rkolarik Odesláno Únor 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2019 Hm, proč se tato VS videa vůbec natáčí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Únor 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2019 Ale aby som ti odpovedal, je skoro kedno co kupis, doma to nebudes mat s cim zrovnat a budes spokojny:) rkolarik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indeshit Odesláno Únor 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2019 Xf9005 je super ..... v mnohém lepší než oled...lepší pohyb, lepší koule v hdr ... zas z těch oledů nedělejte modlu ;) Nu8002 frčí zase 55" za 19300 , 65" nemá moc cenu za 30k, protože QE65Q6FN se dá za 31500,- a 75" za 41700,- (CZ distribuce pochopitelně, žádná maďarská šedivka ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Únor 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2019 No ty NU8002 zatím v obchodech moc k mání nejsou, o Vánočních akcích se asi vše vyprodalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2019 Zřejmě by měly být doskladněny. Za ty prachy luxuxní telka, mám jí od listopadu a sem naprosto spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 5, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2019 pozorujes kolisani jasu pri filmu s titulkama? kdyz se objevi bile titulky obraz je svetlejsi nez kdyz tam nejsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2019 Nene, nic takového mi to neudělalo, filmy sleduju přes One X. Jediné kdy kolísal jas bylo při vypnutí konzole a přepnutí na aplikaci sledovánítv, ale v tomhle případě se to přepína z herního režimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Únor 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 Zvažuju k PS4 Pro ten Samsung NU8002, ta cena 20k je lákavá. Ted mám ve svojí herně UHD Samsung 6072 (kupovaný listopad 2016). Problém mám v úhlopříčce. Nyní mám 50 a přijde mi velikostně akorát, jenže ta 8002 v 49 uhlopříčce je jen 50Hz a 100Hz je až od 55. Mám ale obavu že ten rozdíl 13cm už bude hodně, koukám na to tak ze 2-2,5metru, tedy dost zblízka. Co myslíte je ten rozdíl 50Hz a 100Hz tak podstatný? A ocením vůbec rozdíl v kvalitě obrazu mezi 6 a 8 řadou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 6, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 Muj nazor: Pokud tu televizi menit vylozene nepotrebujes, tak se na to vyprdni Je to zbytecny, telku vymen az doslouzi, bud fyzicky nebo moralne. Je podle me zbytecne menit televizi za stejne velkou, kdyz uz, tak vezmi vetsi. 65” je minimum, o jakem se da momemtalne uvazovat. Cim vetsi, tim lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Únor 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 No stávající by šla do obýváku, kde máme cca 9 let nechytrou starou plazmu (ne a ne kleknout) a žena už remcá, že na není nejde net atd... Tak bych využil příležitosti a do herny si vzal něco lepšího. Jasně nutný to není, jen jak jsem četl ty ódy na 8002 tak mě to láká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 6, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 Tvoje stara tv je take 50hz,velky skok pri koupe nove bych nevidel. jako vetsi skok bych videl 49ku sony 9005,ale to je jiz za jine penize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Únor 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 Tak at veme 55 v 100hz.. 55 z 2 metru je v pohode, klidne i 65:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Únor 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 Tu Sony 9005 jsme měl v merku, ale rozmlouvali mi to, prej Android TV nebrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 6, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 Je to o zvyku a jestli Android v TV vyuzijes. Kdo ti rozmlouval android v TV, prodavač?Tak asi tomu prd rozumí bebo má větší marži ze Samsungu Já mam 55XE9005 a super, obraz vynikající a android jede v pohodě bez problémů. Android v TV v kombinací s KODI skvělá věc, jakykoliv film si pustíš online Teď vyšla aktualizace na Andoid 8 Oreo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Únor 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 Android neznasam, ale cca rok som ho mal v sony a ziaden problem... prodejca v shope ti rekne bud blbost alebo co potrebuje aby predal produkt s vetsi marzi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Únor 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 JJ už jsme to tu řešili, prodavač v Datart mi rozmlouval android TV, prej se seká, ale ostatní mi tu psali že je to hloupost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 6, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 a když nazom budes jen hrat tak an8 nevis, zda tam amdroid je. macknes zapnutí PSka a zapne se telka. done. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Únor 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 Mám to na hraní i na TV tak 50/50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 6, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 Android v TV se neseká, je to hloupost, jediný problém je s občasným samovolným restartem TV a to dělá HbbTv a výhradně to dělá HbbTv od Primy, na ČT Nova atd v pohodě, ale už se mi nerestartovala dlouho a to mám HbbTv zapnuté a povolené, je možné že Prima něco opravila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Únor 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 Akorát tedy mezi tou Sony 9005 a Samsungem 8002 je cenový rozdíl 15k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 6, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 Záleží na vkusu každého soudruha, chceš Samsung kup Samsung, chceš Sony s Androidem kup Sony. Jako 15t je velký rozdíl to jo no. Já ji kupoval v akci za 30t + kamera za 6t zdarma a tu jsem prodal, takže ve finále za 25t telka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Únor 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 Hbbtv ceskych tv restartovalo aj tv bez androidu:) moja byvala sony w905a fakt asi hbbtv primy neznasala;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 6, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 Jj, dělalo to jen HbbTv na kanálech od Primy, ale teď už pár měsíců je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Únor 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 Nám se teda android restartoval na Sony co chvila .. ale nedávno ( pár měsíců zpět) to hodilo nějakej update a zatím pohoda od té doby. Ono stejně soft moc řešit cenu nemá ... člověk zapne konzoli, případně reklamy na nově a vyřešeno ... ps: Samsungy nemá ve storu Kodi pokud má ta NU tizen OS a plánuješ to používat, a Sony mělo nějaké problémy s instalací někdy kolem konce roku ale to už bude hádám vyřešené .. zbytek jako Plex atd. funguje vpoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Únor 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2019 Andoid v tv je dobrej a to ze se seka atd je nesmysl. Mozna jak to zacinalo tak ano nevim ale kazdopadne kazdy slysel nekde ze se android na tv seka a je pomalej a uz to proste zustalo ale ted je vse jine aktualizace vylepseni atd atd a podle me nejlepsi system v tv tedka. Jede vse bez problemu. Nejhorsi co muzes udelat nechat si poradit od hlupeho prodavace. Hodne stesti tem kteri se s nimi radi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.