kruta Odesláno Květen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 A neměl jsi predobjednano v té akci za 1 Kč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janhrd Odesláno Květen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 Ano, já měl. Možná je to tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 Pokud ano, tak se tam dává pouze 1 DLC kód, pokud si měl predobjednano klasickou cestou Standard+, měl jsi se hájit hned na prodejně, při převzetí a reklamovat nerozbalenou hru. Ta + verze se dá od té standardní poznat celkem lehce - má červený pruh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 (upraveno) Ne mel jsem objednano normalne. Jeste jsem se jich ptal jestli opravdu obsahuje dva ty kody kdyz je na obalu jen jeden a obsluha me utvrdila ze ano. Vedet to dopredu ze ta plus edice ma ten cerveny pruh tak jsem si to nalhat nenechal :-x EDIT: Ted ale koukam a plus edice obsahuje navic snow skin a heist drake skin. Ale ke kazde predobjednavce mel byt navic pack 1 (desert skin draka a zbrani a MP body) a pack 2 (gold skin, skin draka z prvniho dilu a MP body). Ja nedostal ani ten pack 2... Upraveno Květen 11, 2016 uživatelem MaraTFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 Jooo, ty predobjednavkovy bonusy jsou zlo. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 A je to někde psané, jaké bonusy k předobjednávce měly být? (u JRC). Já to totiž nemůžu nikde najít. Mimo to se v tom červeném pruhu uvádí něco o "Oboustranném obalu", to má být co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 (upraveno) Papírová karta v krabičce je oboustranná, můžeš si to převrátit a máš jiný přebal. Upraveno Květen 11, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 V Tescu akce Uncharted 4 za 1299. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 chvalme předky aji zadky, xzone mi dneska odeslalo speciálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 Dobře ty/oni [emoji3] já už dnes [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 bacha na tu předčasnou radost. známe českou poštu a jejich poštěváky :lol: chvalme předky aji zadky, xzone mi dneska odeslalo speciálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 mně nic předčasného už nehrozí zdendo :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 Za mě musím říci, že se steelbůůček a artbůček povedli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 Tak jsem v 10. misi. Zatím musím říct, že super, hra je perfektně vyvážená (je tu mnohem více skákání, než přestřelek - to mi třeba vadilo na U1+U2+U3), dost se podobá novému ROTR, ale samozřejmě je o level výše, hlavně tedy v grafice, to je ukázka. Včera jsem dokonce ani nezapnul Fifu, jak mě to připoutalo k posteli .. vypil jsem 2,5L vína a perfektně jsem si tu jízdu užil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 Jo mě to taky drží fest. Máš pravdu; že je to víc postavený na hádankách a skákání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 Taky vam udelala radost ta castecne filmova scena na gauci v kapitole "normal life"? Me ten napad pobavil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 jojo, parádní, myslel jsem, že ten ovladač mrštim proti televizi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 Z jakyho duvodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 Takže mám za sebou zatím cca 3 hodinky a moje dojmy jsou: EDIT: A senometi mezitím u kavntum braku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 Kdo od toho cekal vic jako ja?Graficky stejne jako TLOU remastered. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 Zdendoooo tpč :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 serlicky: a cos čekal. Vono na PS4ce toho s grafikou už moc udělat nejde. Hra je to super. A komu se to nelíbí, ať si pr..l políbí. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 12, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 A senometi mezitím u kavntum braku Je to Quantum (po vašem "kvantum"), ale chápu, že nemůžeš moc vědět o něčem, co jsi nikdy neviděl a nehrál ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 drak3go: včera jsi tu měl bejt. Když tady borec prodával nadstroj a senomet, který dotane za 14 dní od tetičky z UK. Ten byl slušnej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 Je to Quantum (po vašem "kvantum"), ale chápu, že nemůžeš moc vědět o něčem, co jsi nikdy neviděl a nehrál ;) Kdybych byl zlý tak napíšu že tvůj příspjevek je offtopik který nesouvisí s tematem, ale protože zlý nejsu tak to nepíšu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.