sběratel Odesláno Duben 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 Zdarec, myslím, že tohle téma by tu mohlo zůstat, navíc bych ho chtěl otevřít otázkou. Došel mi ten černej steel Uncharted se zlatou mapou, samozřejmě na sračky ( už třetí edice tenhle týden.. :/ ) 2 steely v jedné bublinkové folii, čekám, že reklamace na poště opět neprojde a ani už nemám sílu tam další den šaškovat a prodejce od toho opět dal ruky pryč, moje otázečka je ale jiná. Nevíte někdo, nedá se ten plech vysadit..? Ta plastová vnitřní část je na vyhození ale myslím, že plech by šel narovnat s trochou trpělivosti, že bych vytáhl ten plast z nějakýho šmejd steelu a pak na něj nasadil plech z Unch, díky za odpověď, radu, atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Duben 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 Rozebírat bych se to celkem bál, nemusí to jít složit zpátky. Jinak pokud ty steely bereš od lidí tak s tím moc neuděláš no( je lepší to brát osobně a nebo mít pojištěné když už poštou), ale pokud to je z obchodu tak to pořešit určitě půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 zasah do steelboku bude vzdy spatny. Do budoucna se dohodni s danym clovek, at ti zabali steel do bublinky a okolo toho da karton ktery bude presahovat steelbook. Pak by se uz nemelo stat,ze by byl ponicen. Pokud toho neni schopen,radsi se na obchod vykasli, min nervu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Duben 6, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 jeto od samozřejmě od člověka ne z obchodu, na pořádným vystlání se domlouvám vždycky ale lidi na to evidentně se*ou :/ každopádně jsem se díval na yt na pár videí a lidi to dělají, jen by mě zajímalo jestli tu náhodou nemá někdo osobní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Duben 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 Taky mám zkušenost,ale když ti to jde přes půl světa,ikdyž to bylo od amíka super odolně zabalené,tak prostě na to někde po cestě hodili něco hodně těžkého,a bylo vystaráno. Tak jsem uvažoval ten plast vytáhnout,ale zavrhl jsem to. Trochu jsem to zevnitř porovnal,a tím to zkončilo. Ale bolí to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Duben 6, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 tohle jenom nebolí, tohle je prostě v pr.. mám teď v pc za poslední dobu asi 20 fotek zničenejch steelů a sběratelek, lidi to prostě balí čím dál tím hůř i když je poprosíš o pořádné vystlání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapella Odesláno Duben 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2017 Smutný pohled sběratel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Duben 7, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2017 Tak jsem sundal všechen plech z plastové kostry a naštěstí je steel nepoškozen.. vyberu nějakej šmejd, třeba co mám 2x a plasty vyměním Bál jsem se teda, že to půjde hůř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2017 Z toho by me omylo... a asi bych nekoho tim steelem prastil. Au au au Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 15, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2017 V 7. 4. 2017 at 12:37, sběratel napsal: Tak jsem sundal všechen plech z plastové kostry a naštěstí je steel nepoškozen.. vyberu nějakej šmejd, třeba co mám 2x a plasty vyměním Bál jsem se teda, že to půjde hůř. To mluvíš o jiném steelu, než o tm U4 co jsi sem dal fotky? Protože tam jsou evidentně plechy na šrot. Jinak si neumím představit, že by při takto poničeném steelbooku nebylo viditelně poznat už na balíku, že bude poškozen. Ten balík musel být rozsekaný úplně stejně a na to je jednoduché řešení - rozbalit před pošťákem při převzetí a rovnou sepsat reklamaci, anebo balík nepřejímat. A pokud přeci jen balík nebyl poškozen a uvnitř byl steelbook takhle na šrot, pak to znamená jediné - už to v tomto stavu poslal prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Květen 16, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2017 přesně o tom, taky jsem si to myslel, plech jsem ale vyklepnul, vyměnil střed a steel vypadá jak kdyby zrovna vylezl z fabriky naneštěstí reklamace nešla vyřešit na místě, protože balík vypadal naprosto nepoškozen, jak jsem psal byla to bublinková folie, na sobě byly 2 steely, někdo to zmáčnul a nebo na to pustil balík a vrchní steel promáčkl tenhle, naštěstí se po nějaké době dohadování šlo domluvit s prodejcem na náhradě, každopádně to nechápu, je to už čtvrtej balík co mi za posledního čtvrt roku došel s obsahem na sračky a to se v 99%ech případů domlouvám s prodejci na důkladném zabalení a jsem schopný si i připlatit a zvlášť když se jedná o něco dražší to dokáže pak člověka pěkně na*rat -_- díky bohu za hrac123. Xone sběratelka Witcher 3 přišla zabalená líp než z většiny obchodů, aspoň, že tak. Druhej poničenej kus bych už doma asi nechtěl i když za ten první může pes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2017 U me nekupujes kralika v pytlu :] Sem rad ze dorazila v cajku..u posty nikda nevis..dokonce i Emirates fly cargo je v tomhle lepsi...jeste se me nestalo ze by neco ponicili...a to sem vezl i proslulou dying light sberatelku... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 25, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2017 Dying light sberatelku mi z k24 posilali postou a prezila bez uhony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Květen 25, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2017 A já samozřejmě DL z k24 měnil -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 21, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 Kolik mxslíte, že má cenu steel na Monster hunter world? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Únor 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 Na Ebay je nejlevnější kolem 900 - 1000 kč s poštovným.Já jsem stihnul v předobjednávce nový za 17 eur s poštou z Amazonu.Ale teď už tam není za tu cenu,tuším teď je za 29.90 eur bez pošty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Ktery steel myslis? ten co je normalne ke hre? https://www.virginmegastore.ae/en/gaming/ps4/games/monster-hunter-world/p/704224 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 před 13 hodinami, mirai_trunks napsal: Kolik mxslíte, že má cenu steel na Monster hunter world? Martinoslave, u nás se běžně prodává za 600-700 plus poštovné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Ja se na nic neptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Tvl sorry, já jak sem rozespalej tak sem si tě spletl s mirai-trunks Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 On ma taky modryho avatara, chapu te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 22, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 @Hráč123 jj to je on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2018 Nechce někdo tento kvalitní pomačkaný kousek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Duben 20, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2021 Na nemeckem amazonu se objevila specialni edice Skyrim na PS4 a Xbox One s novym steelbookem: https://www.amazon.de/dp/B08WQSZZCP/ref=twister_B08NZTY9ZM?_encoding=UTF8&psc=1 I s postovnym vyjde na 658Kc. Mandaz a Kamel reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 20, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2021 Tak tohle je nádhernej bůček! Díky za upozornění, objednávám. Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.