Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Junior Moderators
Odesláno

@citron68 je to jedno jaký. 

Tady ten má logo playstation tak mapříklad:

https://www.alza.cz/seagate-ps4-game-drive-2tb-cerny-d5686696.htm

akorát hry pro ps5 nejdou hrát z externího disku. Jenom ps4 hry, které hraješ na ps5 v režimu kompatibility jdou hrát z exterňáku.

Odesláno

Mě se pár her dost líbilo. Kupříkladu Ghostwyre vypadá parádně, GOW je srdcovka, Spídermore 2 potěšil, ale co nepotěšilo jsou chybějící data vydání. Takhle to vypadá, že příští rok bude krom pár her zase pořádné sucho.

Co mě vyloženě zklamalo je Deathloop neboli Lupínek, u kterého pořád nevím co to je.

Odesláno
před 47 minutami, Martinoslav napsal:

Coz o to, ale kdyby tam byly aspon nejaky kulervouci zmeny… z traileru neni poznat, ze by se to proti ps4 nejak lisilo 🤔🤔

Když si to pauzneš přesně v 0:45 tak si všimneš že lísteček vlevo dole u kamení má přesně o 5% vyšší rozlišení .. podle mě za 50€ adekvátní upgrade :D .

Jinak Čínskej Nier vypadá fajně oproti minulé ukázce, to samé Forsaken a Ghostwire.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu