Manoust Odesláno Leden 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2022 vybirat musi lidr te skupiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2022 Zdarec, vim ze je to trochu offtopic ale dá se v ACValhale po příjezdu do Anglie vratit zpět na mapu kde je sníh a hledat poklady a podobně? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2022 Jj, ale myslím že až po určitém dějovém zvratku. EDIT: Zvratu, škaredá, zlá predikca. mirai_trunks, werty, Kamel a 1 other reagoval na 1 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2022 Jo, lze se vracet zpět jen co máš osídlenou vesnici. Pak si jen na mapě dáš celý svět a cestovat zpět do Norníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzur Odesláno Leden 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2022 Zdravím,mám dotaz,PS4 éru jsem úplně vynechal,ale PS5 už je na cestě a objednal jsem ještě nějaké hry,konkrétně: Days Gone,God of War,Horizon Zero Dawn,Last of Us 2,Uncharted 4. Jsou ještě i jiné pecky,exkluzivitky co byly jen na PS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 26, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2022 tak vetsina her cos objednal je zdarma pro mahitele ps5 kdyz mas predplatne ps plus:) tady dalsich par her https://www.gamesradar.com/best-ps4-exclusives/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2022 Zkus třeba Personu, Detroit Become Human... Je toho samozřejmě daleko více. Mrkni třeba na xzone a najdeš tam určitě další hry. Ze starších her zkus Last of us 1, Uncharted 1,2,3. Ratchet and Clank a podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Leden 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2022 Last of us 1 bude tento rok remake, pockej nan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2022 Hlavně vem Ghost of Tsushima už kompletní verzu aj s dlc přímo na ps5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Leden 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2022 Bloodborne, na PS Plus taky zadara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Únor 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2022 Sony sa ale z neznámeho dôvodu rozhodlo automaticky aktivovať mikrofón pri každom zapnutí PlayStation 5, čo nielen znižuje komfort súkromia, ale zhoršuje aj životnosť batérie ovládača. Aktivovaný mikrofón zároveň stlmuje silu haptickej odozvy a adaptívnych triggerov, čo prinesie značne okresaný pocit z hrania. [emoji14] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2022 Tak to jde pak v nastavení snadno deaktivovat ne? Osobně mě to teda nijak neobtěžuje, ale po chuti každého soudruha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 8, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2022 Tady je to horší než na novinky CZ. info o permanentně zaplém microfonu jsem dohledal asik rovnou od vydaní ps5 tedy 11/20 Frosby reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Únor 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2022 Ja som to tiež hned vypol, ale vadila mi oranžová dioda, ktorá svieti, ked je vypnuty mikrofon, tak som to znova zapol. [emoji3] Nevedel som totiž, že to blokuje hapticku odozvu, to si radšej tu diodu uz radšej prelepim [emoji854] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 16, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2022 Day1-2 a dodavatele hry mlčiiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2022 Tak na pátek mám potvrzenou Speciálku...Opravený dubový internet, který nově lítá svižně jak dědek po pustinách Fajlojtu...Takže už v pátek budu moct vyrazit za robodynozauri ... Alzoj stále nepotvrdil Regallu, ani EW...Možná dojde i na očekávané zrušení. werty reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 16, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2022 Jinak se psalo, že Horizon je na 2 média, takže opravdu nic pro tahače po modemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2022 Tak to si Manas zahraje fakt až to budeš mít zplatinovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 16, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2022 Alza mi psala, ze collectorku mam rezervovanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2022 To jsou zas nějaké UstopodLabské protekce, já mám očekáváme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 16, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2022 Kamel a Mandaž na ignor alza liste Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 16, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2022 Kamela nema rad zadny eshop nevim proc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Únor 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2022 Hele ale obecně lžou i jiné kvelby. Mne teď podělal Mall, věc co mají skladem a potvrzeno dodaní do druhého dne po zakoupení skladem jako zázrakem není a dodají ho až prý přijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 17, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2022 Tak dnes mi u Regally ze statusu očekáváme 21.2.2020 zmizelo ono datum a mám stav jen očekáváme. Koukněte se schválně, co máte vy (krom martinoslava, kterej má rezervačku )... Očekávám během dneška či zítřka storno email od Alzoj . mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 17, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2022 EW má akce na herní příslušenství se slevou 15%. Kupříkladu Dualsense v barevném provedení vyjde na 1699 Kč. Celkem fajne sleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.