Maram45 Odesláno Září 15, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2018 Dnešní přírůstky :3 Ten cosplay Lary je vážně boží. Teď zbývá jediná otázka - otevřít či ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Září 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2018 PC koutek vpravo australská sekce Martinoslav a Maram45 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 16, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2018 Ja si taky hraju s novou vitrinkou do moji paranske mistnosti Maram45 a djbrouk reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Září 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2018 Takže chlapská místnost - bar, obrovská televize - konzole +sedačka,kulečník a tak .... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Září 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2018 Stavím Dům a stavím si tam i takovou místnost, a mám na vás dotaz jak jste to vyřešili vy kdo jste řešili něco podobného s umístění dvou tv? Moderní a starý crt na stare konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 16, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2018 Ja tam zadnou tv nemam, jen platno a projektor. Na TV me hrat neba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Září 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2018 Nad tím jsem také přemýšlel, ale z prostorových důvodu jsem to zavrhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 16, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2018 Zkus to jeste jednou zvazit, s platnem je to uplne jiny zazitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Listopad 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2018 Tak mi přišly poslední přírůstky do menší sbírky herních vinylů. Maram45 a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Prosinec 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2018 Dalších 6 kousků ve sbírce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2019 Tak přikládám pár kousků, které sem si nadělil na vánoce. Kupovano zde v Čechách nebo německém amazonu. Pár kousků, které se hůře shánějí za dobré peníze a navíc kupováno vše nové a nevybalené (teda až na MHW, který měl mírně potrhanou krabici). Nejdražší byl monster hunter za 3000 z jrc. Ostatni sypacoviny za 1000-1200(MGS, Apollyon, Duke Nukem, Dawn of War 3. Heroes 7 jsem vzal z Ubi store v akci s hrou za 640 vč. pošty. Dala se sehnat varianta bez hry asi za 350 + poštovné, ale to je už vyrodáno. Martinoslav, mirai_trunks a NobodyAnswers reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Leden 26, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2019 Svůj první press kit TLOU jsem prodal a po půl roce zjistil, že jsem nejspíš udělal chybu. Je to přesně jeden z těch kousků, který pro mě znamená více než ostatní. Takže jsem si jej musel sehnat znovu. Zajímalo by mne, co vy? Máte taky nějaký kousek, který jste prodali a následně toho litovali? Sháněli jste ho znovu a sehnali jste? Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2019 Abych zase nebyl zamindrakovanými lidmi napadán, že postuju běžné věci, tak aspoň foto steelbooku k Ace combat 7, only Japan. Z Japonska poslaný 26.1. a dneska přišel. Skoro jako když mi jde něco z Chebu, časově to vyjde nastejno. mirai_trunks, majoo200, Maram45 a 3 others reagoval na 4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 1, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2019 Kez by tady bylo vic takovych nadsencu Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Únor 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2019 Tak dalších 6 ve sbírce. Maram45 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2019 Dneska sa zadařilo a celníci mi konečně (samozřejmě s přirážkou) propustili bůček God Eater3, opět only Japan. Hlavně vnitřní kresba je nádherná djbrouk a Kamel reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 15, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2019 Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2019 Dneska mi mj přišel další only japan bůček, tentokrát slečna celnica nepsala a propustili mi ho bez zdržení a hlavně bez placení Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 6, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2019 kde nakupujes v japanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2019 Na židbey :D Zkusil jsem jednoho prodejce, mám s ním dobré zkušenosti + bůčky posílá dobře zabalené, tak beru už jen od něj i když má bůček třeba o stovku dražší než jsou jinde. Většinou do týdne z Yokohamy u mne doma, pokud sa teda celníci neprobudí a necelníkujů :D Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 11, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2019 Jeden v předstihu s netrpělivým očekáváním hry samotné djbrouk a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Březen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2019 Tak taky něco přihodím. drak3go, Maram45 a Martinoslav reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2019 Přírůstky za posledních pár dní, sekiro only japan bůček mi už chvilku drží celníci, ale snad sa dočkám Edit, eště přidávám metalpak valkyria chronicles re Martinoslav a Kamel reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2019 Ja se pochlubim úplně fungl novou sberstelskou edici Skyrimu, kterou po 7letech shaneni, 2 let se doprosovani sberatelu, sem nakonec sahl po yebaji a koupil z italskeho shopu, který měl posledni kus pal verze a navic nerozdelane. Pro me jakozto fanouška skyrimu je to naprosté fapuke. mirai_trunks a Mandaz reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Duben 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2019 Tak když @Mandaz tak něco přihodím i já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.