xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 26, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) Pokud mas Xko s RGH naformatuj HDD na FAT32 a muzes ho pouzit jak v Xku na hry tak i v PC na ostatni veci. Pokud chces HDD rozdelit tak si stahni program na deleni a formatovani HDD a rozdel si ho jak potrebujes Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirka85 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) .. .......... Upraveno Prosinec 27, 2014 uživatelem Jirka85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 27, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 (upraveno) TO Cooldy: Jde to, naformatuj HDD v Xboxu v NXE, v klasickem menu od Microsoftu, v nastaveni vyber tvuj HDD a dej formatovani, tam si vyberes kolik si veme Xbox, max 32GB, zbytek normalne jede na RGH. Na Youtube jsou navody pokud nevis. Upraveno Prosinec 27, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 templary Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Zdravím, napadlo mě, asi to bude hloupost, ale šlo by si hru uložit na HDD nebo FLASH Disk a potom ji hrát bez DVD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Šlo. Jmenuje se to RGH a je tu o tom celá sekce fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 templary Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Zdravím,Nedávno jsem pořídil xbox 360 4GB + kinect a bohužel mam problém, jelikož je to 4 GB verze tak se na ni nevejdou hry které chci, tak jsem vložil flashku o velikosti 8 GB přední USB ji nečetlo, na formátoval jsem ji v xbox uložil save hry a sel hrát, poté jsem xbox vypnul a po zapnutí se flashka zobrazila jako nenafotmatovana zkoušel jsem i jiné flashky, ale bohužel beze změny. Nenapadá vas čím by to mohlo být ?Předem děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Nepřipojoval si ji k PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jam3ss Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Zkus ji naformatovat v PC na fat32.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dax123 Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Ahoj všem. Mám problém který vyústil k mému kompletnímu zmatení a způsobil, že už nevím jistě vůbec nic, například to, jaký mám flash. Prosím tedy lidi co jsou v obraze, jestli by byli tak laskaví a napsali mi, jaký mám flash. Flash se dělal v prosinci roku 2012. Jde např. NHL 15 (myslím, že je to LT+ 3.0). Je ještě nějaký novější flash, který nemám? Ptám se protože mi Middle-earth SOM i NBA2k15 píší unsupported disc (obrázek v dashboardu se načte) takže to podle mně vypadá, že nemám potřebný flash. NBA i Middle-Earth jsou pokud se nepletu XGD3 hry, které jsem proto pálil na vhodné vypalovčce s použitím BurnerMAXu, který fungoval správně. v IMGBurnu jsem zvedl Buffer na 512 MiB, zbytek nastavení jsem zaklikal podle návodů (i když bohužel všude tvrdí něco trochu jiného) IMGBurn nehlásil žádné chyby, rychlost 2x používám jen Verbatim. Teď tedy nevím, proč mi ty zmíněné hry nejdou, zda-li to vypaluji špatně (a pokud ano, nevím proč) nebo jestli nemám flash. Stejně tak mi není jasné, proč NHL15 funguje... Děkuji mnohokrát pokud mi dokážete pomoci, jsem zoufalý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 3, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 (upraveno) Ahoj, na konci roku 2012 už flash LT+ 3.0 venku byl, takže tenhle určitě mít můžeš - novější je jen LTU, který má ale v zásadě úplně stejné funkce, používá se akorát u jiných revizí/mechanik. K druhé části otázky: NHL 15 je XGD3 hra, stejně jako Middle-Earth: SoM a NBA 2k15. Hlášku "Unsupported disk" bych spíše tipl na špatné vypálení, než verzí flashe. Co ti u zmíněných nefunkčních her hlásí ABGX? Ještě jedna věc: Verzi flashe na 100% nezjistíme, nejideálnější je se zeptat flashera, popřípadě je možnost zjištění přes program JungleFlasher, ale to je spíše pro pokročilejší uživatele. Upraveno Únor 3, 2015 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dax123 Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 (upraveno) Tak když projedu vypalený NHL15 tak tak tam jsou červený řádky upozorňující na to, že některý části chyběj, takže s ní asi budou časem problémy. Tady je screen když jsem projel vypalený DVD s tím Middle-earthem (Při vypalování to nehodilo žádnou chybu) http://i.imgur.com/pMMcJvp.jpg PS: Projížděl jsem to nevhodnou mechanikou pro páleni XGD3 protože na to vhodnou mechaniku ani nevlastním. Nevím, zda-li to může mít vliv na výsledek v abgx, tak jsem to radši napsal. [EDIT]: Jinak k tomu vypalování, bylo to asi takhle: Zapnul jsem MaxBurner (napsal, že ok) nechal jsem ho zapnutý, poté jsem zapnul IMGBurn (velikost odpovídala s MAXBurnerem) Nastavil jsem ten Buffer, a šel pálit soubor .dvd. Udělal jsem něco špatně nebo na něco zapomněl? Upraveno Únor 3, 2015 uživatelem Dax123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 3, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Projeď přes ABGX samotné .iso, ze kterého jsi hru vypaloval. PS: Projížděl jsem to nevhodnou mechanikou pro páleni XGD3 protože na to vhodnou mechaniku ani nevlastním. Tomuhle nějak nerozumím - píšeš, že vypaluješ přes BurnerMax Payload Tool a napíše ti to "Ok", ale nemáš vhodnou mechaniku pro pálení XGD3...