Moderators Martinoslav Odesláno Září 2, 2018 Moderators Nahlásit Odesláno Září 2, 2018 Rozhodl jsem se zde poprvé zveřejnit svou recenzi a hned na velmi očekávaný hit Spiderman. Nemůžu v tuto chvíli ještě mluvit o detailech, ale budu rád, když mi napíšete, co vás na hře zajímá nebo co byste rádi před nákupem a před vydáním věděli. Hru jsem právě dohrál a můžu vám jen říct, že.... no, vlastně nemůžu Ale moc rád bych Opravdu ;) mirai_trunks a Mandaz reagoval na 1 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 2, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Září 2, 2018 Jsi na nás ošklivej! Dotaz na 4.9: 1.Trofeje za obtiznost? 2.Delka dohrani? 3.Nevim:) Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Maram45 Odesláno Září 2, 2018 Nahlásit Odesláno Září 2, 2018 Tak se taky přidám. 1. Bude to "druhé God of War"? 2. Na jaké úrovni je příběh? Přirovnej to třeba nejblíže k nějakému filmu. Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Září 3, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Září 3, 2018 Také přidávám svůj dotaz: Jak je na tom obsah mimo příběh? Nějaké vedlejší úkoly, aktivity, apod.? Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Září 3, 2018 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Září 3, 2018 Recenze hotova, na vase dotazy jsem v ni odpovedel Zitra v 16:00 konci embargo, tak tady bude navterinu presne ;) Maram45 reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 3, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Září 3, 2018 tak sup sup. at je zitra:) Citovat
liborpoulik Odesláno Září 3, 2018 Nahlásit Odesláno Září 3, 2018 před 1 hodinou, Martinoslav napsal: Recenze hotova, na vase dotazy jsem v ni odpovedel Zitra v 16:00 konci embargo, tak tady bude navterinu presne ;) A na který web píšeš ? Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 3, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Září 3, 2018 (upraveno) tn.cz:))) První věta: Rozhodl jsem se zde poprvé zveřejnit svou recenzi a hned na velmi očekávaný hit Spiderman. tak to bude opravdu ten tn. cz:)) Upraveno Září 3, 2018 uživatelem mirai_trunks pridane info Martinoslav reagoval na 1 Citovat
craig27 Odesláno Září 3, 2018 Nahlásit Odesláno Září 3, 2018 před 29 minutami, liborpoulik napsal: A na který web píšeš ? Řekl bych, že na tento web, ale nejsem si úplně jistý, raději si to ještě jednou přečtu Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Září 4, 2018 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Září 4, 2018 Ve čtvrtek končí embargo na live streamy, co kdybychom společně jeden otestovali? Představím vám hru naživo a ukážu vše, co vás na hře bude zajímat Navrhuji live stream ve 20 hodin, souhlas? Podrobnosti jak naladit přidám ve čtvrtek. Citovat
Kamel Odesláno Září 4, 2018 Nahlásit Odesláno Září 4, 2018 Já som borci měl recenzovat Dobrého souseda a vlivem špatné politiky webu sme celá redakce dali dotyčnému výpověď Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Kamel Odesláno Září 4, 2018 Nahlásit Odesláno Září 4, 2018 Už jen 15 minut, tak doufám že bdueš přesnej jako hodinky Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Září 4, 2018 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Září 4, 2018 Je to venku Maram45 reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 12, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Září 12, 2018 Tak spider jerk dohran. hodnotim 8/10. bod dole za kopirovani vseho. infamouse batman a jine open world hry. bid dole za zbytecnej grind nahodnejch zlocinu... Keles reagoval na 1 Citovat
Snajper2 Odesláno Prosinec 13, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2018 teraz ma možno ukameňujete, ale neviete niekto o nejakom glitchi alebo cheate, ktorý by mi umožnil mať nesmrteľnosť alebo niečo podobné? som v časti, kde po zničení tých piatich oranžových generátorov mám na ulici bojovať proti väčšej skupine tých maskovaných gangstrov (tí šikmooký). ale ani za oného to neviem prejsť, proste nemám tam žiadnu šancu, do niekoľkých sekúnd ma dostanú, nepomáha uskakovanie, ani pavučiny, nič. jedny majú asi samopaly, ďalší po mne hádžu granáty, iný zase elektrické obušky či meče či čo to je, a aj taký, ktorí na vás robia nejaké bleskové výpady "preseknutím" či niečo také, a za každým mi to odoberie aj takmer polovicu života. a aj vkuse tiež uskakujú a nemám ich ako zasiahnuť, sú rýchly. skrátka nepožijem si pri nich dlho a všetci na mňa v podstate naraz útočia. jednoducho sa mi to dlhšie nedarí prejsť, som z toho zúfalí. mohli by ste mi prosím nejako pomôcť? Citovat
Keles Odesláno Únor 13, 2019 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2019 V 12. 9. 2018 at 8:07, mirai_trunks napsal: Tak spider jerk dohran. hodnotim 8/10. bod dole za kopirovani vseho. infamouse batman a jine open world hry. bid dole za zbytecnej grind nahodnejch zlocinu... Tak s týmto mi nedá inak ako 100% súhlasiť. Po chvíli hrania som si spomenul na inFamous 1 Citovat
Mandaz Odesláno Únor 17, 2019 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2019 Kdo má hotovou platinu, tak mu na mejl přijde kod na avatar Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.