Moderators Martinoslav Odesláno Září 2, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2021 A vysvetli mi nekdo, o je to za nesmysl udelat sberatelku, dat do ni steelbook ale hru jen v digitalni verzi??! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 2, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2021 Protože existuje skupina lidí zvaná američani nebo wertilé. Ti jsou schopni koupit si ps5 bez mechaniky, pak sběratelku horizonu a žalovat Sony, že jim nejde blurej strčit do ps5 bez mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 2, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2021 Tohle asi vynecham. Predrazeny sberatelky a bez hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citron68 Odesláno Září 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2021 ZDravim, prosim Vas chtel bych synovi koupit externi disk k playstation5. Ktery typ by jste mi doporucili? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 3, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2021 @citron68 je to jedno jaký. Tady ten má logo playstation tak mapříklad: https://www.alza.cz/seagate-ps4-game-drive-2tb-cerny-d5686696.htm akorát hry pro ps5 nejdou hrát z externího disku. Jenom ps4 hry, které hraješ na ps5 v režimu kompatibility jdou hrát z exterňáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citron68 Odesláno Září 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2021 před 47 minutami, mirai_trunks napsal: diky za odpoved. tak to jsem pochopil dobre. Me slo prave o hry na playstation 5. Tak mmt neexistuje zadna moznost jak to udelat?? Nekde jsem se docetl ze vysla v dubnu aktualizace ktera by to mela umoznit i hrat hry na ps5 ale moc tomu nerozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 3, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2021 Pujde dát interní rozšiřující disk ssd M2, akorát tam počítej ceny cca 5000 za 1TB. Musíme počkat na další update ps5 , kde to povolí. Aktuelne jde hry z Ps5 pouze presunout na externi disk, kdyz chces hrat musis to nakopirovat z5 na interni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Září 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2021 @citron68 Zatim je to pouze v beta testovani. Jsou asi pouze dva disky, ktere splnuji rychlostni pozadavky. Bud Black SN850 NVMe nebo Samsung 980 PRO. Otazka je, kdy Playstation umozni pomoci firmware updatu ten slot pouzit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citron68 Odesláno Září 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2021 diky moc vsem. Tak bude muset maly pockat. Snad to bude brzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 3, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2021 Ještě malé info k rozmerum kolektorek horiznu2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 5, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2021 jinak Soňák vyměkl https://www.eurogamer.cz/articles/2021-09-05-otoka-sony-upgrade-z-ps4-na-ps5-verzi-horizon-forbidden-west-nakonec-zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Září 5, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2021 Tak stejně jediné co se stane je, že Sony zvedne cenu PS5 her až bude úbytek prodejů PS4 verzí. Vymluví se na nějaké kraviny a budou si vesele účtovat 90€ za klasickou edici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 10, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2021 Tak ksem nějak čekal, že ukážou víc a hlavně s termínem. https://www.vortex.cz/souhrn-z-playstation-showcase-2021/ Většina je day 1, akorát nevíme kdy ten dej přijdee:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 10, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2021 Je to smutny, hodne smutny… odklad gta, na wolverina jen teaser, spiderman az za dva roky… ehm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2021 Hlavně to GTA5 ani nemuseli ukazovat, kdo je na to po bambiliontý zvědavej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 10, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2021 Coz o to, ale kdyby tam byly aspon nejaky kulervouci zmeny… z traileru neni poznat, ze by se to proti ps4 nejak lisilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Září 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2021 Za mne zklamání, Marvel, mourci v každém druhém střihu, ženskejch jak nas ráno.... Abych vyjádřil svoje pocity napíšu jako Marc Crawford po Naganu: "Už to není jen naše hra." Smutním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2021 Mě se pár her dost líbilo. Kupříkladu Ghostwyre vypadá parádně, GOW je srdcovka, Spídermore 2 potěšil, ale co nepotěšilo jsou chybějící data vydání. Takhle to vypadá, že příští rok bude krom pár her zase pořádné sucho. Co mě vyloženě zklamalo je Deathloop neboli Lupínek, u kterého pořád nevím co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Září 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2021 před 47 minutami, Martinoslav napsal: Coz o to, ale kdyby tam byly aspon nejaky kulervouci zmeny… z traileru neni poznat, ze by se to proti ps4 nejak lisilo Když si to pauzneš přesně v 0:45 tak si všimneš že lísteček vlevo dole u kamení má přesně o 5% vyšší rozlišení .. podle mě za 50€ adekvátní upgrade . Jinak Čínskej Nier vypadá fajně oproti minulé ukázce, to samé Forsaken a Ghostwire. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Září 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2021 Tahle gen vypada zatim dost bida… prechod na x360/ps3 byl husty, na ps4/x one taky… ted uz rok nic… bida a vypada to na dalsi rok… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 10, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2021 koukal jsem na roky 13/14 u ps4 a jak prodeje tak hry se rozjeli az 15. knack a killzone vpodstate pulroku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Září 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2021 s nastavenou cenovou politikou nových her, budu teď nějaký čas na next-gen ps5 konzoli dojíždět všechny ty hry, které jsem kdysi koupil a nehrál na ps4 jen teda najít nějaký volný čas navíc Martinoslav a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Září 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2021 PS5 s mechanikou SKLADOM ! RÝCHLO OBJEDNÁVAJTE !!! https://mamut.cz/herni-konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 17, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2021 Tak mamutům zdar! Spíš tady chybí info, že od včerejška je na světě FW umožňující rozšíření interní pamětí pomoci GEN 4 NVME SSD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisek3 Odesláno Září 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2021 V 16. 9. 2021 at 8:46, Frosby napsal: PS5 s mechanikou SKLADOM ! RÝCHLO OBJEDNÁVAJTE !!! https://mamut.cz/herni-konzole Objednal jsem z toho eshopu PS5 s druhým ovladačem za 15,5k... Platbu požadovali předem, tak doufám že to dorazí v pořádku. Frosby reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.