DeviR1 Odesláno Únor 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2019 Tak jsem úspěšně vypakoval z domu Philips 65PUS7502. Kupováno v srpnu 2018, že televize trpí na docela značný vertical banding (tmavé pruhy při světlém pozadí) jsem si všimnul bohužel až po 14ti denní lhůtě na vrácení. Následovalo dlouhé rozmýšlení co s tím, po přečtení několika zkušeností s přesně tím stejným problémem u tohoto modelu, jsem reklamoval. V CZC mě odkázali do patřičných končin a reklamaci neuznali. Že se na pohybující se scény se světlým pozadím takřka nedá dívat nikoho nezajímalo, prý je to v rámci mezí výrobce. Následoval rozhovor se soudním znalcem, ovšem po vyslechnutí ceny za znalecký posudek jsem tuto variantu docela rychle zamítnul. Takže jsem tuto televizi se značnou ztrátou prodal a jsem znovu na začátku. Přemýšlel jsem o OLED55B8 od LG, ale televizi používám na hraní docela často, takže toho vypalování bych se asi bál. Nakonec asi skončím u Samsungu QE65Q6FN. Nebo UE65NU8002, pokud se rozhodnu nějakou tu kroupu ušetřit. Ve finále už mi asi jde hlavně o to, aby to nemělo zase nějakou takovou "vadu", která vlastně není vada, ale vlastnost :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 9, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2019 To byla asi fakt smula Doted jsem o necem podobnem neslysel, ale kdyz jsem zadal vertical banding do guglu, vyjely na me obrazky s timto problemem na vsech moznych typech televizi, vcetne oled nebo qled. Tak drzim pesti, at uz mas s tou dalsi telkou svatej pokoj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2019 U vsech TV je panelova loterie, na spatnej kus lze narazit ve vsech cenovych relacich. k vyberu: vzal bych nu8002 napriklad v 65: https://www.electroworld.cz/samsung-ue65nu8002 skladem je i v 55ce za 20k a 75ce za 43k. Celkem zajimave ted vychazi zakladi 4k od samsungu mallu. maji 15% na nektere samsung tv: https://www.mall.cz/televizory/samsung-ue75nu7172?src=sug&s=nu7172 v 75ce za 34k je celkem ok cena jiz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Únor 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2019 Bohužel to opravdu loterie je, vřele doporučuju jakoukoli televizi hned po zakoupení otestovat, jestli na banding netrpí - na YouTube stačí zadat "banding test" a je tam spousta videí, pomocí kterých to ihned uvidíte. A pokud se vám nebude něco zdát, hned vrátit bez udání důvodu. Protože jak prošvihnete 14ti denní lhůtu, tak s reklamací s největší pravděpodobností neuspějete, takových příběhů jsem si přečetl spousty a jeden bohužel sám zažil. Ta moje Philips stála se všemi slevami 23 tisíc, ale nedokážu si představit, že si koupím televizi třeba za 50+ tisíc, bude mít tenhle problém a výrobce mi řekne že to tak je v pořádku, že si prostě na ty pruhy při sledování fotbalu musím zvyknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Únor 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2019 a nejaky názor na tuto TV LG 65SK8100PLA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2019 Čau chlapi ,shaním pro kamarádku televizi , pro ní jako kulisa,na které stejně asi nepozná nějak zásadní rozdíly kromě úhlopříčky ale přesto bych ji chtěl pořídit nějakou lepší třídu a ověřenou TV , ne nějaký RGBW shit kterých mě už poslala několik s tím ze našla velkou 4K TV za skvělou cenu . Takže,TV bude od gauče nějakých 3,5 metru cca ,tudíž nějaká 65” +- ? Budget 20k optika pro připojení reciveru podmínka jinak zbytek asi klasika ,myslím že 4K HDR ,dvbt2 Hevc,možnost pověšeni na zeď , možnost připojení ex.HDD jsou dnes standard ne ? 100hz panel by se mi určitě líbil,ale to v tyhle velikosti s tímhle budgetem asi nebudu mít moc úspěch co ? Za každou radu nebo tip budu jedině rád ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 11, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2019 HDR neres, to v tehle cenove kategorii nema smysl, 100 Hz taky ne, byt tebou, resim jen co nejvetsi uhlopricku. Spokojena bude tak jako tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2019 před 9 hodinami, PodFuck3r napsal: PodFuck3re, doporučil bych 55palců NU8002, ta by mohla splňovat výše zmíněné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 11, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2019 https://www.datart.cz/srotovne_tv/index.html zajimava je 