Moderators drak3go Odesláno Listopad 27, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Ano, kusů to skkutečně v 9:00 hod. ráno, kdy akce začala, ukazovalo 300 a ne 1000, a nebyly pryč za 5 min ale za cca 3/4 hodiny. Stačilo dávat "Refresh" a několikrát, kdy to už ukazovalo "Vyprodáno" se následně zase nějaké kusy objevily k zakoupení, to zřejmě pro ten 15 min limit, po který to po vložení do košíku blokují a pak zase uvolní, když není objednávka dokončena. No jsem zvědav, kolik se jich zase objeví tady za 1.100 Kč na prodej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 To je možné, ale jak jsem se díval 8:55 tak tam bylo ukázáno skladem 1000ks (asi zase chyba v systému, jako při posledním výprodeji ročních PS+), poté jsem se díval 9:05 a vše bylo vyprodáno, tak jsem to už dále neřešil......Zase to není až taková akce, abych tam byl hodinu a spamoval F5 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 sleva na us store :) Redeem code FH24P5BDR6 at checkout to receive a 10% discount on one total cart purchase, on PS Store through 12/1/15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 tak tech 10% me ukecalo na nakup wolfenstein za 9 dolacu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Playstation TV za 699kc http://www.czc.cz/playstation-tv/161354a/produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 tak tech 10% me ukecalo na nakup wolfenstein za 9 dolacu:) sem fakt slepej horká hlavo ale kde jsi to našel ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Myslím, že tam bylo 300kusů ráno :) v 9:00 bylo 300ks a v 9:02 uz bylo jen 122 a v 9:35 uz bylo 0 jsem to totiz sledoval od 8:55 a jeden kupon si koupil ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 (upraveno) sleva na us store :)Redeem code FH24P5BDR6 at checkout to receive a 10% discount on one total cart purchase, on PS Store through 12/1/15. cim prosmte platis na us store, nejde mi tam pridat ceska kreditka ani paypal? pokud bych si zalozil us paypal, pujde k nemu pridat ceska kreditka? Upraveno Listopad 27, 2015 uživatelem tofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 sem fakt slepej horká hlavo ale kde jsi to našel ? :D predposledni stranka https://store.playstation.com/#!/en-us/games/wolfenstein-the-new-order/cid=UP1003-CUSA00314_00-WOLFENSTEIN00001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happynarium Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Hodně zajímavá nabídka v JRC http://www.jrc.cz/hra_ps4_playstation_4_konzole_1tb_ultimate_player_edition_star_wars_battlefront_playstation_tv_ps_plus_clenstvi_na_3_mesice_zdarma (PlayStation 4 konzole 1TB ultimate player edition + Star Wars Battlefront + PlayStation TV + PS Plus členství na 3 měsíce) za 10490 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 To bys možná za tu cenu poskládal ve slevách i s ročním pluskem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.mrazik Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 zdarec...je nekde nejaky navod jak stahovat hry pres us store? ten wolf je hodne lakavy... :) diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 zdarec...je nekde nejaky navod jak stahovat hry pres us store? ten wolf je hodne lakavy... :) diky moc 1. založ si US PSN account 2. založ si US Paypal 3. pošli si na nej prachy z EU Paypalu 4. zaplat pak hru na US PS storu US paypalem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 Jakej je ten za tech 8000 není to nejaka osekana verze uvažuji,že bych jej vzal diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 Je osekaná, není u ní ovladač ani jiné příslušenství, dokonce ji posílaj jen v potravinové folii, aby vykompenzovali tu obrovskou slevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 TomasP ne je to normalni verze jen je sleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 Myslel jsem jestly není např. nějak hlučnější...Než ta předchozí verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 29, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 Pokud je to poslední revize tak je právě tišší než předchozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 (upraveno) Takhle simple to není.Ano, agresivnější regulací větráku dosáhli toho, že je CUH-1200 o něco tišší, ale za cenu vyšších teplot.To, že konzole, která je skoro o 30W efektivnější i tak dosahuje vyšších teplot než předchůdce neukazuje ani trochu na celkové zlepšení chlazení, spíš naopak. Takže kdo má tichou CUH-1000 tak ať nemění, tohle není IMHO krok dobrým směrem. Upraveno Listopad 29, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 Ja ten upgrade provedl,popravde nepoznam rozdil v hluku,ale lakalo mne prodlouzeni zaruky.Tezko rict,cas ukaze jestli jsem si pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 (upraveno) Tak jsem dneska kupoval 1TB Starwars battlefront PS plus 3 mesice a PS TV k tomu nebo jak se to jmenuje za 10499 zapojili jsme to a jelikoz mam starou verzi tak jak jsem myslel ze mam tichou PS tak ta nova nasadila novy lvl :) jedine co se mi nelibi je ze odebrali tu lesklou stranu i kdyz je urcite praktictejsi :) edit:kpupeno v JRC Ostrava Karolina Upraveno Listopad 29, 2015 uživatelem WhiteCroWCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 Hele a tu ps tv budes pouzivat? By som potreboval niekoho kto ju ma, ako funguje dtream ps4 do inej tv:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 Prave jsme to dneska zkouseli,ale test se musi odlozit :) bracha ji odvezl ale nespojil doma s PS4. Je to jelito a tak az to bude klidne se soukromne podelim o zkusenosti. Jinak pokud ji nebude pouzivat.tak ji hodim k prodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 Hele tak to by si mi hodne pomohol, ak to otestujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Listopad 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2015 Od 13:00 na Alze 400ks PS4 za 7999kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.