bych nerad poslouchal další výmluvy, díky. BTW: Nemá někdo navíc sběratelku witcher 3? Ideálně jednu z konzolových verzí, díky. Playcentrum prodává sběratelky Witchera 3 na všechny platformy za 8999,-. Nebo napiš rowanoj, ten ti jí prodá za přátelských 25 tis.
sběratel Odesláno Březen 6, 2017 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2017 rowanovi psát nebudu, tam to ani nemá cenu zkoušet ale díky, to playcentrum čeknu
Recommended Posts