fandin Odesláno Prosinec 8, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2020 Bejt sony, tak uz jim neposlu ani jednu mašinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 8, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2020 Vážně sem zvědav, jestli to bude mít nějakou dohru. Lituju zákazníku, kteří mají zaplaceno od září a konzoli nemají. Takovouhle podělávku bych čekal od JRC či Yourgames, ale molocha jako je Alza... Teď koukám, že je už ta rakouská stránka s PS5 nedostupná tofi a Crashíčeq reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Prosinec 8, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2020 Ja to rano zkousel objednavat, co to udela a zustala mi v kosiku, ale uz je vyprodana i za tuhle cenu tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 8, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2020 Spíš než vyprodaná bych řekl že zelenoj zmrdoj stránku / produkt po bouři nakakaných lidí radši stáhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 8, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2020 Vzdyt to nemají zapotřebí fakt tohle nechapu. TGM se musí v hrobě obracet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 8, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2020 Jako vychcanost to je, o tom ani potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 9, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2020 Konzole mi dnes zase proběhla aktualizací ...nevíte někdo co by to mělo obsahovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Prosinec 9, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2020 Tato aktualizace systémového softwaru zlepšuje výkon systému. - Vyřešen problém, kdy byly při pokusu o stažení obsahu během přenosu dat ze systému PS4 zrušeny datové přenosy a stahování. - Některé problémy, které způsobovaly chyby během zadávání textu v některých hrách pro PS4, byly vyřešeny. - U některých směrovačů Wi-Fi byla vylepšena stabilita připojení. + další aktualizace DualSense. Umberto reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Prosinec 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2020 Tak i u mne začal na PS5 plast tmavnout. Ale nevadí mi to. basildon a Umberto reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 11, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2020 Ja si nemuzu pomoct, ale ten design se nepovedl. Nehodi se to k nicemu. Takhle cerna vypada jak Darth Vader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Prosinec 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2020 Sem ji vyndal na světlo jen skrzeva tohle focení, jinak ten nepodarek radši schovávám za telku. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 12, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2020 Martínofi se to nelíbí bo ji nemá. pockejme do unora a bude take spokojenej Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2020 Nehrajete někdo už Cyberpunk2077? vyšel patch 1.04 a já nevím jestli se mi hra aktualizovala...protože verze hry se mi ted píše 1.0.0.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2020 Jak stáhnu patch mrknu sa ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 12, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2020 Mirazu, taka detinskaja odpoved I kdybych ji mel, tak nasledujiciho pul roku stejne nemam cas na hrani, kluku jeden severorakouskej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 12, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2020 šak jsme všichni děti bo hrajem hry:) Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2020 před 3 hodinami, Umberto napsal: Nehrajete někdo už Cyberpunk2077? vyšel patch 1.04 a já nevím jestli se mi hra aktualizovala...protože verze hry se mi ted píše 1.0.0.6. Já akorát dotahal update a verzu mám 1.04. Když rozkliknu info o hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2020 ok díky moc a je vidět zlepšení??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2020 Je. A znatelné, a to mám eště rumíkové brýle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Prosinec 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2020 ahoj, update 1.04 pomohl ale pádů hry do menu a bugu ve hře je pořád dost , asi mi ještě žádná hra tak nepadala do menu konzole jako tohle teď. Hraji to na PS5, hrát to na ps4 to je zločin doslova - ale od poláků ne od hráčů, mazec, chápu proč na lauch nevyšly verze pro nové konzole jednoduše měli dost starostí už i tak. Hra sama o sobě je pecka, škoda jen toho technického stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Prosinec 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2020 Ahoj, nemá někdo z čekatelů info o dalších dodávkách PS5? Co se mi podařilo najít, tak dnes, případně během tohoto týdne by měla dorazit zmiňovaná prosincová várka. Nedorazil třeba někomu mail ohledně doručování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Prosinec 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2020 Zeleny zm*rd mlci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2020 Já mám u zelenejho kaketa status "očekáváme"..z původního února 2021. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2020 @Kamel a @Crashíčeq, vaše ps5 dodal zelenoj zmrdoj radši nějakému ahmedovi nakadí z předměstí vídně (tím nemyslím brno). Se s tim smiř a počkej na rok 2022 mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2020 Další kusy by měli dorazit kolem 21.12. Ale kolik toho bude to muže člověk jen odhadovat. Kuliss9 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.