miz012 Odesláno Září 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2021 V EW 15% sleva na hry a prislusenstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 19, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2021 Tak začala černá pátek! Asik nejlepší je ps plus na rok od 1040(940 na ew s kodem ew100) pak hromada slev na vše možné i novější věci jako farcry 6 a pod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2021 Sleva super, nejlepší byla na Mall za 599,par let zpatky. Jinak na store outriders za 589, čekání se vyplatilo. P. S. K vánocům jsem si koupil Demons souls a na EW za 999 asi obetuji 300 než doma ženě vysvětlit systém jak ušetřit a rozbalovat zabalený dárek mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 19, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2021 joo za 600 bejvavalo kdyz to stalo 1200 jeste postaru. outriders za 600 je good prajz taky. Jinak Jrc rozesila kompenzace za zruseneh no us program tak kouknete majl a kody v ruzne hodnote dle zasluh a nahody:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2021 vlastne, kdo ma airbank aplikaci muze uplatnit 200 kč u 365 dní psn+ v Electroworldu. Jsou tam 3 kupony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2021 A což takhle zmínit ŽID FRIDAY jehudy JRC, kde nabízejí Dualsense za akčních 1899 Kč! A to sa oplatí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 19, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2021 V tom airbank nikde nic nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 19, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2021 Prihlasis se do smartbankingu v mobilu do AirBank Odměny - Kategorie - Elektro a tam je Electroworld 200 sleva při nákupu nad 1000 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 20, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2021 V 19. 11. 2021 at 7:41, mirai_trunks napsal: joo za 600 bejvavalo kdyz to stalo 1200 jeste postaru. outriders za 600 je good prajz taky. Jinak Jrc rozesila kompenzace za zruseneh no us program tak kouknete majl a kody v ruzne hodnote dle zasluh a nahody:) Ja body v JRC vycerpal, kdyz jsem zjistil, ze konci... Ale zbylo mi 0.79 bodu. No aspon ze zaokrouhlovali na cele 100 kc nahoru Furt nevim, jestli do FC6 jit... Vzal bych GOLD, ulitmate asi zbytecny. Ale bojim se, ze to bude jako 5ka a ta me vuuuuubec nebavila. Rozehral jsem 3x a marne 3ka 4ka i Primal me bavily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 20, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2021 je to spis 4ka skoro 1:1 ser nato pockej na slevu za 400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 6, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2022 Ne úplně sleva, ale mass effect legendary edition je součástí EA play. Což mi přijde jako dobrej kauf za kilo na měsíc. sraky reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrHoro Odesláno Leden 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2022 Já jsem koupil EA Play za 467,- Kč na 12 měsíců, normálně byla cena 599,-. Koupil jsem přes PS Wallet a sehnal jsem na to kupony se slevou. To vychází na 39,- Kč za měsíc a jsou tam mraky her. Pravda, většina mě nebaví, ale jsou tam pěkné hry pro děti a mě baví ty jejich Star Wars hry. Budu mít rok na to vyzkoušet jednotlivé hry a zjistit, co by mě od EA vlastně bavilo. Někdy se dají ty kupóny na Wallet sehnat přibližně za 75 Kč na 100 Kč. Ale někdy je to taky obráceně, tak pozor na to. Je to o štěstí. Tento týden byly na Aukro.cz za 800,- kupóny na 1000,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2022 Sleva 400 Kc na Horizon v CZC pri pouziti kodu: HORIZONFW Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 28, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2022 A k tomu ksiltovka zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2022 btw. stale plati jako u Elden ring, že jde horizon forbidden west z disku ps4 zdarma upgrade na ps5 version? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2022 Mel by mit free update... Jinak xzone v Brne ma mozna volnou ps4 specialku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2022 O kdo byste chteli z CZC Uncharted kolekci s ksiltovkou... lze pouzit garance ceny na Datart a bude za 979 Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 24, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2022 Bývalý supergamer, teď playgosmart, se celkem rozjel z pěknýma akcama. Např Alan Wake remastered za 379 na ps4 aj ps5 https://www.playgosmart.cz/alan-wake-remastered-p-434900.html Plus mnoho dalších, stačí pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Březen 24, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2022 Malá nevýhoda je, že Playgosmart sídlí na Slovensku, takže je dražší poštovné, když chce člověk něco vrátit, či reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 24, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2022 žádná nevýhoda, klasická zasilkovna za stejny peníz jako v ČR, jen delší doba poslání. A ohledně vracení zboží či reklamace, to děla asi tak 0,01% lidi Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 24, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2022 než teklamace je snažší prodat v JRC:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 24, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2022 Osobně mi přes zásilkovnu ze Slovenska/supergameru vždy balík dorazil do druhého dne. Bral jsem z tama minulý týden hry za tuším 1700 a dopravu sem měl zdarma a případné reklamace mám dojem řeší přes reklamačního asistenta zásilkovny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Březen 24, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2022 Bodeť bys to neměl ze Slovenska na druhej den, když ho máš přes kopec... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 24, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2022 Dva kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Duben 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2022 Plusko na rok za 1198,- https://www.gameshop.cz/product/details/2931-playstation-plus-365-dni/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.