Rowan Odesláno Říjen 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2018 To mělo být už v říjnu ;)Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 4, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2018 No právě říjen bylo Diablo a Nioh že bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 31, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2018 Tak nakonec dřívější únik her byl pravdivý https://blog.eu.playstation.com/2018/10/31/bulletstorm-full-clip-edition-yakuza-kiwami-are-your-playstation-plus-games-for-november/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Říjen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2018 pěkné,moc pěkné děkujeme pěkně pane Kutaragi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2018 Neni mozna! Prvni mesic, ve kterem ani jednu hru nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2018 V prosincu SOMA a Onrush https://www.zing.cz/novinky/96048804/horor-soma-a-zavody-onrush-v-prosinci-s-ps-plus/ mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 26, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2018 Nová nabídka PS+ https://blog.eu.playstation.com/2018/12/26/steep-and-portal-knights-are-your-playstation-plus-games-for-january/ Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2018 Za mne palec hůre, steep jsem chvilku měl a pak prodal, rád zkusím znovu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2018 Za me taky super. Steep jsem chtel aspon zkusit a taky ten zone of enders na PS3... bylo mi lito dat za bazarovku v jrc 499 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Leden 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2019 Neměly lednové hry naskočit už dnes? Na US store už jsou, kdy tak naskakují u nás? Teď jsem 3 roky neměl PS4, tak už si to nepamatuji a chtěl jsem ještě dnes zkusit Steep. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 1, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2019 Na našem by to taky mělo být už dnes ale asi mají soudruzi někde opožděný vlak... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2019 No ja se dival vcera, a u starych her bylo, ze budou dostupne do 3.1.... mozna se to nejak posunulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Leden 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2019 Na US store už byly lednové hry dostupné včera. Na nás se pěkně vykašlali. Zrovna když se na nějakou hru fakt těším, protože Steep jsem chtěl v prosinci kupovat, než jí oznámili pro ps+. No ji, holt počkáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 2, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2019 To je to fakt takovej problem, ze si tu hru zahrajete o den/dva pozdeji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Leden 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2019 Tem co tak drzdkujou bych nedal nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 2, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2019 CZ psn je aktualizace co si pamatuju uz nekolik let vzdy ve stredu, tak nevim cemu se divite... tofi a Martinoslav reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2019 Navíc v mejlu od sony s lednovou aktualizací je jasně uvedené, že hry budou dostupné od 3.1.2019, tak nevím co tu kdo třepe Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 V 2. 1. 2019 at 9:11, Martinoslav napsal: To je to fakt takovej problem, ze si tu hru zahrajete o den/dva pozdeji? Já už 2x volal na podporu včera ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 4, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 A urychlili to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 30, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 No jak mi do teď nabídka přišla vhod a super tak tohle co se týče mě není zrovna můj šálek kávy https://blog.eu.playstation.com/2019/01/30/for-honor-and-hitman-are-your-playstation-plus-games-in-february/ tofi a Manoust reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Leden 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 PS Plus - February 2019 For Honor (PS4) Hitman: The Complete First Season (PS4) Divekick (PS3, PS Vita) Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3) Gunhouse (PS4, PS Vita) Rogue Aces (PS4, PS Vita) lostkojot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 Ja jsem rad za hitmana :). Jinak nam zvednou kapacitu cloudu na 100GB . Super bonus, aspon nejak vylepsujou to PSN. Asi priprava na PS5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 30, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 za mne i hitman good. koupit dvojku a vsecko zahrat v kvalite 2ky:) jinak od pristiho mesice budou jiz jen ps4 hry. tak ksem zvedaf zda jich bude vic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 U mne bohužel nicmoc, v hitmanovi byl můj strop tutoriál a for honor dohrané :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 27, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2019 SONY už oznámilo nové hry. Já mám radost MW jsem chtěl nedávno koupit [emoji16]https://blog.eu.playstation.com/2019/02/27/call-of-duty-modern-warfare-remastered-and-the-witness-are-your-playstation-plus-games-for-march/ Mandaz, Manoust a Hermik reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.