Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 8, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 No jako upřimně typický ,,slevy" alá Alza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Na Alze si asi myslí, že lidi neumí používat Heureka.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stava Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Já tam kupuju poměrně často, nebo v JRC. Sice ceny vyšší, možná nejvyšší, ale vše skladem a rychle. Pár her jsem koupil přes fórum, cena většinou o 2-3 stovky nižší, ale musím si pro to jet a když započtu naftu a čas, vlastně se to vůbec neoplácí. Když jsem hledal hry přes Heureku, většinou najdu hru výrazně levněji, ale po prokliku skončím na eshopu, který působí tak zle, že se nepřihlásím k odběru novinek, natož abych tam nakoupil. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 8, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Taky to nikomu neberu od toho máme na výběr z několika shopů že jo, jen mi to prostě přijde vcelku dost vtipný ty jejich ceny nehledě na to, že např. Battlefield 4 i Hardline jsem pořídil na store za cca 160,- Ale dost OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 8, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 To je v poradku, od toho je tu diskuze. Ceny na store v akci a maloobchodni prodej prece nejde srovnavat. Po mnoha zkusenostech s ruznymi obchody si takecasto radeji priplatim par korun (ano, jen par) a nakoupim na Alze. Cena v eshopech totizprodejni cenou nekonci, pripoctete si dopravu a jste casto na cene, kterou ma Alza. Odectete si tunu nervu a zjistite, ze je vyhodnejsi nakoupit i tam, kde neni zbozi nejlevnejsi. JRC uz je trochu extrem, ti jsou opravdu extremne drazi. Ale casto zase treba v pripde her maji edice, ktere jiny obchod nema. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Heureka IMHO hodně pomáhá uživatelskými recenzemi, podle toho jde dost úspěšně odfiltrovat, co je dobrý obchod a co levárna. Já se ještě nespálil nikdy a vždy hledám nejvýhodnější cenu včetně poštovného. Většinou si to nechávám poslat na Uloženku.cz, kde je to skoro vždy do druhého dne a ještě je to nejlevnější (btw. i Alza si účtuje něco za dovezení zboží na pobočku, pokud nejste přímo z Prahy). Česká pošta funguje podle toho, jak má zrovna vytížení, ale do 2 dnů to dojde taky skoro vždy. Občas se divím, jak rychle to obchody dokáží zboží odeslat. Třeba Originalky.cz je jistota, poštovné do 50Kč a snad vždy je to tam levnější než na Alze, někoho může odradit design jejich webovek, ale mě jde o to mít co hrát, ne se kochat eShopem. Ale často se najdou i levnější. Když na něco vyloženě nespěchám, objednávám i ze zahraničí (eBay, play-asia.com, TheHut.com, ...), ani tam jsem se ještě nikdy nespálil. Z Asie je poštovné skoro vždy zdarma a CLO jsem neplatil jedinkrát. Žádné zbytečné starosti navíc tenhle způsob nákupu nepřináší, jen je to levnější. Člověk ale opravdu musí mít na eShop alespoň nějakou referenci, věřím, že podvodníci jsou. Sem tam se dá sehnat i fakt dobrá nabídka na Aukru a to na uplně nové hry (mám tam najitého dobrého človíčka, který se nevím jak dostane dost levně k novým releasům). No a tip na závěr. TSBohemia má garanci nižší ceny, když jim pošlete odkaz na stejné zboží levněji. A opravdu to funguje, navíc je to generacemi prověřený obchod. Vždy když jsem to využil, tak jsem se dostal na nižší cenu než jakýkoliv eShop, když jsem měl ještě připočíst poštovné (v TSBohemii je poštovné komplet zdarma). pilulkin a valis1 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Prosinec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2016 Já teď před vánoci taky čekám na nějakou slušnou akci (ne typu Alza), chci koupit PS4 Slim 1TB pokud možno s nějakou tou hrou ale zatím jsou nabídky celkem nic moc...Nejvýhodnější se mi zatím jeví nabídka od Herni-svet.cz kde nabízejí PS4 Slim 1TB za 7 349 Kč kde je možné si za 700 Kč k němu přikoupit jednu z vybraných her Zatím jsem nic výhodnějšího nenašel, snad se ještě před vánoci nějaký eshop pochlapí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Prosinec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2016 