Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 months later...
Odesláno
V 19. 11. 2021 at 7:41, mirai_trunks napsal:

joo za 600 bejvavalo kdyz to stalo 1200 jeste postaru. 

outriders za 600 je good prajz taky. Jinak Jrc rozesila kompenzace za zruseneh no us program tak kouknete majl a kody v ruzne hodnote dle zasluh a nahody:)

Ja body v JRC vycerpal, kdyz jsem zjistil, ze konci...

Ale zbylo mi 0.79 bodu. No aspon ze zaokrouhlovali na cele 100 kc nahoru 🙂

Furt nevim, jestli do FC6 jit... Vzal bych GOLD, ulitmate asi zbytecny.

Ale bojim se, ze to bude jako 5ka a ta me vuuuuubec nebavila. Rozehral jsem 3x a marne :( 3ka 4ka i Primal me bavily.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

Já jsem koupil EA Play za 467,- Kč na 12 měsíců, normálně byla cena 599,-.

Koupil jsem přes PS Wallet a sehnal jsem na to kupony se slevou. To vychází na 39,- Kč za měsíc a jsou tam mraky her. Pravda, většina mě nebaví, ale jsou tam pěkné hry pro děti a mě baví ty jejich Star Wars hry. Budu mít rok na to vyzkoušet jednotlivé hry a zjistit, co by mě od EA vlastně bavilo.

Někdy se dají ty kupóny na Wallet sehnat přibližně za 75 Kč na 100 Kč. Ale někdy je to taky obráceně, tak pozor na to. Je to o štěstí. Tento týden byly na Aukro.cz za 800,- kupóny na 1000,-.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu