majkom Odesláno Srpen 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2022 Ze bych si koupil druhou a taky nerozbalil? Na policce misto jeste je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 19, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2022 takze klasika, xzone se chvastal jak se jim povedl husarske kousek a pritom je to behem pul dne fuč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 19, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2022 6 konzoli skladem, z toho jich je 8 pro zname a kamarady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 25, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2022 https://www.czc.cz/playstation-5-horizon-forbidden-west/347733/produkt nova cena bundle po zdrazeni za 17.5k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2022 a varianta bez her 14500,- varianta s mechanikou a 11790,- varianta bez mechaniky. Ještě že už tu všichni naše stroje máme v pohodlí pod televizní obrazovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 25, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2022 nedavno sel email, ze zadne samotne konzole se jiz prodavat nebudou:) bundle or nic. uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2022 Jo,ale zase sem někde četl, že jakmile se situace uklidní, tak by se měly nabízet i čistě balení bez her...Kdo ale ví, co je na tom pravdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 25, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2022 Ale jak se říká, kdo ho chtěl již ho má (2x,3x i vícekrát:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Srpen 31, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2022 Ahoj, chtěl bych se náhodou prosím zeptat, jestli náhodou někdo nemá ještě někde předobjednávku na PS5, ale už má jeden doma. Byl bych vděčný, za přenechání. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 31, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2022 Ahoj, náhodou bych ti chtěl říct, že mám předobjednávku u Datartu k vyzvednutí kdovíkdy. Objednáno mám už od 14.10.2021 a dodneška konzole není. Je to vytrvalá objednávka a operátoři datartu soupeří s emaily, kde mě informují, že moje objednávka není vyřízena. Tuto objednávku ti rád přenechám :D. A pokud nejsi jelito tak objednej na mamut.cz a máš ji do 3 dnů doma. Nebo osvědčené planeo či Electroworld, kde čekáš max měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Srpen 31, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2022 mi svítí nevyzvednutá jedna. a měla by být alokovaná stále. z jrc. jestli tedy moc chceš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Srpen 31, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2022 Spíše mně šlo o tu částku, která byla ještě před zdražením. Těch 15890Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 31, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2022 Tak petrhopa ti to doplatí, to je hodnej a bohatej muž. Crashíčeq reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Srpen 31, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2022 mirai_trunks a werty reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Září 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2022 Zdravíčko pánové, dneska jsem po dlouhé době zapnul PS5 a hle aktualizace a podpora 1440p. Mám pár otázek: 1. Chci se zeptat, můj monitor mi hlásí, že mám obraz ve 1440p a 60Hz, ale můj monitor podporuje až 165 Hz. V nastavení PS5 je i 120 HZ, ale asi to dashboard nepodporuje či co, když mám pořád 60 Hz. 2. Jak to tedy bude s hrama, budou se teď zobrazovat i ve 1440p místo 4k? Tím pádem bude lepší výkon? Nějak jsem to nepobral, protože ve většině her je přeci na výběr jen buď třeba 4k a 30 fps, nebo 1080p a 60 fps a raytracing. To tam jako dodělají všude podporu 1440p? 3. V nastavení je podpora VRR, ale zatím to podporuje jen 1080p a 4k. Je to něco jako g-sync a free-sync? To můj monitor podporuje. 4. V nastavení je ještě položka Deep Color, taky nevím jestli dát automaticky, nebo vypnut. To jediné mi asi šlo. Díky za osvětu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 20, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2022 před 10 hodinami, Susperian napsal: Zdravíčko pánové, dneska jsem po dlouhé době zapnul PS5 a hle aktualizace a podpora 1440p. Mám pár otázek: 1. Chci se zeptat, můj monitor mi hlásí, že mám obraz ve 1440p a 60Hz, ale můj monitor podporuje až 165 Hz. V nastavení PS5 je i 120 HZ, ale asi to dashboard nepodporuje či co, když mám pořád 60 Hz. 2. Jak to tedy bude s hrama, budou se teď zobrazovat i ve 1440p místo 4k? Tím pádem bude lepší výkon? Nějak jsem to nepobral, protože ve většině her je přeci na výběr jen buď třeba 4k a 30 fps, nebo 1080p a 60 fps a raytracing. To tam jako dodělají všude podporu 1440p? 3. V nastavení je podpora VRR, ale zatím to podporuje jen 1080p a 4k. Je to něco jako g-sync a free-sync? To můj monitor podporuje. 4. V nastavení je ještě položka Deep Color, taky nevím jestli dát automaticky, nebo vypnut. To jediné mi asi šlo. Díky za osvětu 1) Podporuje tvůj monitor 120Hz přes HDMI? 2) Ano budou se zobrazovat ve 1440p, hra se vyrenderuje interne v nejakem rozliseni, to si PS5 Prepocita na 1440p. Ale lepsi vykon nebude (spoustu her se renderuje uz davno interne v tomto rozliseni a do 4K se prepocitavajiú. 3) PS5 podporuje VRR pouze pri rozliseni 1080p a 4K. Mozna nekdy v budoucnu bude treba i pro 1440p, ale nic neni potvrzene. 4) Kdyz nevis, vzdy automatic. Susperian reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 21, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2022 4k hdr ve VR helme je dost cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2022 @mirai_trunksmusíš číst i ty malý písmenka dole. 4k to je když sečteš ty dvě oči dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2022 A když má někdo brejle tak má vr2 8k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misto Odesláno Říjen 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2022 Ahojte, používate niekto prídavné chladenie? Niečo takéto: https://www.amazon.com/Cooling-Playstation-Compatible-Discs-Digital/dp/B09G2Y5C2P/ref=sr_1_12_sspa?keywords=playstation+5+controller&qid=1667125198&qu=eyJxc2MiOiI1LjEyIiwicXNhIjoiMy45NSIsInFzcCI6IjMuMjgifQ%3D%3D&sprefix=playstation+5+c%2Caps%2C179&sr=8-12-spons&psc=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Říjen 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2022 Ne, není to dle mých poznatků potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misto Odesláno Listopad 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2022 Čítal som niečo také aj na zahraničných fórach. Že je to viac menej zbytočné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 2, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2022 tak VR2 má cenu a datum vydání: 600€ pro evropu a 22.2.2023 lánč, předobjednávky od 15.11.2022 edice s horiznem 650€ nabíječka ovladače 50€ https://blog.playstation.com/2022/11/02/playstation-vr2-launches-in-february-at-549-99/ seznam nových oznámených her: https://blog.playstation.com/2022/11/02/11-new-ps-vr2-games-announced-the-dark-pictures-switchback-vr-cities-vr-enhanced-edition-crossfire-sierra-squad-and-more/ hype? já určitě testnu, ale jasná koupě bude až wireless VR3 pro PS6:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 2, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2022 Za tu cenu me to prestalo zajimat… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 3, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2022 všichni všechno zadarmo?:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.