Czc:ps4 slim 1tb +uncharted 4,tlou a driveclub za 9199 https://www.czc.cz/playstation-4-slim-1tb-cerna-uncharted-4-driveclub-the-last-of-us/200305/produkt Coz neni uplne top nabidka ale do zacatku dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Prosinec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2016 JRC má tu lunu za 9k, což je supe cena když vezmeš že to je 1TB slimka + deluxe edice hry, která stojí 2.5+ :). Jinak jsem zvědavý jaké akce ( pokud vůbec ) budou na pro a slimku blíže k Vánocům mno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Prosinec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2016 Na pro žádné nebudou....dyť je to nová konzole...Nebo bych se tomu hodně divil. Při té ceně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Prosinec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2016 Taky si myslim ze u ps4 pro ty akce nehrozi..spis tlaci na pilu s tema slimkama..a vychazi jim to kdyz prohlasili ze prodeje ps4(pro,slim,fat) jsou okolo 50 milionu kusu.. Jinak ja kupoval pred rokem ps4 1tb +tlou,uncharted remaster a god of war3 za 10800 k tomu jsem dostal vikendovy wellnes pro 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2016 Mirror´s Edge Catalyst za 499,- https://www.mall.cz/ps4-hry/ea-games-mirrors-edge-catalyst-ps4 The Last Guardian Collectorka za 2499,- https://www.mall.cz/ps4-hry/sony-the-last-guardian-collectors-edition-ps4-973865 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stava Odesláno Prosinec 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 XCOM 2 pro PS4 na Alza.cz za 999 Kč, skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stava Odesláno Prosinec 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2016 Teraway Unfolded pro PS4 za 199,- SKLADEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tojejedno Odesláno Prosinec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2016 20% sleva na PS plus, pokud ho nemáte/do vánoce vám vyprší: https://www.playstation.com/en-gb/legal/plus-20-off-12-month-subscription-december-2016/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2016 Lze ho tedy zakoupit i pokud mi PS+ vyprší až 24.12.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tojejedno Odesláno Prosinec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2016 před 29 minutami, kruta napsal: Lze ho tedy zakoupit i pokud mi PS+ vyprší až 24.12.? Closing date: 23 December 2016 at 10:00 (GMT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2016 @kruta si ho kup na jiny ucet a muzes stale hrat online a jeste levne;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2016 před 14 minutami, tojejedno napsal: Closing date: 23 December 2016 at 10:00 (GMT) 20% sleva na PS plus, pokud ho nemáte/do vánoce vám vyprší: Narážím na to, leckdo by z toho možná pochopil, že ho lze za zvýhodněnou cenu zakoupit i pokud Vám členství končí někdy v prosinci, třeba na konci. @headhot díky za tip, ale takový sociál nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Prosinec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2016 hm, dost divna nabídka od sony.. dumam, kdy mi konci plusko:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2016 Mně plusko už vypršelo pár měsíců zpátky a stejně to nemůžu koupit. Píše mi to, že produkt už mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2016 takze klasika; jen pro ty co ho nikdy nemeli kruta reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Prosinec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2016 nikdy nemeli rocne plus, nebo plus jako také?:) Kabis reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2016 Ti, co nikdy nevlastnili PS+. Tahle akce je několikrát do roka a slouží k nalákání lidí do programu PS+. perrek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Prosinec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2016 nic vam nebrani zalozit si novy ucet, a tam si to plusko koupit, nastavit ho v konzoli jako aktivni, a pak muzete normalne hrat online i na svem puvodnim uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.