Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 21, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2018 Oznámena tahle pecka i s datem vydání: 22.3.2019 https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=akce-sekiro-shadows-die-twice-ma-datum-vydani-oznamena-sberatelska-edice-fzzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 21, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2018 To ma urcite uz tak rok predobjednane @Mandaz, v superspecialni edici i s japonskou geishou perrek, Mandaz a mirai_trunks reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2018 Tak brát budu jen ve dvou případech. 1) pokud bude ve hře obtížnost perrekjelama 2) ty geishy tam budou pro jistotu dvě, co kdyby jedna neuměla vařit mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Srpen 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2018 Jako vypadá to dobře, navíc cena pod 100$ se za takovou edici už dneska nevidí. Co si budeme, je to nová série, tohle podle mě bude na ceně stoupat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 22, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2018 Konečně po dlouhé době normální cena sběratelky. Doufám, že se to nedotkne kvality obsahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 22, 2018 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2018 jiz je misto kde se da objednat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 22, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2018 U nás zatím ne a je otázka, jestli půjde, protože se uvádí jako exclusive pro určené zahraniční shopy. Pokud bys měl zájem, mohl bych do jisté míry pomoci s nákupem v US, dokud jsou (netuším, jak rychle se tyhle rozeberou). Kdyžtak PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 30, 2018 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2018 xzone a jrc v nabidce za 2799kc. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Září 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2018 originalky.cz mají za 2699 kč vč dopravy pro všechny platformy. Uvidím, jestli se třeba ještě nějaký obchod nevytáhne cenou ještě lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 4, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2019 Tak k dnešku možno objednat ještě na Alze PS4kovou variantu. pro toho kdo nestihl v zari:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Únor 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2019 Zdravím kolegové, měl bych dotaz, jestli tu náhodou není někdo, kdo má předobjednanou sběratelku Sekiro: Shadows Die Twice u JRC a přemýšlí, že by ji nakonec nevzal a přenechal by ji? Předem díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Únor 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2019 jsem sám komu JRC zrušilo předobjednávku sběratelky Sekiro? před chvílí došel e-mail... skoro půl roku čekáte a když už se to konečně blíží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 21, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2019 hmm. nestras! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Únor 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 21, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2019 hmm. kdys objednaval? ja mam mail 30.8 z xzonu. tak snad se dockam:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Únor 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2019 Tak to je nemilé .. já mám teda u CZC ...snad se dostane... ale toto zamrzí, po dlouhé době pěkná CE za normální cenu :(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 21, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2019 tak psal kamos, ze take mu prisel majl z jrc. objednaval v prosinci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Únor 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2019 objednával jsem 9.10.2018, u JRC - pro případ, že by se ze Sekira stala exkluzivka jako v případě Spidermana... v té době bylo Sekiro úplně ve všech shopech a vůbec by mě nenapadlo, že se na mě nedostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2019 A vzali jste to na dobírku, anebo jste sběratelku zaplatili dopředu? Má teorie je ta, že radši uspokojí objednávku co už majů zaplacenů než tu s dobírkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 21, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2019 nic neplatim dopredu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Únor 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2019 kamarád pracuje v eshopu a popisoval mi, že u nich to funguje přesně naopak - pokud mají více objednávek než naskladněného zboží, tak již zaplacené objednávky mají nižší prioritu, protože peníze od těchto zákazníků již mají "jisté" / na účtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2019 To mi zase hlava nebere když už mají prachy jisté a nedodají zboží, tak prachy musí logicky vrátit. A s tím je spojená podle mne aspoň větší administrativa než jen napsat sorry kemo, nedodali nám kusy a tvou objednávku rušíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2019 Treba Alza to neresi. Tam jsi v poradniku podle data objednavky a je jedno jestli mas nebo nemas zaplaceno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Únor 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2019 Mam CE jak u xzonu tak jrc pokud neprijde mail tak muzu jednu prenechat ale je to osobka v phe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Únor 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2019 pokud ti to dopadne, tak toho rád využiju [emoji4] edit@SAIXX - necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.