miz012 Odesláno Březen 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2020 V 13. 3. 2020 at 17:09, mirai_trunks napsal: Miluji JRC. Speciálka za cenu normální a ještě protiúčet, kde se nedá odolat. 51kč celkem:)) Jak se ti to povedlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 16, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2020 Asik system error, jinak nevím:)Jinak hra je to celkem tezka, po 33ti hodinach umiram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2020 Martýne, dostal si krásné hry, ale moje Kotátka to netrumfne Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 16, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2020 Asi potrebovali vyprazdnit zapraseny sklady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2020 On to nekdo zaplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2020 Tak komu už dorazil Doom s buckem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Březen 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2020 Doufám že si to pořádně vydesinfikoval ... jinak steel u Dooma je fakt pěknej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2020 Krasne... ja si pockam, az otevrou prodejny, stejne hrat co mam Uz i na FB jsem videl prispevky lidi, co jim dnes prisel Animal Crossing... divne před 54 minutami, Kamel napsal: Tak komu už dorazil Doom s buckem? Btw... kod na Doom N64 je uvnitr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 1, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2020 Trocha pronadjapankovin Kamel, Akumazensho a djbrouk reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2020 Aj já přidám japanoviny Takeshi fapuke. sběratel a Mandaz reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Duben 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2020 Taky jsem bral. Maska dobrá ale artbook celkem zklamání a steel pro původní P5 je mnohem, mnohem hezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2020 Osobně se mi nejvíc líbí bůček only japan GEO store pro P5 royal. Tento u nás je takový průměr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Duben 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2020 Tak ono celkově JP steely jsou v 90% hezčí než ty pro EU atd. Ale je fakt že původní P5 byl hezčí než royal..ta paleta barev se nehodí k tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 Jelikož sem v japanovinách panic, tak se mi bůček i artbook líbí. Maska se taktéž povedla, má to větší váhu než žralok z Zombo armo, nechá se navíc nosit. Za 100% obsahu za příjemnou cenu...Bral sem v herním světě za 2158 Žkr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 Tak Alzák je TOP Mandaz, djbrouk, Zelvak23 a 1 other reagoval na 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2020 Tak sem nakonec neodolal a vzal. Výsledkem i přes vyšší cenu jsem spokojenej. Helma je sice plastak, ale vypadá parádně, hezký paint oproti failojtu 76, steelbook od Mondo se povedl a je hezčí než ten od xzone, kazeta s ost je hustý retro. Za mě povedená edice k povedené hře mirai_trunks, Mandaz a Martinoslav reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 14, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2020 Takhle bych se zeptal - je nejaka sberatelka, u ktere ty odolas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 14, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2020 To víš že je taková sběratelka Martýne, to je taková, že když si uvědomí, že už ji vlastně doma má a tudíž dvě nepotřebuje Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2020 Odolávám hodně! Takového R3si sem za 8 tis. odmítnul . Mám rád Bethesdu, takže občas odolám i sypačům typu Rejž2. Doom je pronadhra, takže to dalo měsíc rozmýšlení, rvaní si od huby piva a sběratelka je doma. Na dalších pár měsíců vyhlašuju klid...stejně nic nevychází, takže moje příspěvky do chlubírny značně omezím a tomu věř Martýne :D... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 14, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2020 Dámy a pánové, nechci se vás dotknout, ale kdo z vás to má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Duben 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2020 Otázkou spíš je, kdo to k čemu potřebuje?? Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2020 Asi tak jako někdo nutně potřebuje sedmičku inbus o velikonoční neděli Bouner, Martinoslav a Kamel reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 14, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2020 @krtek6 Jsi zly krtek, je potreba te umlatit lopatou Skodis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2020 Mandaz, djbrouk, mirai_trunks a 1 other reagoval na 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 16, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2020 Ty jsi dabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.