benwitch Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Hoši to jsou názory na facku!! Nikdo vas do ničeho nenutí můžete si koupit xbone...tam nedostávali donedávna vůbec nic a nabidka her free je momentálně stejná, s tím rozdílem ze na ps3 jsou už par let celkem pecky A tituly....nekomentujte a přemýšlejte.....!! Proc na facku? Xbox s tym nema nic spolecne... len tvrdim za ked do neceho vlozim prachy neco ocekavam (outlast a dead nation dont starve supr bez vyhrad) kazdopadne furt verim v april joke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 A co si všichni myslíte, že pár měsíců po vydání ps4 budete dostávat každý měsíc AAA tituly? :D Vždyť hry na ps4, které doposud vyšly, se dají spočítat na prstech... Na ps3 taky není každý měsíc posvícení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Hoši si asi myslí, že tenhle měsíc tam bude Killzone, příští měsíc Knack a v létě budou běhat s Delsinem po Seattlu:) Pokud chcete dostávat každý měsíc AAA hry, tak si pořiďte PS3, tam je z čeho brát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 my co vlastnime vsechny tri konzole psv,ps3 (eu a usa psn+),ps4 jsme jedine happy. Mam tolik her zdarma,ze je ani nestiham hrat:) Az mozna nekdy dohraju vse na psv a ps3,tak uz mozna budou aaa tituly na ps4. Jinak nechapu strategii sony u psv, je vlastne tak hodna,ze neni potreba kupovat zadnou hru,kdyz vsechny dava zdarma:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 PS plus je mnohem lepší, než Gold u Xboxu. Ty blbosti co tam dali tendle měsíc gratis, to snad ani není možný. Absolutně to nejde srovnávat. Nebe a dudy prostě. PS: Momentálně mám Xbox ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Darovanemu koni? Psplus je spoplatnena sluzba tak bych ocakaval hry na ps4 a ne hry na amigu ktore som hraval pred 20 rokmi obrazne povedane. Len dufam ze to ma byt april joke pac to neni ofic. Ja mam teda PS+ hlavne kvuli MP a hry zdarma beru jako fajn bonus. Navic, jak uz bylo receno, nemuzete par mesicu po vydani konzole ocekavat velke AAA tituly. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2014 Však já vím, že nelze očekávat AAA tituly a proto tvrdím a stojím si za tím, že tahle služba je zatím naprosto zbytečná věc, pokud člověk nehraje mulťák a tímto ho Sony donutí. Takže zaplatíme minimálně 1500 za hru + samozřejmě PS Plus. Dobrá strategie. Online passy se mi zamlouvaly víc. Takhle si kupuju hru "bez" mulťáku. Prostě se mi tohle nelíbí a mám právo to "říct" nahlas. Pokud s tím má někdo problém ať argumentuje, ale slušně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Březen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2014 PS+ je skvělý pro majitele více konzolí. Mám PS3 i PS4 jako řada z nás. Někteří mají i Vitu(taky jsem měl), takže to rozhodně zbytečný není- A navíc, contrast, resogun, dead nation atd, jsou dobré hry a zabaví na X hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2014 Nabídka her pro duben http://blog.eu.playstation.com/2014/03/28/playstation-plus-april-pro-evo-2014-mercenary-kings-sly-cooper/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Duben 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2014 Jak je to s online hraním bez PS+? Dá se hrát a nebo nedá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Duben 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2014 Jak je to s online hraním bez PS+? Dá se hrát a nebo nedá? Neda. Musis mit plusko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Duben 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2014 U PS3 jsem si právě nic neplatil a online jsem hrál, tak jsem si nebyl jistej. Tento měsíc mi končilo PS+ na tři měsíce a už jsem si to prodlužovat ani nechtěl, až na podzim a najednou čumím, že mi strhli z účtu prachy za další tři měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2014 Nic si z toho nedělej, to je klasická začátečnická chyba;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2014 V settings u psn si vypni automatickou obnovu clenstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 11, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2014 Nic si z toho nedělej, to je klasická začátečnická chyba;) Já bych to chybou začátečníka nenazýval, přesnější výraz je cílený záměr ze strany provozovatele služeb. Říká se, že kdyby sis založil v bance účet na který by se ti z každé provedené denní transakce připisovalo 10 haléřů, byl by z tebe do měsíce milionář. Vem si, kolik lidí jen tady na fóru už "naletělo" na nechtěné předplatné služeb a vem si, kolik toto předplatné stojí. Teď si toto vynásob počtem podobně zaměřených fór po celém světě a ujišťuju tě, že podobný počet uživatelů bude všude na světě. Je to jen náhoda? Není to cílený záměr jak získat rychlé peníze? Z morálního hlediska a etického kodexu, není spíš správnější postup ten, že