Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Odesláno

Zdravicko panove, nevite prosim vas proc ty polske obchody mediamarket a mediaexpert, prodavaji PS5 jen s 12 mesicni zarukou? Treba televize sony, tam maji normálne 24 mesicu a jsou v EU, tak ma platit 24 ne? Docela me to zarazilo. Psal jsem jim do chatu a odpovedeli mi, že na to nemaji vliv, ze jim to urcil producent...

Edit: Tak prý ikdyž oni uvádějí jen 12 měsíců záruku, tak Sonny pak bere normálně 24 měsíců.

Odesláno

Pánové, mám takový asi hloupý dotaz. Pořizuji Ps5, ale budu ho mít napojený na monitor, který má rozlišení jen fullhd. Vím, že třeba nový Ratched má nějaké volby 4K s raytracingem a bez, zajímá mě, když mám jen fullhd, budu mít víc fps? pozná to ta konzole, nebo to prostě pojede úplně stejně jako kdybych měl 4K? A co obraz? Bude to v rozlišení jen fullhd, nebo to nějak upraví, že to bude vypadat líp než na fullhd. Plánuju koupit potom QHD monitor, tak to asi bude to samé, protože konzole umí jen fullhd a 4k, pokud se nic nezměnilo. Díky za info.

Odesláno

Diky a ještě jeden dotaz, třeba ten nový Ratchet and clank, podporuje vice nastaveni, třeba 4k raytracing a 30 fps. Kdyz to teda zvolim, budu mit teda jen fullhd, ale raytracing zustane? Jde mi o to, jestli když mam  jen fullhd monitor, prijdu jen o rozliseni 4k, ale neprijdu jinak o ty jine graficke efekty. Nemyslim HDR, to muj monitor taky nepodporuje. Diky

Odesláno

Diky pánové, zatím se mi naštěstí nepokazilo nic, ale na sony strankach pišou, že při reklamaci vyžadují fakturu a zarucni list sony a ten ja neumel najit. Nevěděl jsem, že je to ta knížečka 🙂 Každopádně uvažuji o druhém ovladači, protože jak čru, že je tak extra poruchový, vydrží sotva 3 měsíce, tak abych měl druhý na výměnu při reklamaci 🙂¨Je to fakt tak špatný?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu