Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
před 43 minutami, krtek6 napsal:

troufám si říct, že je to tím, že máš profilovku Medvěda...🤔 jeden takový už tu je tak se to bude bít☝️

Naopak, jsem rád za dalšího kolegu  a budeme pokračovat v zamedvědování fóra. 🤗

před 35 minutami, Ronaldok napsal:

Ano, jedná se o mazaní PS4 her z PS5.

Taky zkusím, možná už kolem oběda a dám vědět 

Odesláno
před 2 hodinami, Ronaldok napsal:

Super, dekuji 🙂 

Zmazal som 2 hry a bez problému zmizli 🤷🏼‍♂️

V 24. 11. 2020 at 21:20, goblinN82 napsal:

Zdravím, ještě tu nepadlo téma nových Pulse 3D sluchátek, máte je někdo a můžete prosím krátkou recenzi? Nebo jaká jiná bezdrátová sluchátka k PS5 půjdou připojit?

Predpokladám že priamo budú fungovať len Pulse, cez BT tam nefunguje nič - odskúšané doma so štyrmi rôznymi výrobcami. Nájde ich, ale nepripojí, tie ktoré som vyhradil na domáce použitie k nim pripájam tak isto ako k PS4/4Pro - cez USB BT dongle od Creativu 😏

Odesláno

Zdravím, jsem taky jedním z hrdých majitelů PS5 🙂 Chtěl jsem se zeptat...

Z konzole jsem nadšený... Je hrozně rychlá a dualsense je konečně lepší ovladač, než u Xboxu.

Jediné co bych konzoli vytknul je hlučnost. Přijde vám konzole taky hlučná a nebo mám jen vadný kus, nebo vkus :D V idle, je to dobrý, ale když zapnu hru... Jakože asi bych to neřešil, určitě je pořád tišší než PS4. Ale zarazilo/zklamalo mě to z důvodu, že ve všech recenzích říkali, jak nejde slyšet... Ano nemám ji u TV, mám ji na stole u monitoru, takže z toho půl metra, jde slyšet docela dost 🙂 Zajímalo by mě tedy jak to máte vy. Díky 🙂 

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu