Kamel Odesláno Únor 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2021 No vzhledem k tomu že MS hlásil, že nestíhají poptávku a sklady budou schopni začít plnit v létě a to je xbox méně poptávaný, tak typuju, že sony bude schopná uspokojit poptávku až tak z kraje 2022. Né nadarmo eshopy nabírají objednávky už na září. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2021 Někdo tady chtěl vědět prodeje PS5... https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-prodala-do-konce-minuleho-roku-4-5-milionu-konzoli-playstation-5-nvvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Únor 4, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2021 Hraju všechny hry, Fortnite paří synátor .Já mám prostě z Xboxu lepší pocit.Zabudol si na to, že exkluzivity nebudú časom dostupné na PS4, čiže PS5 budeš potrebovať [emoji1786] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatramatrafatra Odesláno Únor 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2021 Tak mi po 14ti dnech hraní praskla pružinka na tlačítku R2 . Naštěstí je stejná jako na ovladači na PS4, tak jsem to rozebral a vyměnil, než abych to posílal do servisu. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 11, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2021 deti v chine to flakaj.. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magyar Odesláno Únor 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2021 Tak borci z dbrand to zmákli a už majú Darkplates - klik [emoji91]Kto chce, nech si pohne - vypredávajú bleskovou rýchlosťou. Zdá sa že som len tak-tak stihol 2. vlnu [emoji1377]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 12, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2021 A k cemu je to potreba, kdyz ps5 bude v prosinci? Akumazensho a magyar reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magyar Odesláno Únor 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2021 Joke dobrý, ale bol to skôr tip pre ostatných, ktorí ho tiež majú doma... [emoji2371][emoji2]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2021 Já bych si kryt na zkoušku rád vyměnil, jen by mi to zas rané židjrc muselo dodat psko. Termín dodání začátek února mi změnili na "někdy" v unoru nebo až konzole prostě dojde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 12, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2021 Nebo až konzole dojde? Ale ony jim už došly Ale prý letos ještě budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 12, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2021 Ja tu bilou jiz kousl a zbytek vybaveni bilim na bilooo:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatramatrafatra Odesláno Únor 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2021 No já objednal z Ali za 500,- tohle je zbytečně předražené . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 12, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2021 před 2 hodinami, magyar napsal: Joke dobrý, ale bol to skôr tip pre ostatných, ktorí ho tiež majú doma... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro V tom pripade by ale nemohlo byt vyprodano, protoze vyrobit bocnice pro sest lidi je prsce na dve hodiny… magyar reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magyar Odesláno Únor 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2021 V tom pripade by ale nemohlo byt vyprodano, protoze vyrobit bocnice pro sest lidi je prsce na dve hodiny… [emoji56][emoji23][emoji1]U dbrand ide o vedľajší produkt, malosériu, povedal by som. Vyrábajú iné veci, toto nahodili kvôli tomu že ich k tomu ľudia/fanúšikovia vyhecovali. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 12, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2021 V poho, dyk ja jim to nechci shazovat Ja si spis delam dobrej den z toho prusvihu Sony magyar reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 12, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2021 Sony a průšvih, neeee, neblázni Martine, chceš aby tě zhejtovali zdejší ultrabluemordorfans Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2021 Áno, je veliký průšvih Sony, že Martýnovi neposlali konzoli zdarma ideálně v říjnu. Zajisté z teho důvodu páchají v centrále seppuku Ale vážněji. Když už má ps5 aj děda... mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 12, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2021 Nadruhou stranu, lidi co nemaj hrani jsko hlavni zabavu klidne muzou koupit ps5ku az pristi rok. Stejne to tak dopadnee:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 12, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2021 @Mandaz Kobzole neposilali nikomu zdarma a ver mi, je lepsi nic zdarma nechtit @mirai_trunks Nejde o mne, ale o ty miliony zajemcu, kteri maji smulu a dockaji se … nekdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 13, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2021 Hoši, tak už i na mě se dostalo a JRC mi po dlouhých nervech konzoli dodalo petrhopa, mirai_trunks, magyar a 3 others reagoval na 3 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Únor 14, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2021 Kdy si objednával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2021 Neobjednával, kamarád mi přenechal svoji předobjednávku ze 17.9., ale čas nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2021 Jinak jak tu pár z vás řešilo hluk PS5, tak píšu své postřehy. Jsem zvyklej z tichosti XseX, ten fakt není vůbec slyšet, až sem si občas říkal, zdali se vůbec točí větrák. PS5ku slyším na 3m od televize, když samožřejmě vypnu zvuk a zaposlouchám se. Není to nic hroznýho, ale chápu ty, kteří jsou vnímavější, že to může vadit. Sony používá 5 druhů ventilátorů, z toho 2 jsou tiché a zbylé 3 hlučnější, podle různých informací na webu aka Toms hardware. V porovnání s jet enginem ps4pro mě osobně přijde ten hluk normální, takže suma sumárum, vůbec bych být váma neřešil. Dualsense je naprostá bomba! Ozkoušel sem Astrobota, Control a Spidermana a jednotlivé funkce se mi fakt moc líbí, až sem si uvědomil, jak je xbox gamepad nudnej. Jedinou nevýhodou vidím velikost dualsense. Oproti xboxu je masivnější a ten xboxovej mi do ruky padne lépe. Kapacita baterie by taktéž mohla být lepší, ale je to holt daň za všechny ty čupr funkce. Konzole jako taková je pořádnej macek :D, naštěstí můj TV stolek je dostatečně velkej a na horizontální položení se vešla. V kompaktnosti spíš chválím xbox, to je vyloženě prcek, ale na druhou stranu svým zvláštním designem tvoří PS5ka zajímavej doplněk do obýváku :-). Při dosavadním testování u mě převládají spíše superlativa a až na hlučnější větrák, musím sony pochválit. magyar a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Únor 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2021 Vetrak trosku slyset je, ale musim se zaposlouchat. Neni to nic co by vadilo napriklad u filmu, oproti PS4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Únor 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2021 Vaše starosti s větrákama byc chtěl mít...když jsem zažranej do hry tak je mi nějakej větrák putna :)) mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.