toro Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 No a jaký dash mám teda nahrát?Ten samý, co tam již mám, nebo můžu novější?Bojím se že o RGH přijdu .. :X Můžeš jen ten,který máš v konzoli - nikdy ne vyšší , jinak o RGH přijdeš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 A jak to v tom případě funguje?Když už tam tu verzi mám a nahraji ji tam znova, tak to není update ne?Nějak to nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 A jak to v tom případě funguje?Když už tam tu verzi mám a nahraji ji tam znova, tak to není update ne?Nějak to nechápu... Ono to z toho update stáhne v podstatě jen soubory podstatné pro kinnect, ale musí to být z té samé verze,jinak je to nenajde, pravidla jak to pojmenovat a nahrát tady už v tématu máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 A nesetkali jste se někdo s problémem, že by vám nešlo po RGH flashi Kinect sports?Kinect jsem rozchodil vpohodě updatem dashe z flashky. . třeba u Zumby mi běží.Ale když chci spustit kinect sports, napíše to chybu: FATAL CRASH INTERCEPTED.. nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 některé hry které jsem instaloval z dvd přímo ve freestyle se objevovala hláška fatal crash ...když jsem tu stejnou hru kopíroval v pc a přenesl přes ftp, tak hra fungovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Nejde ani z Orig CD ani stáhlá a pusštěná z HDD ... :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki78 Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 S tou aktualizací mám následující zkušenost - case sensitive to určitě není, tj velké a malé U v tom nehraje roli, ještě jsem to tady pro jistotu přezkoušel.Přejmenováno na $$ystemupdate od správného updatu půjde v 99 procentech případů, když to občas některým lidem opravdu nešlo, pak jsme to napravovali takto: 1) Přejmenovat launch.ini na bootovacím médiu (obvykle hdd1) na chvíli na jiný název - tj naběhne se do NXE bez launch.ini (tj bez dashlaunch options) 2) Vrazit tam FAT32 flashku s příslušným $$ystemupdate 3) Po updatu přejmenovat launch.ini zpět Takhle to šlo zatím vždy když to někomu zlobilo ... čaute tak jsem dnes zkoušel tuto možnost a nefunguje mi ,update jsem zkoušel Ss Uu a nic ,mám verzi 360S model 1439 RGH dash2016747 ... chjooo pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 3, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Protoze mas RGH a starou verzi Dashe musíš provést aktualizaci takto http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-17489-programem-j-runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki78 Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 díky za odpověd ... koukám a to asi nebude pro mě (netroufám si - když bych to pos... ,dítka by mne ubili :o( ) ,nemám ani NAND cpukey.... bojim bojim .... PS : nějakej koumák poblíž OL či kolem rodné hané asi nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 4, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 (upraveno) Tak ti nezbývá než sehnat nějakého flashera co ti zaktualizuje Xbox. Upraveno Únor 4, 2016 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 (upraveno) Aktuálně jsem dva případy nespárovaných kinektů řešil. Nikdo nepostupoval podle správného postupu: - Jeden měl v konzoli dashboard 16747 ale používal flashku s updatem 17489 - samozřejmě ji to nenašlo a update se neudělal.Používal totiž nějaký ten balíček z ulož.to, kde je poslední verze - Druhej borec měl flashku naformátovanou na NTFS takže mu to nečetlo vůbec nic Upraveno Únor 4, 2016 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 No jo lidskej faktor jako dycky. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki78 Odesláno Únor 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 ..opraveno funkční díky TORO ... velké díky za ochotu trpělivost a čas strávený s pomocí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 a dozvíme se v čem byl problém ? Může být užitečné pro ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki78 Odesláno Únor 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 PRoblém ... já byl levej :ziped:,špatná flashka 32gb (nová nekomunikovala s X) , špatney cpukey (moje chyba .rtf) ,nefungoval mi jrunner ... ... díky TORO (čas k nezaplacení ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Provadel sem upadet DS z 2.0.14699.0 na 17489. Update proběhl, ale ted se mi nedari aktualizovat Kinect. Zkoušel sem výše uvedené postupy a po vypnutí zapnutí nedochází k výzvě k aktualizaci. Flaskdisk FAT32 6GB. Zkoušel sem $ystemUpdate, $ystemupdate, $$ystemupdate a $$ystemUpdate a nic. Mam XBOX bez HDD jen se 4 GB pamětí. Naka rada? Dekuji[h=2][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 V tématu ZDE jsi měl problém s updatem samotným, takže se to nakonec podařilo, prima. Když nic jiného, tak by bylo alespň fajn tam napsat, co jsi dělal špatně. Alespoň jako feedback pro ostatní. Teď ke tvému dalšímu problému - nerozumím tomu, proč zkoušíš "$ystemUpdate, $ystemupdate". Tohle se nikde nepíše, nikdy to nikomu nefungovalo a nebude to fungovat ani tobě. Pravidlo je jednoduché - pokud je instalovaný Dashlaunch, složka se musí jmenovat $$ystemupdate, pokud Dashlaunch instalovaný není (což v případě kdy se dělá update DB = přepisuje se obsah NAND není, pokud ho tam obratem nenainstaluješ), tak se musí jmenovat $Systemupdate. Až takhle je to jednoduché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Vse vyreseno, moc chci podekovat NICK: toro, ze mi pomohl krok po kroku a mel se mnou trpelivost a pomohl mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafri1 Odesláno Prosinec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2016 Ahoj všem. Prolezl jsem snad už vše, zkusil vše ,ale kinect né a né rozchodit. Mám DB 2.0.17511.0 stáhnul jsem příslušný update se stejnou verzí, ale xbox mi napíše , že už byl update udělán. Poradí někdo, kde dělám chybu ??? Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2016 @Mafri1 Již řešeno v tématu viz. níže, není nutné to zadávat do více témat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesan Odesláno Únor 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2017 Ještě bych k tomuto doplnil jeden velice důležitý fakt, bez kterého si s žádným postupem pravděpodobně neškrtnete a budete možná trochu zoufalí jako já. V případě RGH je velice pravděpodoné, že je na konzoli nainstalován i DashLaunch, který spouští Freestyle Dashboard po spuštění. V tom případě je nutné vypnout funkci "noupdate" přímo v DashLaunch a dát uložit nastavení do launch.ini. v kořenovém adresáři. Potom by update měl fungovat, rady na přepsání launch.ini na jiný název dočasně, aby se toto obešlo mi nefungovaly, proto jsem se tu trápil skoro 3 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.