Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

black friday JRC 2 minuty po vystaveni a 10% sleva za zakaznika. Jsem zrovna zadaval vecer edition do vyhledavani a hle byla tam ihned zaplaceno a nebyla skladem:) jeste jsem stihnul i tu na xone

btw. uz se da sehnat watch dogs 2 san francisco edition za 49 liber,takze ocekavam brzy vyprodeje u nas okolo 1600

Odesláno

JANUARY SALE na EU PS STORE od dnešního dne do 4.1.2017.

Ratchet & Clank = 444,- (cena pro PS+ členy)

No Man's Sky = 779,- (cena pro PS+ členy)

FIFA 17 Standard Edition = 1049,-

Bloodborne = 549,-

Fallout 4 = 549,-

Doom = 549,-

Sherlock Holmes : The Devil's Daughter = 399,-

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain = 399,-

a mnoho dalších......

https://store.playstation.com/#!/en-cz/january-sale/cid=STORE-MSF75508-JANSALEPS4?smcid=psblog:en:The PlayStation Store January sale starts today and it's our biggest everBloodborne™ The Old Hunters

https://blog.eu.playstation.com/2016/12/22/the-playstation-store-january-sale-starts-today-and-its-our-biggest-ever/

Odesláno
V 23. 12. 2016 at 12:36, kruta napsal:

Důrazně nedoporučuji kupovat Fifa 17, protože od 26.12. - 31.12. bude probíhat PROMO AKCE na Fifa 17. Cena se bude v obchodech pohybovat od 949-1199 Kč (maximum 1199 Kč, to je doporučená cena).

Zatím je nejlevnější cena na mall.cz - 1099 Kč a doprava zdarma. Myslíte, že cena půjde ještě o něco dolu, nebo je tohle asi nejvýhodnější nabídka? 

Odesláno
před 11 minutami, mikas_cze napsal:

Díky za tip! Mám českej store. Zkusím najít, jak to přehodit.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu