Tiger Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Ahoj,chci se zeptat,jak to funguje na te PS4,jsem z toho zmateny. Kdyz mam ucty na ps4 nastavene jako primarni,tak vsechen obsah na uctech mohu sdilet a ostatnimi ucty,co mam v ,je to tak? Ja jen,ze kdyz jsem si stahl trial ps+ na jednom ucte,jinde jsem online hrat nemohl a jelikoz si ps+ planuju koupit,docela me zajima,jak to je :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Resim stejny problem, koupil jsem si PS+ za predpookladu, ze bude dostupny i na ostatnich uctech, bohuzel mi PS+ funguje pouze na tom, na kterym jsem si to koupil (US ucet). Na dalsim US ucte uz PS+ nefunguje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Logicky, PS+ se aktivuje pro účet, ne pro celou konzoli. Takže ano, PS+ je dostupno pouze na účtu, kde je aktivovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Jo,ale psalo se, že vše,co se aktivuje na main učtu, tak je pro všechny...tak jsem se zeptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Na konzolistovi psali, kdyz jsou oba ucty ze stejnych zemi, tak PS+ plati pro oba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 To se ale snad týká jen online hraní.. ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 (upraveno) Myslis? Teoreticky, to by mi stacilo, veci zdarma si muzu tahat z jednoho uctu, ale online potrebuju jak pro muj, tak brachovo ucet. // Za ty leta se nic nezmenilo, tekk ma zase pravdu :) veci jdou tahat jen z toho, kde mate PS+ zaplaceny, ale multak jsem hral i na brachovo uctu, pres kterej PS+ placeny nebylo. Upraveno Prosinec 26, 2013 uživatelem Marr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Logicky jsem to myslel s tim online hranim :D nepotrebuji tahat hry ze dvouuctu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Tak to je snad logické, že když si PS+ koupím na jednom účtě, tak si nebudu moct stahovat hry zdarma na všech. To by k tobě přišlo 10 kámošů na svůj účet by si nastahovali a měli by vystaráno.. Online jde na všech. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk PRO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Jasne, mne to nedoslo :) ale diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Ahpj,prosim,jak se.rusi automatic renewal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Account Management - Transaction Management - Services List - PS+ subscription a tam to vypneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DandysQQ Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Tak zatím teda zklamání http://doupe.zive.cz/clanek/v-lednu-na-ps-plus-najdete-zdarma-borderlands-2-a-devil-may-cry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 super, to už víme od 13.Prosince... http://blog.eu.playstation.com/2013/12/13/playstation-plus-in-january-dmc-soul-sacrifice-borderlands-2-more/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Hej, chalani a neviete nejake blizsie info, ze kedy asi by malo byt PS+,PS Store na SR ? Som cital info ze niekedy na novy rok ... ale nejaky presnejsi datum nikde neviem najst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Čau chlapi, když si koupím na amazonu digitální kód na PS+ (1-Year PlayStation Plus Membership - PS3/ PS4/ PS Vita [Digital Code]), půjde aktivovat na český účet nebo je to nějak omezený? Díky K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 9, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Na UK Amazonu je cena vysoká a pokud bys to koupil na US Amazonu kde se to vyplatí, tak bys musel podle mě mít US účet. Ale jistý si tím nejsem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 JJ, to je jsem měl na mysli. 50$ na US amazonu je pěkná částka, ale pokud by to nešlo aktivovat na český ps4 účet, tak je to k ničemu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 jde to aktivovat pouze pro ten daný region czps+ na cz, ukps+ na uk, usps+ na us, bohužel to platí i pro dobíjecí kupóny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 Nechápu proč nastavis si us účet jako primární a + a online ti půjde i na eu a pokud jde o slevy ty máj stejně přece na ps4 není moc velký výběr:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 No neviem ci mas pravdu. Lebo co ja viem tak ked si aktivujes PS+ na US ucte tak samozrejme ze na CZ ucte ti to PS+ neplati. Pretoze PS+ ti plati len na tom ucte na ktorom si ho aktivujes ..... ciii... ? sa mylim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 PS+ platí jen na jednom účtě,logicky, lae hry,co se na něm stáhnou,tak jdou hrát všude+ MP(PS4) jde také na všech účtech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 Aha okej jasne, ja som len zle pochopil kovatora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Takže v příštím měsíci můžpu členové PS+ očekávat PS4 - Outlast PS3 - Bioshock Infinite,Metro Last Light PS Vita - Dynasty Warriors Next,Modnation Racer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Outlast to je ta plošinovka co už byla na ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.