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dax123 Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Iso soubory píšou Topology data is blank! Abych pravdu řek, nevím jak se toho zbavit a píšou to obě hry. Jinak k tý vypalovačce. Mám možnost pálit na vhodné vypalovačce která ale není moje a nemám jí doma u sebe. (Doma mám jen vypalovačku s označením GSA-4167B je to LG a je nevhodná.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 3, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Nastav si ABGX podle těchto obrázků a pak přes ABGX projeď .iso znovu. Ještě informačně: Pokud používáš ImgBurn 2.5.8.0 nebo novější, downgraduj na verzi 2.5.7.0 (link třeba zde) - s novými verzemi jsou problémy. Podotýkám, že vypálit hru budeš muset pravděpodobně stejně znovu, takže si budeš muset tedy obstarat vhodnou mechaniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dax123 Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Takto nastavený ABGX již mám. Výsledek vypadá takto: http://i.imgur.com/s6dUM7D.jpg je to NBA2k15 (A stejný výsledek u Midle-Earth). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 3, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Nemáš propojený ABGX s databází, ve výsledku ti tedy neudělá nic. Přečti si první příspěvek (2014/10/02) na jejich oficiální stránce, kde je návod, jak to napravit: http://abgx360.xecuter.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dax123 Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 V první řadě děkuji, už to něco dělá. Ale je tam furt červeně Topology data is blank! dále se provedlo vše jen zeleně, je vše v pořádku a můžu zkusit pálit? jinak IMGburn nastavit defaultně nebo podle návodu? popř. kterého? Radši se ptám, včera padlo hodně DVDček :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 3, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Nemáš propojený ABGX s databází, ve výsledku ti tedy neudělá nic. Přečti si první příspěvek (2014/10/02) na jejich oficiální stránce, kde je návod, jak to napravit: http://abgx360.xecuter.com/ Určitě jsi správně udělal tohle? Nejlepší by bylo, kdybys opět poslal print screen ABGX logu při kontrole obrazu (.iso). Ještě jedna věc - pro jistotu: Hru MUSÍŠ vypálit na mechanice kompatibilní s BurnerMax Payload Toolem, protože se jedná o XGD3 hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dax123 Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 (upraveno) http://i.imgur.com/pjXRi7x.png Jinak samozřejmě už jsem u počítače se zmiňovanou mechanikou. Jen si nejsem jistý s nastavením IMGburnu. edit: btw na druhé projetí abgx už tam červený řádek není. edit2: Použil jsem tedy to nastavení, které uvádíš v návodu a KONEČNĚ TO ŠLAPE. Díky bohu i tobě. Chyba byla teda v abgx a možná v nové verzi IMGBurnu. Upraveno Únor 4, 2015 uživatelem Dax123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oliverr Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Zdravím, potřeboval bych radu. Známí má starý (bílý) xbox 360 s dashboardem 2.0.16202.0. Má ho flashnutý. Chtěl by si zahrát nově stažené NHL15, ale chce to po ně update systému.Může ho provést bez toho aby si smazal/zrušil flash? Moc díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 6, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Nevím, proč píšeš dvakrát, nemluvě o tom, že podruhé do postu, který je rok starý. Odpověď jsi dostal v druhém příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gastr Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 Dobrý den potreboval bych poradit ohledně mechanik pro xbox 360 mam nefunkční mechaniku liteon DG-16d2s-09c june 2009 HW A0a2 a chtěl bych ji nahradit mechanikou liteon dg-16d2s 2008 HW a0a1 bude fungovat tato mechanika v mem xboxu dekuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 20, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 Pokud je to výměna 16D2S za 16D2S, tak ano (r.v. ani revize HW nehrají v tomto případě roli). Ale tak jednoduché to není - mechanika je s Xboxem spárovaná pomocí unikátnéího DVD klíče, takže pokud budeš chtít mechaniku vyměnit, znamená to z tvojí stávající DVD mechaniky vyčíst patřičný DVD klíč a ten potom zapsat do mechaniky nové. Na dotaz "jak to udělat" odpovídám rovnou, že pokud s tím nemáš zkušenosti a potřebnou HW výbavu, tak to v domácích podmínkách sám neuděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gastr Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 To vím ze se tam musí nahrát klíč jenže to je pravé ten hlavní problém stará mechanika je kompletně smazaná takže tam není ani ten klíč dá se nějak zjistit třeba s desky nebo jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirka85 Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Ano dá ale to je to co ti odpovídal Drako že to doma asi těžkou vyčteš , určitě se ti doma nekoulí vybavení pro upravi Xboxu (Jtag/RGH) tudíš budeš muset kontaktovat někoho kdo se tím zabívá a domluvit se na opravě . Tady jistě někoho seženeš ... pokud bys nevěděl tak jeden odpovídal na tvůj dotaz (Drak3go) pak Já osobně mam velmi dobré zkušenosti s Xmodem (musím chválit jeho práci a ochotu) a další co je sdílnější a má suprove reference je Rendis atd atd atd jistě si vybereš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.