Rowan Odesláno Duben 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2018 No nic moc ... to je na zrušení objednávky Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 29, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 Noo ač obyčejná Slim a ne PRO, ale design se mi líbí https://blog.eu.playstation.com/2018/05/29/days-of-play-returns-with-11-days-of-big-discounts-and-a-new-limited-edition-ps4/#sf190540228 Martinoslav, Hráč123 a drak3go reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2018 Tak u nas pre order cena 8230 +- dle aktuálního kurzu...to me nechava celkem chladnym...i když se me pomerne libi ten design..ovladace jako vždy hrozny ale to je zkratka dany tim jak vypadaji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 12, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 Limitovaná edice PS4 Pro Kingdom Hearts III Rowan reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 V 29.05.2018 at 14:15, SAIXX napsal: Noo ač obyčejná Slim a ne PRO, ale design se mi líbí https://blog.eu.playstation.com/2018/05/29/days-of-play-returns-with-11-days-of-big-discounts-and-a-new-limited-edition-ps4/#sf190540228 taky se mi to líbí, hend bych koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Červen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 před 46 minutami, drak3go napsal: Limitovaná edice PS4 Pro Kingdom Hearts III No sláva! Konečně si můžu koupit PROčko, snad bude dostupná i u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 12, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 [mention=12892]eRik[/mention] - mrkni na eshop u nás. Je normálně v nabídce [emoji6] např. https://www.heureka.cz/exit/czc-cz/3145709413/?z=2&ao=1&p=1&tb=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 jsem zapomněl dodat: kdybych měl volnou osmičku teď špáruju na dovču a novou výbavu na hokej, 40k za leto, takže zatím si nechám to, co mám ale až bude goust of cušima... tak to vidim na asi koupi nejakyho procka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 12, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 Ta Kingdome Hearts teda vypada dost slabe, to i God of War mel hezci motiv. eRik a sběratel reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2018 Máte tu další pánové https://blog.us.playstation.com/2018/07/19/introducing-the-limited-edition-marvels-spider-man-ps4-pro-bundle/ Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 20, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2018 ten ovladac je hruza. cervena je moc svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2018 Mě tak hroznej nepřijde. Jen spíš prostě ta bílá do toho vypadá tak divně - strašně lacině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2018 Je to hruza….naprosto to nejjednodussi co by napadlo kazdyho nýmanda...konzoli cervenou a bilyho pavouka..co nejaka modra? haloo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Srpen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 500 Million LE PS4 Pro - https://www.youtube.com/watch?v=Cvo_NNXS2rQ Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Srpen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 Jediná celkem hezká edice pročka co vyšla, jsem zvědavej kolik si nadhodí cenu za tu kameru a disk :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 9, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 MSRP $499, limitovaná počtem 50.000 ks. Už si na ni brousím zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 9, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 Moc nic :/ Spiderman edice taky nic extra ale libi se mi vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 Tohle bych byl ochotny koupit... drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Srpen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 ikdyž PS4 nemám tak tahle je pěkná bych si ji i koupil ale mam Xbox One mirai_trunks a drak3go reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 9, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 modrou ja rad, ale leskne se jako psi kulky. bych musel drhnout kazdej den... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 9, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 Ted jsem koukal na to video a vypada to teda dost lacine, stejne jako u veskere elektroniky s pruhlednym plastem :/ Manoust reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2018 Hlavně zase ty lesklé a extrémně poškrabatelné povrchy. Us limitovaných edicí je to horní víko a tady rovnou celá konzole. Zlatej hrubej povrch klasického pročka. mirai_trunks a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 10, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2018 jsem mel lesklej plast na puvodni ps4 ce a skrabl se jiz pohledem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Srpen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2018 Nevite kde bude v cesku k sehani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2018 Měla by být k dispozici u JRC (podívej se na jejich FB stránky) a nejspíš některé další shopy budou mít pár ks do soutěží (Xzone, ...). Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.