Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 26, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2019 tak jiz i xzone pise na webu, ze kusu bude mnohem min nez se cekalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2019 Hmmm tak se všichni modleme... Já mám objednáno od 30.8., což bylo spuštění předobjednávek, jestli mi zase zruší, tak na ně budu nepřijemnej ( i za cenu, že si vlastně ničím nepomůžu). mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2019 Ted mi prisel email od Xzone, ze mi objednavku rusi. Obyc edici z 22.08. jsem menil na sberatelku 30.08. v 9:59. Fakt super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2019 Tak me taky... Cu ra ci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 27, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2019 lol. tak to je fail. tak take email o zruseni:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 27, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2019 Xzoun, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2019 Nemá někdo objednávku, kteoru by přenechal? Asi je jedno jaká verze...Kdyby někdo měl potvrzené třeba dva kousky :-(... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 27, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2019 tech kusu asik fakt budou desitky. kdyz v den predobjednavky to rusi... cekam, ze to postihne vsecky obchody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2019 Těším se na rotu až bude rozbalovat a onanovat, že na něj zbylo náááhodou v xzone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Únor 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2019 Teď začínám litovat, že jsem nevzal na mironetu pro jistotu i tu PC verzi . S takovou očekávám v nejbližší době e-mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Únor 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2019 tak mi taky prisel t xzounu mail ze mam peska tak uvidime co jrc nemuzu si pomoct ale xzone se strasne zhorsil posledni dobou necekal bych ze to nekdy reknu ale fakt zlaty jrc. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2019 Já teď lituju, že jsem neobjednal u více shopů. Ještě sem si tenkrát říkal, že to objednávám v den vydání předobjednávek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 28, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2019 U xzone proste neni zaruka dodani... bohuzel. Proto u nich nakupuju jen velmi velmi zridka. @Mandaz a @panzpohadky se mnou sice nebudou souhlasit, ale tihle dva jezdi ve volnu do xzone lestit kliky a skartovat papiry zrusenych objednavek, takze tyhle dva neposlouchejte, nejsou objektivni Kamel a Zelvak23 reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2019 Mně xzone eště nikdy nic nezrušilo, asi nemáte správné konexe. A @Martinoslavtom rozumí asi tak jako hrám Ale vážněji, docela by mne zajímalo na jaké platformy jste sběratelku měli objednanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 28, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2019 To jsou asi ty privilegia za lesteni nejenom klik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2019 Cítím závist, velkou závist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Únor 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2019 Stejne mu prijde pozitri mail ze ma taky smulu koupi to na ebay za sedm a bude nam tvrdit jak ho xzone nezklamal @Mandaz mel jsem na ps4 objednával jsem 30.8 nekdy kolem devaty a pesek. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2019 Želváku mohu tě uklidnit, já sběratelku neobjednavál, bo soška nemá dvě K (kozi a kujewskyvelké kozi), kvůli kterým sošky kupuju Edit: mám jen koupený only japan bůček na sekiro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Únor 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2019 @Mandaz tvl tak komu tady cpes ze ti nic nezrusili kdyz nic nemas to potom chapu taky bych tehdy bral misto scorpiona u MKX Kitanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2019 Já to myslel tak, jakože mi xzone eště nic co jsem si u nich předobjednal nezrušili no a sběratelku sekira sem z výše uvedených důvodů nebral, stačí mi búček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 28, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2019 Nebo ti ji zrusili uz davno a nechces to priznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Únor 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2019 @Mandaz To ja mam ted premieru u ruseni jinak taky nikdy nic naopak jsem to u nich rusil ja jakej je only Japan bucek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2019 Tenhle Zelvak23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Únor 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2019 Já objednal 31.8.2018 u JRC a zatím teda nikdo nepsal. Tak snad to klapne Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Březen 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2019 blíže neurčený počet kusů postupně uvolňuje britský GAME, ale nepodařilo se mi objednat, potkal jsem zatím 2 situace: - než jsem se doklikal k platbě, tak bylo vyprodáno a skončil jsem s prázdným košíkem - ověření platby proběhlo úspěšně, ale objednávka skončila s chybovou hláškou Your payment was not successful, please try again a v zápětí bylo opět vyprodáno...https://www.game.co.uk/en/sekiro-shadows-die-twice-collectors-edition-2494119 https://www.game.co.uk/en/sekiro-shadows-die-twice-collectors-edition-2494122 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.