aaischa Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 spis jde o ten komfort.. neco se ti zalibi, nakliknes, zachvili je to stazeny, nahodis do pska, hrajes. nikam nemusis, resit kdo tu hru ma nebo nema, resit jestli je clovek doma kdyz mu dorazi psota nebo pro to musi na postu, pak tozas nekomu po dohrani posilat .. :) a kdyz ma clovek na hry clovek mesicne rozpocet treba 1000-2000, tak je to uz celkem napjatejsi, a radsi si koupi neco na novou generaci :) ale tak to je uz OT.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 (upraveno) Ale trofeje z toho nemáš a online si taky nezahraješ, takže s tím komfortem to zase tak žhavý nebude;) EDIT: Jinak už tam jsou všechny pluskový hry free Upraveno Březen 4, 2015 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 tojo :/ uz sem prisel o psn ucet s 15lvl ... BAN :roll::blejt: sice sem chytnul bana asi az po roce a pul s cfw ale i tak .. online nehraju, ale trofeje... stala se z toho trosku posedlost O:-) tak nejak diky tomu nemam u telky komp s gamepadem.. a na konzole si nevem 3 exkluzivky za rok co jinde nejsou .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Tokyno: a ja nechapu proc ty to resis!! to jsou proste nase nazory na tyhle stupidni sra..y a ps+ mam jen z jednoho duvodu a to je multiplayer!!! tot vse!!!! Já to neřešim, jen mě nebaví číst ty vaše slinty, že se vám nelíbí že dostáváte hry zadarmo. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 4, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Já si představuji jen to, co nám všem hráčům slíbili. Jejich slib byl takový, že od října bude každý měsíc AAA hra na PS4. Nedodržují to, jsou to lháři a to jsem mega fanboy a není to u mě velmi obvyklé tohle říkat... Tak jednu pravdu jsi napsal a sice že jsi mega fanboy Sony. Já bych k tomu ještě doplnil, že zároveň vedle toho zarytý hater M$ :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Nekteri z vas jsou az moc zhejckany. 1300 rocne neni skoro nic. Za to dostanes online hrani spoustu her zdarma a jeste mnohem vic slev na ty vase AAA tituly. Je jasny ze kazdej mesic nemuze vychazet zdarma top hra. Vyckejte do prosince schrnte celej rok co jste za tech 1300 dostali a pak hejtujte... Pro me tendle mesic asi taky nic extra max ten counter spy ale rozhodne se nebudu rozcilovat ze mi davaji toho za ty prachy malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Mara ale toby nesmelo sony tvrdit ze budou davat aaa tituly od prosince uz porad na ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Priznam se ze o tomdle tvrzeni nic nevim to je pak jina. Ale ze jsou to lhari a podvodnici kdyz jde o prachy me neprekvapuje. I tak to co dostanete za ty prachy neni spatny. Ja osobne si ale nedokazu predstavit ze by kazdej mesic vychazel AAA titul. To mi prijde skoro nerealny vzhledem k tomu kolik titulu je na trhu. To by si pak hry nikdo nekupoval a kazdej by jen mesic cekal na hru zdarma. Ale doufam ze duben bude lepsi a dockame se neceho vetsiho:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Máte někdo odkaz na to tvrzení? Přijde mi to jako nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Dle meho, pokud to tvrzeni bylo, tak znelo ve stylu "od prosince vam sem tam nabidneme AAA titul, ale necekejte to kazdy mesic". To Sony splnila, kdyz nam dala zdarma Injustice a Infamous: First light. Ale urcite to neznamenalo, ze AAA hru budeme dostavat kazdy mesic, jak si klasicky lakomi Cesi pomysleli. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 To: Tokyno: Tak proč to čteš??? když Tě to nebaví číst!! :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Letos to vidím maximálně na 2 AAA pro PS4 a to počítám i LEGO a Knacka:cheesygrin: To si rovnou zrušte předplatný, protože s vašimi utopickými představami o plusku tu budete hejtovat každý měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 4, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Ti co tu hejtujou tu budou hejtovat i když se nějaký AAA titul objeví, protože ten zrovna nebude podle jejich představ. Kdo chce ten si důvod vždycky najde :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 aspon je o cem kecat, obcas je to usmevny :) proste cesi, zadny ciny samy stiznosti :D ale vypovedet sluzbu to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Klidně bych si to plusko neplatil ale platim +|- 1500 za hru, pak si musim platit internet a aby toho nebylo málo tak ještě platit sony za to abych si mohl zahrat kamaradama? To bych cekal v tom plusku opravdu lepší kompenzaci než to co nabízí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Já jsem tento měsíc celkem spokojen. Valiant hearts a Abe - super. Buďme rádi, že vůbec nějaký hry dostáváme. Taky by mohlo být v rámci pluska pouze online hraní a třeba levnější hry pro předplatitele. Zkrátka: Darovanému koni na zuby nehleď. A 1200 Kč ročně není částka, nad kterou bych přemýšlel. Daleko více peněz utratím za různý kraviny, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 CiD: "platim si internet", a to jako myslis vazne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 a vodu na myti spocenejch rukou pri hrani na gamepadu :D tu bych zapocital taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Ano. To je jako bych platil benzin a k tomu bych platil benzince abych mohl aspon u nich natankovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 tady je to masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Vy jste opravdu blbecci to nejde opravdu jinak rict....spočítejte si cenu za ty hry teď tento měsíc nebo minulý a prevedte to na to kolik to plus stojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 No sere mě to, min.50 stránek jsou tu jen tyto srajdy jak ty fňukny pořád pláčou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Komu se plusko nelíbí, tak ať ho neplatí a nebrečí pořád. Já plusko mám, ta jedna roční platba se mi za všechny ty hry několikanásobně vrátí. Netvrdím, že mě baví nebo bavilo vše co na ps+ vyšlo, nebo že jsem na vše měl čas, ale i těch několik her, které mě bavily mi stály za to. A bude to jen lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Horsi to byt nemuze. Berte to tak ze platite za multak a bonus k tomu jsou hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 ja platim za to,abych mel to zlute + u sveho nicku!! :D Bez toho je to takove obycejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.