Moderators Martinoslav Odesláno Březen 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2018 Vyborna nabidka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2018 To bude beztak nějakej apríl [emoji16]Ale ne Mad Max výborná hra alespoň dle mě. Hodně mě bavila a Trackmanii zkusím, ale upřímně sem jí nikdy na chuť nepřišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2018 Osobně obě mám, tak vložím aspoň do knihovny Mad Maxa mám dohraného a trackmania je taky výborná, jednu dobu jsem dokonce držel nejlepší čas na jedné trati v rámci Zlínského kraje. Ale možná to bylo i tím, že jsem ji jel jako první z kraje L.samorost a Manoust reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2018 V květnu Beyond Two Souls a Rayman Legends Martinoslav, lostkojot a SAIXX reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 25, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2018 No krása krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Duben 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2018 No paráda......Raymana jsem nedávno synátorovi zakoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Duben 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2018 hezky i když jsem všechno hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2018 Super Beyond jsem nehrál, tak zkusím a doufám, že hra bude mít české titulky, když se jedná o digitální verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 2, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2018 Samozřejmě že má titulky tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 PS Plus hry na cerven... lostkojot, Mandaz a panzpohadky reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Květen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Hanba pluť další odpad od Sony drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Tak zrovna tuto nabídku bych odpadem nenazýval. Trials dobrá konina a xcom sem chtěl brát, ale měl sem obavy z obtížnosti. A plut po minulých měsícoch, kde byla třebas trackmania, madmax, beyond je trošku čecháčkovské. Když to porovnám s goldem, kde dali oblečky do freetoplay hry... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Za me spokojenost, po trialu jsem pokukoval a xcom rad vyzkousim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Květen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Dobrá nabídka na xkom 2 se těším. Hrál jsem xkom na xbox 360 s cz titulky a byl to nářez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bojkas Odesláno Červen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2018 Ahoj, v kolik se ty hry mění? Zatím jsou tam ty staré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 5, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2018 Aktualizace je oficiálně někdy v 19h ale během dne jdou hry vyhledat a stáhnout i když nejsou ještě v nabídce ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bojkas Odesláno Červen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2018 Tak ten XCOM je pořád za peníze. Budu to teda průběžně sledovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2018 Uz jsou tam od 12.00https://store.playstation.com/en-cz/grid/STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME/1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 COD Black Ops 3 je ted zdarma pro Pluskare.Sent from my iPad using Tapatalk lostkojot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 12, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 To by jim to muselo prvně fungovat https://status.playstation.com/cs-CZ/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 Je to tam tofi a lostkojot reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2018 Při "zakoupení" se objevila nabídka na stáhnutí zombie nebo multiplayer. To znamená, že tam není singl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 13, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2018 Podle diskuzí to vypadá že není. Tipuju že to bude právě vyloženě na nalákání lidí na BO IIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermik Odesláno Červen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2018 Včera jsem to dal stahovat a dal možnost multiplayer. Dnes spustil a jde jak hlavní příběh tak zombies, ptalo se to asi co se má stáhnout jako první aby jsi mohl hrát než se dostahuje zbytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2018 Přesně Tak jak říkáš, nainstaluje se ti tebou zvolena možnost a další se dostahuje pozdejiOdesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.