werty Odesláno Únor 1 Nahlásit Share Odesláno Únor 1 Na Fotrnight nepotřebuješ plusko. Já už ho nezaplatil, bo jsem hrál akorát GT7 a tam stejně jezdí všichni jako prasata, tak jezdim jenom singl. Štve mě, že hry co dávají každý měsíc zadarmo ti nezůstanou při nekativním členství jako to je u xboxu. Tam mam hromadu her z Games with Gold a můžu je hrát i bez členství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 1 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1 Tak hrajte na xboxu a buďte fklídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Únor 1 Nahlásit Share Odesláno Únor 1 Hry zdarma zůstávaly jen na starém xbox 360, ne ? Na xbox one už to neplatí dávno, hry co jsem měl na xbox one přes gold aktivované tak na ně potřebuju základní členství stejně jako na psku. Nezůstávají mi zdarma napořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 1 Nahlásit Share Odesláno Únor 1 Tak nevím, mám v tom guláš. Naposled jsem měl Xbox one X a ten mi tu rok ležel a pak jsem ho dal za krtkekprajz kámošovi. EDIT: Užitná hodnota příspěvku zde: Zachycení medvěda v přirozeném prostředí. Mandaz a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 1 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1 Tak hlavne, ze jai prispel do diskuze informaci, ktera je uplne k hounu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Únor 1 Nahlásit Share Odesláno Únor 1 Petanku ale na Fonko neni potreba ps+ Edit: tak qwertz uz to napsal,ja jen neviděl ze tu je dalsi stranka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Únor 3 Nahlásit Share Odesláno Únor 3 Zľava je ponúknutá len novým a vracajúcim sa predplatiteľom, teda uplatniť si ju môžete len ak momentálne nemáte aktívne členstvo PS PLUS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Únor 3 Nahlásit Share Odesláno Únor 3 Dobré taky uvést region ve kterém to je..jelikož CZ Sony snad víc jak 25% nedává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 3 Nahlásit Share Odesláno Únor 3 ve vysledku je to jedno, zalozis novy ucet, aktivujes slevu a jedes rok na psn+ za zvyhodněnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 3 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3 noo, tak vtomdle pripade mame lepsi regióne než v eurech:) jinak jsem klikl na plusko a 2.12.2025 chteji 4000Kč abych zaplatil:))) tak snad bude akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Únor 3 Nahlásit Share Odesláno Únor 3 Já bych teda 10 acc z nějaké Ugandy apod. nechtěl, ale pokud to někomu stojí za tu práci tak proč ne. @mirai_trunksJá teď kupoval Extra po té 25% slevě a ještě jsem z koupě SSD měl 500 kredit, takže celkem "okay-ish" cena asi 1900+- na rok no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 3 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3 já mam aktuelne plnejch 16+ uctu aktivnich.. a jsem fcajku:)) jo za 1900 asik cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Únor 3 Nahlásit Share Odesláno Únor 3 Extra je teď na cz store v akci save 43% na členství Extra cena 1870,- mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 3 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3 kupujteee, nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 3 Nahlásit Share Odesláno Únor 3 Sleva je i pro čecháčky, žádný Ugandy Frosby reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irisek Hruskova Odesláno Únor 4 Nahlásit Share Odesláno Únor 4 před 19 hodinami, duffy napsal: Extra je teď na cz store v akci save 43% na členství Extra cena 1870,- A kde prosím? Už to tam nemají šmejdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Únor 4 Nahlásit Share Odesláno Únor 4 Na ps store v záložce ps plus ale jestli máte na účtu ještě ps plus aktivní tak to neuvidíte platí pouze pro účty bez členství a nové účty jo jo sony nás má tak rádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irisek Hruskova Odesláno Únor 4 Nahlásit Share Odesláno Únor 4 před 6 minutami, duffy napsal: Na ps store v záložce ps plus ale jestli máte na účtu ještě ps plus aktivní tak to neuvidíte platí pouze pro účty bez členství a nové účty jo jo sony nás má tak rádo Bohužel mám ještě aktivní do 11.2.2024 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Únor 4 Nahlásit Share Odesláno Únor 4 Tak to je akorát akce končí 12.2 24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irisek Hruskova Odesláno Únor 4 Nahlásit Share Odesláno Únor 4 před 5 minutami, duffy napsal: Tak to je akorát akce končí 12.2 24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 4 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4 Nou ambilajt, nou byznys okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Únor 4 Nahlásit Share Odesláno Únor 4 K cemu to je? Nemam aktivni, jen na multam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 4 Nahlásit Share Odesláno Únor 4 před 21 hodinami, Bouner napsal: Já bych teda 10 acc z nějaké Ugandy apod. nechtěl, ale pokud to někomu stojí za tu práci tak proč ne. @mirai_trunksJá teď kupoval Extra po té 25% slevě a ještě jsem z koupě SSD měl 500 kredit, takže celkem "okay-ish" cena asi 1900+- na rok no. já střídám USA store a Austria store. Americkou adresu a telefon jsem si kdysi za par dolaru kupoval,aby to slo aktivovat a na rakousky store mám vše potřebné, simku a adresu. Mediamarkt měl tedka v lednu akci na psn ve vyprodeji mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 4 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4 @Majkom, zalezi co koupis. 3 stupne, od druheho jako gejpass z xboxu a 3. jeste pridava nejake stare hry z dob ps2/3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 5 Nahlásit Share Odesláno Únor 5 Včera mi akorát vypršelo Extra, už jsem chtěl prodloužit jen Essential kvůli hraní Fifky onlajn. Ale nakonec jsem využil té akce, za ty necelý dva litry to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.