pokud něco chci a mám o to zájem (a je jedno jestli se jedná o předplatné služeb anebo třeba časopisu), tak si to sám vyhledám a sám posoudím, jestli si to zaplatím? Já myslím že je, ale pro tu druhou stranu by to bohužel pro ně znamenalo menší přísun $$$ do pokladničky, tak není nic snažšího než to udělat tímto způsobem a nenápadným drobným písmem uvést, že pokud o to nemáš zájem, tak si máš vlézt někam do MENU a tam si to vypnout. Nehledě na fakt, že to pro mnohé národy není psáno ani v nativním jazyce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2014 jako vychcany to je o tom zadna ale kdyz si to kupujes tak na tebe na konci vyskoci okno pres pul TV ze to tak je automaticky nastaveno a jak si to mas vypnout ... holt kdo necte ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2014 Já bych to chybou začátečníka nenazýval, přesnější výraz je cílený záměr ze strany provozovatele služeb.Říká se, že kdyby sis založil v bance účet na který by se ti z každé provedené denní transakce připisovalo 10 haléřů, byl by z tebe do měsíce milionář. Vem si, kolik lidí jen tady na fóru už "naletělo" na nechtěné předplatné služeb a vem si, kolik toto předplatné stojí. Teď si toto vynásob počtem podobně zaměřených fór po celém světě a ujišťuju tě, že podobný počet uživatelů bude všude na světě. Je to jen náhoda? Není to cílený záměr jak získat rychlé peníze? Z morálního hlediska a etického kodexu, není spíš správnější postup ten, že pokud něco chci a mám o to zájem (a je jedno jestli se jedná o předplatné služeb anebo třeba časopisu), tak si to sám vyhledám a sám posoudím, jestli si to zaplatím? Já myslím že je, ale pro tu druhou stranu by to bohužel pro ně znamenalo menší přísun $$$ do pokladničky, tak není nic snažšího než to udělat tímto způsobem a nenápadným drobným písmem uvést, že pokud o to nemáš zájem, tak si máš vlézt někam do MENU a tam si to vypnout. Nehledě na fakt, že to pro mnohé národy není psáno ani v nativním jazyce. S tím vším souhlasím, ale tenhle přístup k obnovování předplatného či smluv není nijak výjimečný, spíš bych řekl, že je celkem běžný. A jak píše pejtrix, lidi nečtou a pak se diví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Duben 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 U PS3 jsem si právě nic neplatil a online jsem hrál, tak jsem si nebyl jistej. Tento měsíc mi končilo PS+ na tři měsíce a už jsem si to prodlužovat ani nechtěl, až na podzim a najednou čumím, že mi strhli z účtu prachy za další tři měsíce Odpoveď na tuhle otázku je hned v prvním příspěvku a dokonce dvakrát :) K tomu prodlužování: všichni víme, že to je od Sony celkem sviň*rna, nejhorší na tom ale je, že pokud si za zvýhodněnou cenu koupím roční předplatné, tak se mi po vypršení obnoví pouze 1 měsíc za plnou cenu... :D A nějaké ušetřené peníze za slevu na PS+ jsou hned v pr..... Pro deaktivaci: PSN - Account Management - Transaction Management - Automatic Funding Tato informace přidána do prvního příspěvku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benwitch Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Pro deaktivaci: PSN - Account Management - Transaction Management - Automatic FundingTato informace přidána do prvního příspěvku ;) Psn- Account information- Services list- Psplus- cancel automatic renewal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beren Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 Stick it to the man! - kvetnova hra na PS4 source: http://www.reddit.com/r/PS4/comments/23rf66/may_ps_games_announced_stick_it_to_the_man_ps4/ recenze: http://uk.ign.com/articles/2013/11/13/stick-it-to-the-man-review Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denylove7 Odesláno Květen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2014 Hošani, včera jsem svou vlastní blbostí zablokoval účet na PS plus, protože jsem zadal několikrát špatně heslo. Máte s tím někdo zkušenost? Či nějaká rada? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2014 Zavolej na českou sony podporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denylove7 Odesláno Květen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2014 Asi budu muset.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Ahoj,mám prosím dotaz,mám na ps4 US ůčet a chtěl jsem si vyzkoušet ten 14dennní free PS+ ale chce to po mě vyplnit platebni udaje ale píše mi to pořád špatné číslo kreditky mám debitni mastcard od CSOB.Chci se zeptat když si koupím přes paypal kredit 50dolaru a koupím si ten roční PS+ bude to chtít po mě zase ty informace o kartě nebo ne.Případně mě prosím poradte jak na PS+ na americkém US ůčtě jestli ho někdo máte.Děkuji za odpověd a věřím že to bude informace potřebná i pro více uživatelů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 nebude ;) 1000znaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.