65xf8505 za 25k po srotovnem. sice ips, ale 100hz za ty prachy. na alze je jeste 70xf8305 za 30k. VA panel a direct led. taky good za ty prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2019 Skvělý , díky za tipy ale psal jsem budget 20k , to znamená strop 20k idalně třeba 16k , chápu ze za ty peníze je to skvělá televize ale ty prachy na ni proste nejsou )). Zkuste hodit odkazy opravdu do těch dvaceti,dekuju ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 11, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2019 jako 65ku za 16 jiz zacina bejt sen:) budto sniz uhlopricku nevo vem zakladniho samsunga za 20 https://www.mall.cz/televizory/samsung-ue65nu7172?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cse&utm_campaign=EC&utm_content=televizory&utm_term=1203719 Martinoslav a Kamel reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Únor 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2019 Tak jsem koupil Samsung QE65Q6FN a oproti Philipsu je to nebe a dudy, připlatit si za VA panel se rozhodně vyplatí. I to prostředí operačního systému je intuitivnější, automaticky rozezná všechna zařízení připojená přes HDMI, přidá k nim příslušné ikonky a takové ty blbosti, které sice nejsou klíčové, ale potěší. V podsvícení panelu nevidím jedinou chybu (opět oproti Philipsu). Zvuk je taky podstatně lepší. Rozhodně můžu doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 13, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2019 Ja bral loni 55PUS7503 s VA panelem a stezovat si rozhodne nemuzu. Takze IPS neni dobra volba, rikas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Únor 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2019 Dnes v Planeu TV Samsung UE55NU8002 za 17.999Kč. Lepší cena ještě nebyla. Anubis1 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 14, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2019 asik 1ks na prodejnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Únor 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2019 Uz ji mam doma :-) U nas 2ks na prodejne mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Únor 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2019 Já ji měl rezervovanou, ale nakonec jsem ji pustil. Mám dva roky model 6072 úhlopříčka 50 a na doporučení místních by to pro mě asi taková změna nebyla, takže spíš pokukuju po LG OLED B8 nebo snad i Sony XF9005. Naživo v obchodě mi však obraz 8002 a dokonce ani XF9005 nepřišel nějak lepší, kdežto na B8 jsem valil bulvy. majkom reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 14, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2019 55 je malo:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Únor 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2019 55 je ideál .. nevím kam bych ty větší blbiny dával, už tak nejde sledovat celá plocha najednou skoro a sedět od toho 10m fakt nehodlám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 14, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2019 ze 3.5 metru na 55ce nerozeznas rozdil 4k a fullhd. tam je ta myslenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2019 Jinou TV než OLED domu nechci.LCD se hodí už jen na statický obraz.Nicméně když hrajete denně tak Vám nic jiného než koupit nějaké LCD nezbyde.Už jsem pár TV vypálil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 15, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2019 To je furt dokola... jeden preferuje to, druhej zase neco uplne jinyho... ze vas to furt bavi, akorat tim vyvolavate zbytecny flejmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2019 A pak chudáci uživatelé, co napíší že mají rozpočet 15 tis., chtějí jedině 65 palců, 4K, HDR, 100 hz a jedině Samsung nebo Sony.... Těm už nikdo neporadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Únor 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2019 Návštěva bohnic je zdarma ta úvodní určitě .... mno ono u 55 by si měl sedět tak cca 2m ( což já mám)..ale chápu, že pokud někdo má gauč atd někde kolem 4m tak je lepší co největší aby vynikly detaily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2019 tak detaily jsou to nejmenší, když je pak nějaká kompetetivníé hra, střílečka, potřebuješ vidět na kurzor a na nepřátele a to úplně nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.