Bouner Odesláno Březen 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2018 https://www.electroworld.cz/sony-playstation-4-pro-1tb-ps719370970 Limitka PS4 pro monster hunter za 10k kdyby měl někdo zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 3, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2018 ME: Andromeda za vcelku pěkných 389,- https://www.mironet.cz/ps4-mass-effect-andromeda-akcni-anglictina-od-18-let-hra-pro-playstation-4+dp308397/#224825366 Horizon: Zero Dawn 399,- (momentálně není skladem) https://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=1305 - zkusil jsem objednat tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 3, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2018 Hinak v JRC je Horizon za 499 a preowned za 399kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 3, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2018 Sony ma casove omezenou akci, to je ted “normalni” cena. Vetsina obchodu by mela mit novou hru za 399 Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 3, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2018 měla by mít ale nemá jen pár obchodů má 399,- a ještě mají vyprodáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 3, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2018 Zase se to naskladni, to chce klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 3, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2018 Já sem v klidu mám objednáno u xzone i czc. Za tu cenu sem nemohl odolat. Mass Effect sem měl rád 1. a 2. díl ale od 3. už mě to nebere takže i když na Andromedu je taky pěkná cena odolám s klidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 3, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2018 Ja vzal tu sberatelku Gran Turisma, za ty penize parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Březen 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2018 Martinoslav , kde jsi bral to GT ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 3, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2018 Mrkni tady má to více obchodů: https://hry-pro-playstation-4.heureka.cz/gran-turismo-sport-collector-s-edition/#o=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 3, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2018 Na czc, vcera meli jeden kus skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Březen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2018 PS4Pro White - 8990,- https://www.datart.cz/Herni-konzole-Sony-PlayStation-4-Pro-1TB-bila.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 12, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2018 Limitovaná edice PS4 Slim SW Battlefront II za 7.490 Kč https://www.czc.cz/playstation-4-slim-1tb-star-wars-battlefront-ii-limited-edition/231028/produkt?hmc=6&utm_campaign=yot_email_cenik_2018-03-12_segment_hraci_PS&utm_source=ceniky&utm_medium=cenik&yottly_email=3812e4a5-c20b-4eda-872d-bc12afe3b16c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 13, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2018 PS4 God of war 4 standartní edice za 1,- Akce probíhá v JRC na prodejnách. Stačí si na prodejně založit předobjednávku na tuto hru, nic předem neplatíte. A řeknete, že chcete využít akci výměna. Při vydání hry přinesete jakékoliv dvě hry na PS4 nebo XONE které stojí v JRC bazaru alespoň 599,- , pozor cena her co přinesete se od předobjednání do data vydání může změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2018 Pomerne zajimava cena na Horizon: Zero Dawn za 399... https://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=1305 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2018 Plusko za 1120 Kc https://www.softcom.cz/eshop/playstation-plus-card-365-days_d127077.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 13, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2018 před 13 hodinami, romeno napsal: PS4 God of war 4 standartní edice za 1,- Akce probíhá v JRC na prodejnách. Stačí si na prodejně založit předobjednávku na tuto hru, nic předem neplatíte. A řeknete, že chcete využít akci výměna. Při vydání hry přinesete jakékoliv dvě hry na PS4 nebo XONE které stojí v JRC bazaru alespoň 599,- , pozor cena her co přinesete se od předobjednání do data vydání může změnit. @romeno mrkni se na diskuzi SEM. Můžeš prosím upřesnit a potvrdit, jak je to s cenami her do výkupu, jestli se teda počítá jejich cena v den nahlášení anebo až v den vydání hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 14, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2018 Myslim, ze to uz tady ve svem prispevku vysvetlil. Chapu to tak, ze nahlasit muzes “co chces”, ale pokud se cena do vydani hry zmeni, pak mas smulu a budes muset na vykup prinest neco jineho. O chlup obsahleji to romeno vysvetluje i tady; perrek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 14, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2018 Ano presne tak jak pise Martinoslav. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 14, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2018 Pak je to ale v celkem zásadním rozporu s tím, co píše @djbrouk a o čemž tvrdí, že mu řekli v jiné JRC prodejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2018 @drak3go ano, bohuzel i takova je doba, kdy ne kazdy je neomylny a muze obcas rict, byt neumyslne, nepravdu. taky jsem volal na prodejnu (jihlava) jak to je, a borec me durazne upozornil ze hry ktere ted tu hodnotu maji, muzou mit v den vydani cenu nizsi, tak abych o tom treba vedel. takze asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 14, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2018 @drak3go: To se proste holt obcas stava... mne dnes po telefonu v obchode rekli ze zbozi maj skladem a kdyz jsem tam teda hodinu jel, tak jsem se dozvedel, ze zbozi neni, ze maj chybu v katalogu. romeno, WHITE-CZ a perrek reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 14, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2018 Ono obcas zakaznici slysi jen to chteji slyset, ale to je zase na jinou debatu, za 11 let o tom vim sve perrek a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2018 @romeno jakozto byvaly konzultant O2 prodejny ti davam za pravdu, nicmene i informace z rad konzultantu se obcas ruznily romeno reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Březen 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2018 @romeno Hele,já nic takového nechtěl slyšet. Na jasně položenou otázku o možném poklesu ceny těch her do vydání FC5 ,mi odpověděli to,co jsem psal výše. To je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.