Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Mě se pár her dost líbilo. Kupříkladu Ghostwyre vypadá parádně, GOW je srdcovka, Spídermore 2 potěšil, ale co nepotěšilo jsou chybějící data vydání. Takhle to vypadá, že příští rok bude krom pár her zase pořádné sucho.

Co mě vyloženě zklamalo je Deathloop neboli Lupínek, u kterého pořád nevím co to je.

Odesláno
před 47 minutami, Martinoslav napsal:

Coz o to, ale kdyby tam byly aspon nejaky kulervouci zmeny… z traileru neni poznat, ze by se to proti ps4 nejak lisilo 🤔🤔

Když si to pauzneš přesně v 0:45 tak si všimneš že lísteček vlevo dole u kamení má přesně o 5% vyšší rozlišení .. podle mě za 50€ adekvátní upgrade :D .

Jinak Čínskej Nier vypadá fajně oproti minulé ukázce, to samé Forsaken a Ghostwire.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

Mamut.cz je super, taky jsem jeden den objednal a druhý den si ji vyzvedl v Holešovicích. Akorát člověk musí být rychlej, pokud se konzole objeví, je obvykle do minuty pryč. Nakonec jsem si na to udělal hlídací makro, co to omrklo každým 15 vteřin, nechal to běžet pár hodin a po signalizaci že se to dá koupit jsem to bleskově zaplatil 🙂

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu