tofi Odesláno Únor 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2018 v mem Asia plus trosku jiny line-up: " Evolve ", " Mighty No. 9 ", " Grand Kingdom " free to download from 8th FebruaryPS Plus February 2018 Offers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2018 V 1. 2. 2018 at 9:47, miz012 napsal: uvidime, PS4 verze je ted ve sleve, ale nejspis to neni cross-buy Tak uz jsou nove hry free a je tam teda i Grand Kingdom i kdyz neni cross buy... tak rychle s ni do kosiku, kdyby to byla nahodou chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2018 Ja tam teda vidim obe verze, PS4 i Ps vita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Máme tu game line-up na březen https://blog.us.playstation.com/2018/02/28/ps-plus-games-for-march-additional-service-changes/ Musím uznat, že ta nabídka je super a já zrovna nemám aktivní PS+ (- nemá někdo navíc? ) Podle někoho ze SONY Španělsko je to jejich nejlepší nabídka od doby PS3 Martinoslav a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 No a co říkáte na tu "příjemnou" změnu od Sony, kdy se po nedávném zdražení členství PS+ rozhodli od března příštího roku nedávat v rámci PS+ hry na PS3 a PS Vita? Jen tak dál kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Pokud to vynahradí zpětnou kompatibilitou a lepší nabídkou her na PS4 tak proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Únor 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Teď mi to spadlo do mejlu.To si dělaj prdel ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 To se dalo cekat popravde, kdo z vas jeste na ps3 hraje? Mam tam z pluska tolik her, ze je zrejme stejne nikdy nedohraju. To same Vita. Spis jsem se divil, ze stale jeste davaji hry i k temto konzolim. Ondatra reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Takky to nevidim jako nejaky zavazny problem u ps3..ja na ps3 hraju...a hry co hraju si peclive vybiram a většinou je sezenu v bazaru do 200kc..v 99 procentech pripadu jde o exkluzivity a tech v ps+ moc nebylo takze zadna skoda...u vity me to mrzi vic ale stejne když clovek prestal platit tak mohl hrat leda kulovy ...a protože primarne hraju na boxu kde platim live nemá smysl platit i ps+..takze vlastne naprosto nepodstatne info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vibo Odesláno Únor 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Změna PS+ od března 2019. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 před 10 minutami, Martinoslav napsal: To se dalo cekat popravde, kdo z vas jeste na ps3 hraje? Mam tam z pluska tolik her, ze je zrejme stejne nikdy nedohraju. To same Vita. Spis jsem se divil, ze stale jeste davaji hry i k temto konzolim. To není zrovna dobrý argument. Na PS4 máš her z PS+ tolik, že je někdy dohraješ? I kdybych je nehrál, tak služba PS+ něco stála a něco obsahovala. Služba se zdražila, nic nepřibylo. Služba se zeštíhlí a cena neklesne. Mně to teda úplně fér nepřipadá. Čekal jsem v tom oznámení dovětek něco ve smyslu, že náhradou bude např. 1 hra na PS4 navíc, i kdyby to měla být zase nějaká indie kravina. Nebo cokoliv jiného. Ale je mi jasné, že je stále spousta nadšenců, že i kdyby sebrali všechno a na krásně PS4 dodávali bez krytů a bez kabelů, že si počínání od Sony vždy nějak ospravedlní. SAIXX a valis1 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Možná někteří budou mrmlat, ale v tomhle případě musím souhlasit s drakem. Ano cena je pořád cca 133,-/měsíc což je směšné, ale vzpomeňte si co obsahovala nabídka PS+ za doby PS3 (teď samozřejmě neberte v potaz nabídku na březen ) tam to opravdu bylo prémiové členství, které mělo smysl si platit a taky nabídka her a slev tomu odpovídala. Od příchodu PS4 je to dle mě taky pořád jen ojebá*ka na lidi od SONY drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Únor 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Souhlasím,taky mi to nepřijde úplně fér ... Navíc když ta cena opravdu zůstane úplně stejná . Já osobně si i sem tam něco na Vitě zahraju a vybírám právě z těch her,které sem dostal v PS+ zadarmo. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Zase jdu proti proudu a nesouhlasim draku, ve tvem puvodnim postu o ps4 nebyla ani zminka a i kdyby, tak dostavas na ps4 castokrat 4 az 5 her v plusku. A od zdrazeni pribylo vic vetsich a lepsich her, takze spis bych to vzal tak, ze vzdycky se najde nekdo, komu bude vadit zdrazeni byt i jen o korunu i kdyz dostane kvalitnejsi obsah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 28, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Za mně je teď vše OK. Plusko jsem koupil za 700/rok a jenom za příští měsíc jsou tam hry, které stojí minimálně těch 700. Jinak již jenom to Claudové uložiště na savy stojí za cenu pluska:) Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Osobně jsem ps3 pouštěl jen na stahování her z pluska a vítu mám většinou na japonské nadhry. U víty mne to trošku mrzí, ale i tak pokud budou pokračovat v nastoleném trendu + sem tam nějaký indián, budu spokojený. Navíc plusko jsem koupil podobně jako míráj Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Nehlede na to, ze to oznamili ROK dopredu. Mohli taky rict, ze pristi mesic uz maj majitele ps3 smulu. A buh vi, co bude za rok - dneska na twitteru Sony psalo, ze prijdou vylepseni. Mandaz a tokyno reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 28, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Ja čekám vylepšení té jejich služby kde můžeš hrát pecky z ps3 za mesíční paušál. Alespon ať to dostanou knám do evropy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Tak palec hore, paradni nabidka, bloodborne sice neni muj salek kavy, ale urcite vyzkousim a ratcheta jsem mel v merku uz delsi dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Hmm slušné, obojí jsem sice dohrál a prodal, ale stáhnu znova. Bloodborne je pro mě nej hra, která kdy na PS4 vyšla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2018 Ale je s podivem, jakou až dětinskou radost udělala Sony pár individuím napříč netem i forem tím, že si dovolila rok dopředu oznámit ukončení bonusových plus her pro cca 12, možná 13let starou konzoli. A přitom sem sa mockrát dočetl, že pluskové hry na ps3 nikoho nezajímají U víty je situace obdobná, prý je už konzole dávno mrtvá a z rakve jí jen nedopatřením čouhá levý trigger Netřeba malovat kinect na zeď, rok je dlouhá doba a komu sa bude zdát, že za své peníze nedostane dle jeho názoru adekvátní služby, prostě si plusko nekoupí. Martinoslav, nepster a Ghost reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Březen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 PS Plus March 2018 Offers - pro Asia ucty: " Bloodborne™ ", " Bombing Busters ", " GAROU: MARK OF THE WOLVES ".PlayStation®Plus members are free to download from 8th March till 4th April. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dohnal.karl Odesláno Březen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2018 Ahoj, chci si aktivovat 14 dní free PS plus a četl jsem že se automaticky prodlužuje může mi dát někdo přesný postup kde to vypnout nemůžu to nikde najít. Nebo to najdu teprve až po aktivaci free? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2018 staci po aktivaci vymazat kreditku a jsi v suchu, jinak to vypnes v settings-account management-account information-wallet-purchase settings- a u fund wallet automatically das no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2018 V dubnu smart max a trackmania turbo Martinoslav, SAIXX a tofi reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.