craig27 Odesláno Květen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 Nezlobte se na me, ale 1560,- za to ze si občas zahraju online tj. totální žiďárna !! A ze mi občas předhodí několik let stary aaa titul. drak3go a majoo200 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 29, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 @maTTew: Co ti prijde offtopic v DISKUZI ke konkretni akci? Myslim, ze jsem dal uzivatelum vecne rady. Nemas-li nic konkretniho, pak se zdrz jakehokoli dalsiho spamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Květen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 Na Alze zlava 4eur nad 39eur [KOD: ODPUST4] 8eur nad 78eur [KOD: ODPUST8] 13eur nad 117eur [KOD: ODPUST13] Na ceskej alze to nevidim, tak neviem ci bude fungovat. Mozete vyuzit na PSN kredit. Odporucam vyuzit este nejaku ISIC kartu a napr. 40eur PSN za 35.44 a to se co? vyplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 29, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 Na české alze byly ty slevy do včerejšího dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 29, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 Brzo začnou další days of play! https://www.google.cz/amp/s/blog.eu.playstation.com/2018/05/29/days-of-play-returns-with-11-days-of-big-discounts-and-a-new-limited-edition-ps4/amp/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Květen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 https://store.playstation.com/en-cz/product/EP0006-CUSA02491_00-ME4RECRUITDELUXE SAIXX reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Nejspíš to bude překlep, ale v tuto chvíli na ofic. stránkách Sony propagují v rámci akce Days of Play betdrátová sluchátka Platinum od 990 Kč (úplně na konci stránky), To by nebyl špatný kauf https://www.playstation.com/cs-cz/campaigns/days-of-play/?et_cid=em_338391&et_rid=82549868&Linkid=DOPAN-B-290518-CE-HRD-WES&emcid=em-br-141355 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Asi koukam na jinou stranku, ale ja tam vidim 3790,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Koukáš blbě [emoji23] nebo je to zase jen chybička ala Sony... drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Ale pokud je to pravda tak je vezmu určitě neboť moje Goldy už jsou trošku v horším stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Příliš dobré na to, aby to byla pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Budeme doufat, že to tak bude a zachovají se stejně jako kdysi mrkvosoft drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Květen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Uz to tam je za 3.790,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 To by tu musel být nějaký špeh od Sony V kategorii "Lákavé slevy na oficiální příslušenství" to tam stále mají od 990 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Zbytečně bych to neřešil ať zbytečně neupozorňujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tojejedno Odesláno Květen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 V 28. 5. 2018 at 18:45, craig27 napsal: Na Ps Storu sleva 25% pro členy Ps Plus, 12 měsíční členství za 1170,- nechápu proč to není v nabídce slev na viditelnem miste. Akce trvá do 6.6.2018 Má někdo link z toho mailu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Podle mě ti ten link nepomůže, protože bude vázaný na PSN ID (si myslím). Dle pravidel té akce z mého odkazu by to tak mělo i být, když se jednalo o "výběr". To by bylo až příliš snadné zkopírovat si link a pak to použít na jakýkoliv účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 před 4 minutami, tojejedno napsal: Má někdo link z toho mailu? https://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/sony-playstation-plus-clenstvi-12-mesicu/#o=2 - 20,- rozdíl mi nepřijde tak hrozný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Květen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 před 3 minutami, drak3go napsal: To by tu musel být nějaký špeh od Sony V kategorii "Lákavé slevy na oficiální příslušenství" to tam stále mají od 990 Kč. Platinky za litr to bych si sakra nechal libit. Ale na 100% se opet jedna o chybu tisku před 3 minutami, SAIXX napsal: https://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/sony-playstation-plus-clenstvi-12-mesicu/#o=2 - 20,- rozdíl mi nepřijde tak hrozný plus pošta ovšem, velice zřídka ti někdo pošle kód majlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Dnes a v patek do softcomu jdu... kdyz bude mit nekdo zajem, kod muzu vzit a poslat v SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Budu brát VR headset, co jsem se proklikával tak vždy z oficiálních stránech mě to odkazuje na české eshopy, tak předpokladám, že tahle akce bude probíhat na alze, jrc a podobně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2018 Celkem dobra akce, kdybych nemel, hned bych bral PS VR + Kamera v1 + 2x Move + VR Worlds... 6290 Kc https://www.softcom.cz/eshop/playstation-vr-hra-vr-worlds-ps4-kamera-ps-move-twin-pack-_d183718.html mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2018 Škoda, že to není V2 headset :-(, jinak cena krásná. Já čekám do pátku na ty Days of Play akce. V té akci by měl být i nový headset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2018 Na rovinu... ja kupoval VR + Kam v2 + VR W + Driveclub VR v CZC za 5990... taky jsem doufal ve v2 helmu a nebyla Ale nakonec jsem radsi, HDR nepotrebuju a v1 helma ma alespon tlustsi / pevnejsi kabel a ovladani na nem. To ovladani primo na helme mi prijde nepraktice (male a velmi nachylne na prekliknuti) panzpohadky reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.